Dyson Pure Cool Me Luchtreiniger: Vertrouwde beoordeling & specificaties

Dyson heeft met de Dyson Pure Cool Me (BP01) het antwoord op de trend van de persoonlijke luchtreinigers in de markt. Met een beetje tweaken kan de Dyson Pure Cool Me een premium vlaggenschipgevoel, een gerichte projectie van de luchtstroom en geweldige prestaties in het algemeen leveren. In deze Dyson Pure Cool Me Review kijken we naar alle aspecten van deze enige persoonlijke luchtreiniger van Dyson.

Bij Vochtbestrijding Snel hebben we alle luchtreinigers onder deze secties beoordeeld. Ook dat garanderen we:

 • We geven eerlijke recensies (zowel voor- als nadelen) zodat iedereen gegarandeerd de verstandigste keuzes heeft.
 • We overdrijven nooit ofte nimmer één product, alleen maar om u op de links te laten klikken en dat product blindelings te kopen.
dyson pure cool me

Bekijk de dagprijs

Voordelen

 • Krachtige technologie om de luchtstroom te benutten
 • Veelzijdige controle
 • Uniek ontwerp

Nadelen

 • Nogal duur
 • Geen koolstoffilter

Het Britse bedrijf Dyson, opgericht door Sir James Dyson, is sinds 1991 het toonaangevende merk voor de productie van huishoudelijke apparaten. De Dyson Pure Cool Me is een persoonlijke luchtreiniger met een ander uiterlijk dan de rest van het Dyson assortiment, en ondanks het compacte formaat is hij echt krachtig. Bent u klaar voor de Dyson Pure Cool Me Review?

Andere Dyson's Luchtreiniger Beoordelingen:

 • Dyson Pure Cool Link Review
 • Dyson Pure Hot+Cool Review
 • Dyson Pure Cool Tower Review
 • Dyson DP04 Review
 • Dyson HP04 Review
 • Dyson TP04 Review
 • Dyson HP02 Review
 • Dyson TP02 Review

Bekijk de dagprijs

DYSON PURE COOL ME PRIJS

Eerdere modellen van Dyson luchtreinigers, de Dyson Pure Cool Link, Dyson Pure Hot+Cool en Dyson Pure Cool Tower zijn allemaal groots opgezet. Zelfs voor een desktopmodel als de DP01 of DP04 is hij nog steeds groter dan de meeste luchtreinigers op de markt. De Dyson Pure Cool Me is echter de vertegenwoordiger van de kleinere compacte luchtreinigers.

Er zal natuurlijk iets ontbreken in de persoonlijke Dyson Pure Cool Me, maar omdat het een ander doel dient dan zijn broers, wordt het ontbrekende onderdeel alleen maar vervangen door iets beters en fatsoenlijkers.

Dat "iets" is de oude Air Multiplier technologie van grotere apparaten, en voor het verdwenen deel zullen we in plaats daarvan de Dyson Core Flow technologie hebben. De nieuwe technologie is alleen voor persoonlijk gebruik, met een sterkere luchtstroom, maar alleen in een kleiner bereik.

Dyson Pure Cool Me officiële prijs is €349, en het kan worden opgehaald voor minder als u onze deal hieronder volgt. Deze luchtreiniger is nog steeds betaalbaarder dan alle eerste generatie apparaten van Dyson.

De nieuwe Core Flow technologie is zeker geïnspireerd door zowel de PureJet Diffuser van IQAir Atem als de technologie van Harrier Jump Jet. Daarom is de IQAir Atem ook de dichtstbijzijnde concurrent van onze huidige Dyson Pure Cool Me. Ook kunt u zoeken naar de Molekule Air Mini, de nieuwe persoonlijke mini luchtreiniger van Molekule.

Gerelateerd bericht: Beste luchtreiniger 2020.

Bekijk de dagprijs

DYSON PURE COOL ME ONTWERP EN GROOTTE

Eén ding kunt u ontkennen van een Dyson product: dit bedrijf weet echt hoe het luchtzuiveraars met een geweldig design moet maken, en de Dyson Pure Cool Me is zelfs het meest onderscheidende product in het hele assortiment. Er komt geen versterker, in plaats daarvan verwelkomen we het nieuwe bolle oppervlak in een koepel.

Het heeft een stevige behuizing, dankzij de breedte van 9,64 inch. De hoogte van deze luchtreiniger is echter gereduceerd tot slechts 16 inch, waardoor het een perfecte compacte luchtreiniger is.

Dyson plaatst het LCD-scherm aan de onderkant van deze Dyson Pure Cool Me, net als de Dyson Pure Hot+Cool. Het scherm toont eenvoudige gegevens zoals de luchtstroomsnelheid, de modi en de levensduur van het filter.

Het hele lichaam van Dyson Pure Cool Me is de cilindrische luchtinlaat, waarbij zoals gebruikelijk gebruik wordt gemaakt van geperforeerde gaten om de efficiëntie tegen grote vervuilende objecten te verbeteren. We kunnen een magnetisch pad vinden aan de voorkant van deze luchtreiniger, waar de afstandsbediening wordt opgeslagen.

dyson pure cool me review

De Dyson Pure Cool Me weegt 6,2 lbs - de lichtste luchtreinigingsmachine van Dyson. U kunt hem overal mee naartoe nemen waar u maar wilt.

Gerelateerde post: Beste luchtreiniger voor de slaapkamer.

Bekijk de dagprijs

DYSON PURE COOL ME FILTERS

Als eerste generatie van persoonlijke luchtreiniger wordt de Dyson Pure Cool Me geleverd met een 2-traps luchtreinigingssysteem zoals hieronder beschreven.

Echt HEPA filter - Met het glazen HEPA filter is de Dyson Pure Cool Me in staat om 99,97% van alle in de lucht zwevende deeltjes tot 0,3 micron te vangen, inclusief pollen, bacteriën en huidschilfers van huisdieren.

Het luchtfilter van Dyson is van hoge kwaliteit en krachtig zoals gewoonlijk. Het is bijna genoeg best-in-class gezien de meer betaalbare prijsstelling, en u kunt verwachten dat uw luchtreiniger 99,97% van alle deeltjes tot 0,3 micron vangt. Het luchtfilter zorgt er ook voor dat Dyson Pure Cool Me 100% ozonvrij is.

Met een kleine koolstoffilterlaag in het filter zal uw Dyson Pure Cool Me beter zijn dan zelfs de IQAir Atem als het gaat om het adsorberen van gassen en geuren. Vergeet alleen niet dat het koolstoffilter niet zo dik is als de geavanceerde modellen van Dyson.

Dyson Pure Cool Me gebruikt hetzelfde luchtfilter als de Dyson Pure Cool Tower, wat u €69 kost voor één set. U moet het vervangen na 1 jaar gebruik, gebaseerd op 12 uur per dag gebruik.

Gerelateerd bericht: Beste luchtreinigers voor allergieën.

Bekijk de dagprijs

DYSON PURE COOL ME ROOM COVERAGE

Dyson Pure Cool Me is een persoonlijke luchtreiniger, dus er is geen informatie over de voorgestelde kamergrootte voor deze. De belangrijkste ventilatortechnologie van deze Pure Cool Me is de Core Flow, die ontstaat wanneer twee luchtstralen samenkomen op het oppervlak van de koepel, om een hoge druk projectie van de luchtstroom te vormen. U kunt de richting van de luchtstroom bepalen omdat deze door smalle openingen in de koepel loopt.

Omdat deze luchtreiniger ook een ventilator is, hebben we niet de ACH- en CADR-waarden. Dyson vertelde dat een hoge CADR rating niet beter betekent, dus ze noemen geen CADR score voor hun producten. De luchtstroom van Dyson Pure Cool Me is veel gerichter dan de normale luchtreiniger, maar het is alleen voor het korte bereik.

Gerelateerd bericht: De beste luchtreinigers voor grote ruimten.

DYSON PURE COOL ME SOUND

Omdat het een persoonlijke luchtreiniger van Dyson is, wordt van de Dyson Pure Cool Me verwacht dat hij stil is. Eigenlijk is het geluidsniveau niet het allerbeste in de wereld van de luchtzuiveraars, maar als fan is het behoorlijk indrukwekkend. Als u de luchtreiniger op de laagste snelheid laat draaien, wordt de Dyson Pure Cool Me gemeten op slechts 37 decibel, wat stiller is dan zelfs de bibliotheek.

Op de hoogste snelheid is het geluidsniveau ongeveer 63,5 decibel (db). Het is hoger dan het gemiddelde geluidsniveau, maar omdat het alleen witte ruis is, kunt u het gebruiken om beter te slapen.

Gerelateerd bericht: Beste luchtzuiveraars voor baby.

Bekijk de dagprijs

DYSON PUUR KOELEN ME STROOMVERBRUIK

Een van onze meest gestelde vragen is: "Gebruiken luchtzuiveraars veel energie? In feite moet een luchtreiniger lange tijd worden gebruikt om efficiënt te zijn. En het stroomverbruik is een belangrijk criterium om te beoordelen of deze luchtreiniger goed is of niet.

Het stroomverbruik van deze Dyson Pure Cool Me is slechts 32 Watt en dat is energiebesparend ten opzichte van de meeste luchtreinigers op de markt. Het klinkt klein genoeg om uw energierekening niet te laten stijgen.

Als u de Dyson Pure Cool Me 8 uur per dag gebruikt, hoeft u slechts €12 per jaar te betalen.

Gerelateerd bericht: Beste luchtreinigers voor huisdieren.

Bekijk de dagprijs

DYSON PURE COOL ME EXTRA FUNCTIES

Dyson Pure Cool Me introduceert een compleet nieuwe manier om het te controleren. Naast de gebruikelijke afstandsbediening kunt u de luchtstroom precies daarheen sturen waar u hem nodig heeft, dankzij het geavanceerde mechanisme in de koepel van Dyson Pure Cool Me.

Het apparaat heeft ook 10 ventilatorsnelheden zoals alle andere Dyson ventilatoren, maar u moet accepteren dat het u altijd koelt. In de eerste generatie Dyson luchtreinigers hebben we geen Diffuse Mode zoals Dyson DP04 of Dyson TP04, dus u kunt niet alleen van de luchtreiniger genieten zonder ventilatorfunctie. Tijdens de winterdagen moet u de ventilatorsnelheid zo laag mogelijk houden.

De Dyson Pure Cool Me heeft een basistimer om de tijd uit te plannen, van 30 minuten tot 8 uur. U kunt ook de oscillatie-instelling voor dit apparaat omschakelen, en het kan tot 70° draaien.

Tot slot weet u vanaf het LCD scherm alle informatie over de huidige ventilatorsnelheid of de levensduur van het filter.

Gerelateerde berichten:

Bekijk de dagprijs

DYSON ZUIVER KOELEN ME DE KLANTENDIENST

Dyson is een van de beste merken voor hun indrukwekkende klantenservice. Zodra u hun klant bent, beloven ze u te helpen, zelfs na afloop van uw garantie, een ding dat niet veel merken durven te geven.

Om hun ondersteuning te bereiken, kunt u zelf zoeken in de grondige online gidsen, of u kunt eenvoudig contact met hen opnemen via de lijn: 866-693-9766. Als u ze niet kunt bellen (ze markeren zondag niet als openingstijd), kunt u ze mailen naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. .

Het belangrijkste is dat u hun klant bent om de exclusieve VIP-loyaliteitsprogramma's te hebben. Eenmaal geregistreerd voor de garantie, kunt u genieten van Saving events om u te helpen 20% te besparen voor de volgende aankoop, evenals herinneringen voor gratis preventieve onderhoudscontroles bij een Dyson Service Center. Tot slot heeft u een VIP-hotline, waarmee u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht kunt.

Zoals veel grote merken biedt Dyson een gratis verzendbeleid voor hun producten. U kunt uw bestelling retourneren met een andere gratis verzending, zolang u in een 30-dagen geld terug garantie zit. Dit kan een van de meest genereuze aanbiedingen voor terugbetaling zijn onder alle merken luchtzuiveraars.

Dyson heeft slechts 2 jaar garantie op zowel arbeid als onderdelen van hun luchtreinigers. Ik denk dat het redelijk is om te vertrouwen op de apparaten van dit bedrijf.

Onze Conclussie

Een high-end persoonlijke luchtreiniger zoals Dyson Pure Cool Me is uiterst nuttig wanneer u de frisse lucht nodig heeft om zich te concentreren op u en u alleen, wat vooral geschikt is voor het kantoor. De Dyson Pure Cool Me is ook een persoonlijke ventilator, en ondanks het compacte formaat is de ventilatorkracht echt geweldig.

Bekijk de dagprijs