De 9 beste geurverspreiders van 2024

Maak van uw slaapkamer een oase

Wie houdt er niet van de rustgevende geur van etherische oliën die door hun huis waft? Het gebruik van etherische oliën voor aromatherapie heeft vele voordelen en het is gemakkelijker dan ooit om uw huis een serene, rustgevende retraite te maken dankzij deze etherische olieverspreiders. We hebben onderzoek gedaan naar de beste keuze en hebben etherische oliën gevonden die er net zo goed uitzien en goed werken om uw ruimte rustiger en ontspannender te laten aanvoelen.

O'dor® Aroma Diffuser met Lemongrass Etherische Olie - Ultrasone Vernevelaar Bevochtiger Verdamper

O'dor® Aroma Diffuser met Lemongrass Etherische Olie

De O’dor aroma diffuser met LED verlichting is een echte aanwinst voor uw interieur. Door zijn grote reservoir is hij eveneens geschikt voor grotere ruimtes. Met zijn strakke design en mystieke nevel bent u verzekerd van een ontspannen schouwspel met relaxeffect voor al uw zintuigen. De mist wordt namelijk beschenen door de zachte LED verlichting die zowel op een bepaalde kleur kan worden ingesteld als geleidelijk kan wisselen. Dit alles maakt deze aroma verdamper niet alleen aantrekkelijk om te zien, maar de vernevelaar heeft ook een aantal nuttige functies.

Specificaties

 • Materiaal: ABS en Polypropyleen met Hout Look
 • BPA vrije materialen (hetzelfde als babyflessen)
 • Capaciteit: 300 ml
 • Maatbeker inbegrepen
 • Autostopfunctie
 • Geluid: 21-24 DB
 • Inbegrepen: Aroma Olie Diffuser, CE gecertificeerde adapter, maatbeker, Nederlandstalige handleiding, 1 10ml fles Lemongrass etherische olie

Bekijk de dagprijs

Aroma Diffuser - Etherische Olie - MEAROME

Aroma Diffuser - Etherische Olie - MEAROME

Om u een optimale kwaliteit te garanderen, heeft Mearome gekozen voor de beste verspreidingsmethode die de capaciteiten van essentiële oliën behoudt. De diffuser Mearome Aura geeft de essentie van onze oliën door het nevelproces : de verspreide nevel behoudt de samenstelling van de oliën om u te laten profiteren van alle eigenschappen en alle aroma's van onze uitzonderlijke oliën.

Bekijk de dagprijs

Seidon™ Aroma Diffuser

Seidon™ Aroma Diffuser

De Seidon Aroma Diffuser is een van de best verkochte diffusers wereldwijd!

De Seidon geurverspreider is uiterst geschikt voor aromatherapie en voor een heerlijke geurbeleving in huis. Ook zeer geschikt voor droge huizen en ruimtes.

Creëer de balans en rust die u verdient met de pure biologische etherische oliën van Seidon. Met deze diffuser kunt u dus de hele dag door een heerlijk geur verspreiden en zo een gezonde leefomgeving creëren.

Verschil Seidon Diffuser met andere diffusers

De kwaliteit van een diffuser wordt bepaald door de kwaliteit van de atomizer. De atomizer is het hart van de diffuser die de etherische oliën afbreekt in microdeeltjes, waardoor de olie als een zeer fijne nevel, gemengd met stoom, in de lucht kan worden verspreid. Op de markt zijn veel verschillende kwaliteiten beschikbaar. Bij Seidon diffusers worden hoogkwalitatieve atomizers en elektronische componenten gebruikt welke een krachtiger nevel produceren dan de meeste diffusers op de markt. U krijgt op deze elektronische componenten dan ook 1 jaar probleemloze fabrieksgarantie.

Bekijk de dagprijs

Medisana AD 625 Aroma vernevelaar

Medisana AD 625 Aroma vernevelaar

De aroma vernevelaar AD 625 van Medisana is gemaakt van echte bamboe en kan gebruikt worden om stimulerende of ontspannende geuren in de kamer te verspreiden. De ultrasone technologie verdeelt de gearomatiseerde lucht in een fijne mist de kamer in. Aromatische oliën en het wellnesslicht in zes wisselende kleuren zorgen voor een aangename oosterse sfeer.

Vul de watertank met water, voeg een paar druppeltjes Aroma essence toe en schakel de Aromavernevelaar in. U merkt direct dat een heerlijke aroma verspreidt wordt en in combinatie met de sfeerverlichting een oase aan rust en ontspanning gecreëerd wordt.

De stijlvolle AD 625 schakelt automatisch uit zodra de tank leeg is. Dankzij de efficiënte digitale motor, werkt de Aromavernevelaar op een zeer energiezuinige en stille wijze.

De 12 verschillende Aroma Essences die Medisana aanbiedt zijn ieder zorgvuldig gekozen vanwege de unieke eigenschappen en speciale sfeer die zij scheppen met behulp van de AD 625 Aromavernevelaar.

Bekijk de dagprijs

SensaHome Aroma Diffuser Luchtbevochtiger 300ml

SensaHome Aroma Diffuser Luchtbevochtiger

Deze prachtige swan aroma diffuser van SensaHome is het hulpmiddel voor een frisse geur in jouw huis. De Swan luchtbevochtiger kan in combinatie met een etherische olie voor een heerlijke geur in huis zorgen. Ook is de luchtvenevelaar beschikbaar in verschillende kleuren zodat het aansluit bij uw interieur. Door het luxe en stijlvolle design en de continu veranderende kleur zorgt voor een nodige sfeer. Buiten het feit dat het bedoeld is om je huis een frisse en aangename lucht te geven is de chique aroma vernevelaar een investering voor je interieur.

Voordelen

 • Fluisterstil (<30dB)
 • Automatisch uitschakelen
 • Timer: 1H/3H/6H en continu
 • 3-in-1: Aroma diffuser, luchtbevochtiger en nachtlamp
 • Sfeerverlichting
 • Verschillende Led kleuren

Bekijk de dagprijs

LimberLux Aroma Diffuser - Aroma Vernevelaar

LimberLux Aroma Diffuser - Aroma Vernevelaar

Ontspan, verlicht je stress en laat je kamer ruiken naar de heerlijkste geuren. De aroma diffuser van LimberLux vult de kamer met je favoriete geur. Zeven verschillende kleuren LED lampjes helpen je met het creeëren van de perfecte sfeer. Doe wat water en een paar druppels van een etherische olie in de aroma diffuser en door middel van ultrasone trillingen verspreid de aroma diffuser een fijne geur. De aroma diffuser leent zich ook uitstekend voor aroma therapie. De aroma diffuser is stil in gebruik en is daarom ook ideaal voor op kantoor, spa of salon.

Bekijk de dagprijs

Phytosun Pietra Verstuiver voor Essentiële Olie

Phytosun Pietra Verstuiver voor Essentiële Olie

Geniet van de fijne geuren en heilzame eigenschappen van Essentiële Oliën en aromatherapie dankzij de Phytosun Pietra aroma diffuser. Deze diffuser is uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem voor de diffusie van Etherische Oliën in alle zachtheid. U ervaart al snel een heerlijk geurende waternevel die tegelijk de lucht bevochtigt. De LED-verlichting, die warme, elkaar afwisselende kleuren uitstraalt, zorgt samen met de geur van de Essentiële Oliën voor een optimale omgeving en creërt een wellness gevoel in huis.

Bekijk de dagprijs

Aroma Diffuser Luchtbevochtiger 300 ml - Etherische Olie Verdamper

Aroma Diffuser Luchtbevochtiger 300 ml - Etherische Olie Verdamper

Deze etherische olie diffuser is een verbazingwekkend multifunctioneel apparaat voor aromatherapie, in tegenstelling tot andere apparaten. Het beschikt over een grote en makkelijk schoon te maken watertank van 300 ml, 7 verschillende LED-lichtkleuren en meerdere mistvernevelingsmodus.

Bekijk de dagprijs

JAP AD17 - Aroma diffuser - Luchtverfrisser

JAP AD17 - Aroma diffuser - Luchtverfrisser

Geniet van de lekkerste geurtjes in huis met de nieuwste aroma diffuser, bedienbaar via de bijgeleverde afstandsbediening. Deze aroma diffuser is uniek op de markt dankzij de extra functionaliteiten. Zo kun jij bijvoorbeeld je woon- of slaapkamer omtoveren tot een frisse omgeving, ruikend naar je favoriete geurtje.

Bekijk de dagprijs

Wat te zoeken in een olieverstuiver

Type

Er zijn twee hoofdtypen olieverspreiders: ultrasoon en vernevelaars. Beide versies zorgen voor een fijne nevel, maar ze werken een beetje anders. Ultrasone modellen - de goedkopere optie - zorgen voor trillingen die de etherische oliën afbreken en de afzonderlijke moleculen in de lucht verspreiden. Vernevelende modellen verdelen meer krachtige, onverdunde etherische oliën in de lucht met behulp van perslucht.

Capaciteit en tijd

Ultrasone modellen hebben een mengsel van water en etherische oliën nodig, waardoor ze langer kunnen draaien - ongeveer 30 tot 60 minuten per keer. Aangezien de vernevelingsmodellen alleen gebruik maken van etherische olie, moeten ze korter worden gebruikt (ongeveer 10 minuten per keer).

Reiniging

Beide soorten modellen hebben baat bij regelmatige reiniging, maar ultrasone etherische olieverspreiders zijn moeilijker te reinigen omdat ze zowel water als etherische oliën gebruiken. Water maakt de machine vatbaarder voor schimmel en leidingwater kan kalkafzetting in de machine achterlaten.