Dyson DP04 Luchtreiniger: Vertrouwde beoordeling & specificaties

Als dat niet het geval is voor de voor de hand liggende display aan de voorzijde, kunnen we deze Dyson DP04 verwarren met elke luchtreiniger uit de Dyson Pure Cool Link serie. Nou, het ontwerp verandert misschien niet, maar de interne kracht van deze Dyson DP04 is veruit beter dan alle andere low-end modellen in de serie. We gaan een aparte Dyson DP04 Review maken om u te helpen de beste desktop Dyson Pure Cool in 2022 te vinden.

Bij Vochtbestrijding Snel hebben we alle luchtreinigers onder deze secties beoordeeld. Dat garanderen we ook:

 • We geven eerlijke beoordelingen (zowel voor- als nadelen) zodat iedereen gegarandeerd de verstandigste keuzes heeft.
 • We overdrijven niet (en nooit) één product alleen maar om je op de links te laten klikken en dat product blindelings te kopen.
dyson dp04 luchtreiniger

Bekijk de dagprijs

Voordelen

 • Indrukwekkend LCD-scherm
 • Betere instelling dan eerste gen
 • Nieuwe diffuse modus

Nadelen

 • Nogal duur

De Dyson Pure Cool Link is een van de eerste uitvindingen voor luchtzuivering door Dyson, het toonaangevende bedrijf in het maken van producten die de kwaliteit van de binnenlucht controleren. De Dyson DP04 is het nieuwste model in 2022, en of u nu de oude Dyson Pure Cool Link heeft of niet, u moet echt onze huidige Dyson DP04 Review lezen.

Andere Dyson's Luchtreiniger Beoordelingen:

 1. Dyson Pure Cool Link Review.
 2. Dyson Pure Hot+Cool Review.
 3. Dyson Pure Cool Tower Review.
 4. Dyson HP04 Review.
 5. Dyson TP04 Review.
 6. Dyson HP02 Review.
 7. Dyson TP02 Review.
 8. Dyson Pure Cool Me Review.

Bekijk de dagprijs

DYSON DP04 PRIJS

Onze vorige Dyson Pure Cool Link is uitgebracht na andere modellen zoals Dyson Pure Hot+Cool of Dyson Pure Cool Tower, dus zelfs het DP01 model is voorzien van de heetste extra functies zoals Wi-Fi mogelijkheden en Alexa Voice Control.

Natuurlijk moet de Dyson DP04 beter zijn dan de vorige modellen, maar dat is niet echt een verrassing - het is de nieuwe. De grotere vraag is: wat is er eigenlijk veranderd, gezien het ontwerp is zo vergelijkbaar met de vorige modellen. Welnu, het luchtfilter is geüpgraded en krachtiger, de functies zijn rijker en we kunnen de werkelijke binnenluchtkwaliteit opmerken dankzij het heldere heldere LCD-display.

Dit zijn allemaal gewoon aanpassingen, en het is slim van Dyson om de oude Dyson DP01 te verwijderen in hun advertentiepagina, omdat dat dit jaar een veel aantrekkelijker optie zou zijn. U kunt nog steeds onze review van Dyson Pure Cool Link lezen, en de deal bekijken als u een goedkoper model wilt.

Dus, dit is de Dyson Pure Cool Link Desk DP04, het ziet er misschien identiek uit aan de oude, en je zou kunnen denken dat er niet veel is veranderd - maar het is binnenin waar de verschillen liggen. En voor iedereen die verliefd is op de desktopversie van Dyson luchtreinigers, moet u echt kiezen voor het nieuwste model. Ja, want de Dyson DP04 prijs is officieel slechts €449, wat slechts €50 verschil is met de oude DP01. Ik denk dat het de update waard is, vooral als ik veel heb, tot het punt dat deze luchtreiniger slechts €349 is.

Het is een of andere manier een meer ingewikkelde luchtreiniger, net als de concurrent Sharp KC-850U, maar met ventilator functie in plaats van luchtbevochtiger. U kunt of Oransi Max of Whirlpool WPPRO2000 voor de luchtfilters van hoge kwaliteit kiezen, maar deze apparaten kunnen de luchtstroom niet zo goed bewegen als onze Dyson Pure Cool Link DP04. Of u kunt zoeken naar de overschatte Molekule Air met het exclusieve PECO-filtersysteem, waarvan het merk beweert dat het "beter is dan het HEPA-niveau in elke categorie".

Gerelateerd bericht: Beste luchtreiniger 2022.

Bekijk de dagprijs

DYSON DP04 ONTWERP EN GROOTTE

Het ontwerp van deze Dyson luchtreiniger is nog steeds indrukwekkend, met de coole blaasloze versterker om te werken als een ventilator. U zult zich ontdoen van de traditionele snel draaiende ventilator, of van alle lastige grills voor een veiligere en eenvoudigere manier van gebruik, en uw luchtreiniger schoonmaken. Dat is ongelooflijk, toch?

Om te zeggen dat de Dyson DP04 een high-end ventilator is, heeft u ook gelijk. Als de desktopversie, maar met niet minder dan 27 inch in hoogte, kan de Dyson DP04 handmatig worden aangepast dankzij de draaipunten van het lichaam. Zo kunt u de luchtstroom op en neer laten stromen zonder dat u de mechanische oscillatie-instellingen nodig hebt.

Er is ook een Blauwe kleurenoptie beschikbaar voor de Dyson DP04, die veel lijkt op het tweede generatie vlaggenschip Dyson TP02 of Dyson HP02. U kunt onze deal hieronder krijgen voor een veel lagere prijs dan het originele product.

Deze geüpgrade Dyson DP04 is nog steeds groter dan de vorige Dyson Pure Cool Link, en met de solide metalen behuizing is ons vlaggenschip in de desktop serie steviger en sterker. Hij is ook zwaarder, met een gewicht van 10,25 lbs. Het is echter nog steeds compact genoeg om u overal in huis mee naartoe te nemen.

blauwe dyson dp04 luchtreiniger

Bekijk de dagprijs

De basis van deze Dyson DP04 is veel hoger, en het geeft de zwarte rand en het LCD-scherm meer aandacht. Het volgende generatie LCD-scherm is het onderscheidende kenmerk van alle Dyson luchtzuiveraars met "04" in de naam.

De Dyson DP04 heeft hetzelfde bottom-to-top luchtstroomsysteemconcept als alle andere broers van de familie. De luchtinlaat is gemaakt van geperforeerde gaten, die fungeren als een pre-filtratielaag voordat de verontreinigingen in contact komen met het HEPA-filter. Onder de versterker hebben we een luchtuitlaat om de schone luchtstroom om te leiden en te beheren.

Gerelateerde post: Beste luchtzuiveraars voor de slaapkamer.

Bekijk de dagprijs

DYSON DP04-FILTERS

Als het nieuwste product van de desktop serie in Dyson, zal Dyson DP04 gebruik maken van het beste en nieuwste luchtfilter van dit bedrijf. Het is een beter filter, met een 2-traps luchtreinigingssysteem in plaats van slechts 1 zoals bij de voorgangers.

 • Echt HEPA filter - Met het glazen HEPA filter is de Dyson Pure Cool Link Desk in staat om 99,97% van alle deeltjes in de lucht op te vangen, inclusief pollen, bacteriën en huidschilfers van huisdieren.
 • Actiefkoolfilter - Verwijdert huishoudelijke geuren en gassen zoals formaldehyde, benzeen en stikstofdioxide.

De Dyson DP04 maakt gebruik van de nieuwste glazen HEPA filter, die 29-voets borosilicaat microvezels heeft, en kan de efficiëntie van 99,97% garanderen voor alle deeltjes tot 0,3 micron. In feite is de Dyson DP04 gecertificeerd door de Astma and Allergy Foundation of America (AAFA) voor astma- en allergievriendelijk en de California Air Resources Board (CARB) voor zijn veiligheid in het gebruik. Het luchtfilter is echter van hoge kwaliteit en 100% vrij van ozon.

Nu hebben we een bus met tris- geïmpregneerd actief koolstoffilter in het luchtfilter. Het is koolstof van hoge kwaliteit, niet de papieren koolstof zoals low-end producten, en u zult het verschil in uw huis bijna direct zien.

Als u nog steeds een bewijs nodig heeft voor de kracht van Dyson glas HEPA filter, kunt u de onderstaande tabel bekijken. In een kamer van 300 vierkante meter (die zelfs groter is dan de 290-sq-ft kamer in de Dyson officiële tests), en voor een periode van slechts 1 uur, kan de Dyson DP04 de efficiëntie van 99,9% evenaren voor het opvangen van eventuele deeltjes tot 0,3 micron. De Dyson DP04 is vrij gelijk aan andere luchtreinigers in dezelfde prijsklasse, zoals de Vornado PCO575DC, Oransi Max, Blueair Classic 280i en Oreck Air Response Turbo.

Het beste deel, onze glazen HEPA-filter is slechts € 10 duurder dan de vorige luchtfilter, die € 79 is voor een set van een echte vervangingsfilter. U moet het luchtfilter jaarlijks vervangen voor optimale prestaties.

Gerelateerd bericht: Beste luchtreinigers voor allergieën.

Bekijk de dagprijs

DYSON DP04 KAMERDEKKING

De grote ruimtedekking is wederom een van de vele voordelen van de aanschaf van de Dyson luchtreinigers. Dyson DP04 is niet alleen een luchtreiniger, het is ook een gewone ventilator die overal in uw kamer een sterke luchtstroom levert. Met een grote upgrade in de Air Multiplier technologie kan onze Dyson DP04 de gezuiverde lucht door de hele ruimte laten circuleren.

Dyson heeft het niet over de dekking van de ruimte voor hun ventilatoren en luchtreinigers, maar u kunt de Dyson DP04 met gemak gebruiken in elke kamer die groter is dan 400 vierkante meter.

Omdat deze luchtreiniger ook een ventilator is, hebben we niet de ACH- en CADR-classificaties. Dyson vertelde dat een hoge CADR-classificatie niet beter betekent, dus ze noemen geen CADR-score voor hun producten. Maar met een maximale luchtstroom van 77 gallons per seconde, wat gelijk is aan ongeveer 615 cfm, is de Dyson DP04 sterker dan alle andere luchtreinigers die u kunt kopen in deze prijsklasse.

Gerelateerd bericht: Beste luchtzuiveraars voor grote ruimten.

DYSON DP04 GELUID

Een ander voordeel van een Dyson luchtreiniger is het geluidsniveau. Zelfs als u de luchtreiniger combineert met een koelfunctie, is het geluidsniveau nog steeds onder controle, waarbij de hoogste snelheid slechts 57 decibel (db) is. U kunt altijd de instelling wijzigen en genieten van een veel stiller geluid.

Voor een desktop luchtreiniger zoals Dyson DP04 is een dergelijk geluidsniveau vrij perfect, vooral wanneer het hoogste geluid alleen wit is, en kan het u helpen makkelijker te slapen.

Gerelateerd bericht: De beste luchtreinigers voor baby's.

Bekijk de dagprijs

DYSON DP04 STROOMVERBRUIK

Een van onze meest gestelde vragen is: "Gebruiken luchtzuiveraars veel energie? In feite moet een luchtreiniger lange tijd worden gebruikt om efficiënt te zijn. En het stroomverbruik is een belangrijk criterium om te beoordelen of deze luchtreiniger goed is of niet.

Voor een luchtreiniger met ventilatorfunctie is de Dyson DP04 beter dan vele andere in termen van stroomverbruik, dat slechts 4 tot 32 watt bedraagt. De score ligt alleen achter de kenmerkende luchtreiniger van Rabbit Air - de Rabbit Air BioGS 2.0.

Als u de Dyson DP04 8 uur per dag gebruikt, hoeft u slechts €1,5 tot €12 per jaar te betalen.

Gerelateerd bericht: Beste luchtzuiveraars voor huisdieren.

Bekijk de dagprijs

DYSON DP04 EXTRA FUNCTIES

Eindelijk zijn we bij het meest interessante deel gekomen, waar u de nieuwste generatie Dyson Pure Cool Link DP04 koopt in plaats van de vorige. Hoogwaardige luchtreinigers bieden vaak veel handige functies, zodat we ze op een slimmere en eenvoudigere manier kunnen gebruiken.

Terug naar de aard van de Dyson Pure Cool Link, Dyson DP04 heeft zowel luchtreinigings- als ventilatorfuncties. Dit gezegd hebbende, heeft het 10 verschillende ventilatorsnelheden die kunnen worden gewijzigd, afhankelijk van uw behoefte.

De oscillatie-instelling van eerdere modellen is op een veel betere manier verbeterd. Ons vorige model kan slechts 70° zwenken, terwijl de Dyson DP04 de oscillatie kan instellen tot 350°. In combinatie met de krachtige luchtstroom die hij projecteert, kan de Dyson DP04 gemakkelijk alle delen van uw kamer bereiken.

Bovendien bent u niet altijd in de warme maanden, en zal er tijd zijn dat u de koelkracht van de Dyson DP04 niet nodig heeft om te starten. Dyson heeft de Diffuse Mode toegevoegd om u te helpen de luchtstroom om te keren, en als gevolg daarvan te stoppen met koelen. Het is een noodzakelijke optie, een optie waar u echt voor moet gaan.

Er zijn drie belangrijke manieren om uw Dyson DP04 te bedienen. Of het nu de afstandsbediening is, die magnetisch is en zich aan alle onderdelen van uw luchtzuiveraars kan hechten, zodat u niet vergeet waar u hem heeft gelaten. Natuurlijk zit de afstandsbediening vol met meer knoppen dan het minimalisme van de oude Dyson DP01.

Ten tweede kunt u uw luchtreiniger bedienen via de Dyson Link app. Het geeft u zelfs de huidige status van zowel de binnen- als buitentemperatuur, de luchtkwaliteit en de luchtvochtigheid. De app kan u helpen de luchtreiniger te plannen, of de levensduur van het filter te controleren wanneer u maar wilt.

Tot slot is de Dyson DP04 een Smart luchtreiniger en kunt u Alexa gebruiken om deze te bedienen via spraakcommando's. Vergeet niet om korte en eenvoudige gesproken instructies te gebruiken, zodat het uw commando's kan begrijpen. Eigenlijk hecht ik niet veel waarde aan deze functie, omdat ik graag grondiger met mijn apparaat wil omgaan.

In normale luchtreinigers hebt u een basisstof- of rooksensor, voornamelijk om de huidige veranderingen in de luchtkwaliteit te detecteren. Onze Dyson DP04 is echter een van de weinige apparaten die 3 verschillende sensoren introduceert. De vochtigheids- en temperatuursensor is de eerste, om de relatieve vochtigheid en temperatuur in uw kamer constant te bewaken. De volgende, de deeltjessensor, maakt gebruik van lasermetingen en kan de deeltjesconcentratie actief analyseren. In plaats van de rooksensor kan de gassensor van Dyson zelfs de Vluchtige Organische Stoffen (VOS) of oxiderende gassen volgen.

Deze Smart Sensor functie rapporteert automatisch aan u via het LCD-scherm, en als u de automatische modus inschakelt, kan de Dyson DP04 de ventilatorsnelheid aanpassen om snel te reageren op veranderingen in de luchtkwaliteit binnenshuis. In slechts enkele minuten wordt elke spray van chemicaliën gereinigd. Ook zal het LCD-scherm de indicator voor het vervangen van het filter weergeven, zodat u de datum niet handmatig hoeft te onthouden.

We hebben nog steeds de nachtmodus om het display te helpen dimmen en de ventilatorsnelheid onmiddellijk te verlagen, en een basistimer om de activiteit van onze luchtreiniger te plannen.

Gerelateerde berichten:

 1. Beste luchtreinigers voor rook.
 2. Beste luchtreinigers voor stof.
 3. Beste luchtreinigers voor schimmel.

DYSON DP04 KLANTENDIENST

Dyson is een van de beste merken voor hun indrukwekkende klantenservice. Zodra u hun klant bent, beloven ze u te helpen, zelfs na afloop van uw garantie, een ding dat niet veel merken durven te geven.

Om hun ondersteuning te bereiken, kunt u zelf zoeken in de grondige online gidsen, of u kunt eenvoudig contact met hen opnemen via de lijn: 866-693-9766. Als u ze niet kunt bellen (ze markeren zondag niet als openingstijd), kunt u ze mailen op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. .

Het belangrijkste is dat u hun klant bent om de exclusieve VIP-loyaliteitsprogramma's te hebben. Eenmaal geregistreerd voor de garantie, kunt u genieten van Saving events om u te helpen 20% te besparen voor de volgende aankoop, evenals herinneringen voor gratis preventieve onderhoudscontroles bij een Dyson Service Center. Tot slot heeft u een VIP-hotline, waarmee u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht kunt voor ondersteuning.

Zoals veel grote merken biedt Dyson een gratis verzendbeleid voor hun producten. U kunt uw bestelling retourneren met een andere gratis verzending, zolang u in een 30-dagen geld terug garantie zit. Dit kan een van de meest genereuze aanbiedingen voor terugbetaling zijn onder alle merken luchtzuiveraars.

Dyson heeft slechts 2 jaar garantie op zowel arbeid als onderdelen van hun luchtreinigers. Ik denk dat het redelijk is om te vertrouwen op de apparaten van dit bedrijf.

Onze Conclussie

De eerste generatie Dyson Pure Cool Link is indrukwekkend, maar de Dyson DP04 is een stuk beter. Gezien het verwaarloosbare prijsverschil moet u meteen voor de Dyson DP04 gaan.

Bekijk de dagprijs