Vochtproblemen

vochtproblemen

Er staan veel huizen met vochtproblemen . Daar zijn verschillende oorzaken voor aan te wijzen. Vochtproblemen komen deels door de lage ligging ten opzichte van de zeespiegel, omdat veel woningen met een kelder gebouwd worden kunnen daar ook vochtproblemen ontstaan, daarnaast kunnen er ongevallen of lekkages in huis ontstaan die voor vochtplekken zorgen. Bij Vochtbestrijding Snel lossen we al deze vochtproblemen op tegen scherpe tarieven. Welke vochtproblemen komen veel voor in de regio, en hoe kunnen we deze oplossen? Lees verder op deze pagina, of neem direct contact op met Vochtbestrijding Snel.

Wacht niet te lang bij vocht op de muren, muffe ruimtes of schimmelvorming, neem direct contact op met Vochtbestrijding .

Ontstaan van vochtproblemen

ontststaan vochtproblemen

Er zijn verschillende oorzaken aan te wijzen bij vochtproblemen , dit zijn de meest voorkomende oorzaken volgens de specialisten van Vochtbestrijding Snel:

Kelders die niet goed geïsoleerd zijn

Een kelder biedt extra opbergruimte en verhoogt de waarde van uw huis. Helaas zijn niet alle kelders optimaal afgedicht tegen vocht waardoor er een muffe ruimte ontstaat waar opgeslagen goederen vochtig worden.

Slijtage van oudere huizen

Zoals huizen vroeger werden gebouwd maken ze die niet meer. Dat kan zo zijn, toch hebben oudere panden veel te verduren van de omgeving. Door uw huis met moderne middelen te beschermen tegen vocht zult u langer en meer genieten van uw klassieke pand.

Bouwen op vochtige grond

Het zijn vaak juist nieuwere woningen die te kampen hebben met vochtproblemen . zijn het juist de woningen die in recente tijden gebouwd zijn die te kampen hebben met vochtproblemen . Dit komt vaak voor omdat deze huizen zijn gebouwd in buitenwijken, op grond die relatief nat is en niet optimaal geschikt voor bebouwing.

Poreuze materialen in de woning

Wanneer een woning gemaakt is met poreuze materialen kan het zijn dat vocht er in de muren trekt. In dat geval is het van groot belang om snel in te grijpen zodat verdere degradatie van de woning voorkomen wordt. De integriteit van de fundering kan verzwakken, en de waarde van het huis kan dalen.

Lekkages in huis

vochtproblemen  lekkages

Wanneer er vochtplekken ontstaan tegen de muren kan dat optrekkend vocht zijn, het is ook mogelijk dat er zich ergens een lekkage bevindt. Bij vochtproblemen komt het regelmatig voor dat er afvoerbuizen in de wanden lekken, of dat er lekkages zijn in het dak waardoor water zich in de wanden kan nestelen.

Bij vochtproblemen kunt u direct de specialisten van Vochtbestrijding Snel inschakelen. Hoe langer u wacht met actie ondernemen, hoe groter het risico op grotere problemen in de nabije toekomst. Door tijdig een afspraak te maken kunnen we de situatie ter plekke bekijken en een oplossing op maat bieden. Bij vrijwel alle vochtproblemen is er een passende oplossing die ook betaalbaar is.Vochtproblemen voorbeelden

 vochtproblemen  vochtproblemen  vochtproblemen  vochtproblemen  vochtproblemen  vochtproblemen  vochtproblemen  vochtproblemen  vochtproblemen

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest