Dyson Pure Hot+Cool luchtreiniger: Vertrouwde beoordeling & specificaties

Dyson Pure Hot+Cool is een interessant apparaat in de Dyson familie. Het is niet alleen geschikt voor een warme zomer dankzij het koelvermogen, maar de nieuwe verwarmingsfunctie werkt ook verbazingwekkend in de winter. Kortom, u krijgt drie functies in één luchtzuiveringsapparaat, en dit is wat de Dyson onderscheidt van andere. Op dit moment hebben we twee aparte versies van deze Dyson luchtreiniger op naam van HP01 en HP02, en laten we het over de Dyson HP01 hebben in de Dyson Pure Hot+Cool Review van vandaag.

Update: We hebben nu de Dyson HP04 - het nieuwste model van de Dyson Pure Hot+Cool serie. Met bijna dezelfde prijs als de voorgangers moeten we op zoek naar het HP04 model wanneer we een Dyson Pure Hot+Cool nodig hebben.

Bij Vochtbestrijding Snel hebben we alle luchtreinigers onder deze secties beoordeeld. Ook dat garanderen we:

 • We geven eerlijke beoordelingen (zowel voor- als nadelen), zodat iedereen gegarandeerd de verstandigste keuzes heeft.
 • We overdrijven niet (en nooit) één product alleen maar om je op de links te laten klikken en dat product blindelings te kopen.
dyson pure hot cool

Bekijk de dagprijs

Voordelen

 • Uniek ontwerp
 • Gladde luchtopbrengst
 • Uitstekende extra functies
 • Geweldige prestatie
 • Hoog ventilatorvermogen

Nadelen

 • Nogal duur

Sinds 1991 is het Britse Dyson bedrijf een bekend merk van veel huishoudelijke apparaten, waaronder luchtzuiveraars. We kunnen een heleboel lijsten doorzoeken, waarbij het beste apparaat Dyson is. Dit gezegd hebbende, hebben we nog meer hoop voor de Dyson Pure Hot+Cool dan de vorige succesvolle Pure Cool Link, omdat deze een nieuw tijdperk van innovatieve luchtreinigers inluidde. Bent u nu klaar voor de Dyson Pure Hot+Cool Review?

Andere Dyson's Luchtreiniger Beoordelingen:

Bekijk de dagprijs

Presentatie

Na het uitbrengen van zijn eerste luchtreiniger, de Pure Cool Link, in 2016, is Dyson zijn assortiment blijven uitbreiden. Hier testen we een van de meest geavanceerde modellen en uitgebracht in november 2018: de Pure Hot+Cool. Dit voor 649 euro gelanceerde apparaat van topklasse heeft niet alleen de functie om de lucht te zuiveren, maar ook om te ventileren en te verwarmen. Deze zuiveraar, die 10 snelheden, een automatische modus en een nachtmodus biedt, is uitgerust met Air Multiplier-technologie die een regelmatige stroom genereert en de gezuiverde lucht door de hele kamer laat circuleren. Ten slotte is dit model op internet aangesloten en kan het dus via een speciale toepassing worden bestuurd. Laten we eens kijken of al deze aankondigingen niet gewoon gebakken lucht zijn!

Ergonomie

Met een compacter formaat dan de Pure Cool Link TP, heeft de Pure Hot+Cool nog steeds een slank ontwerp dat hem een high-end uitstraling geeft. De Pure Hot+Cool is minder hoog dan zijn voorganger (76 cm voor deze versie tegen 110 cm voor de Pure Cool Link TP), is ook lichter en heeft een nettogewicht van 5 kg. Hij is relatief licht en kan gemakkelijk door het huis worden verplaatst.

Net als bij de Pure Cool Link TP is er slechts één knop op dit apparaat: deze bevindt zich aan de bovenkant van het filtratiesysteem en wordt gebruikt om het aan en uit te zetten. Wanneer de zuiveraar in werking wordt gesteld, licht het digitale scherm aan de voorkant van het toestel op en geeft het diverse informatie weer. Het enige probleem is dat het LCD-scherm iets te klein is en dat het moeilijk is om het scherm af te lezen als je te ver weg staat. Er is ook misschien een beetje te veel informatie op zo'n klein oppervlak... Automatisch geeft dit scherm de binnenluchtkwaliteitsindex aan via een curve die ons niet erg welsprekend lijkt.

Naast deze index kan het scherm de geselecteerde modus, de snelheid of de temperatuur (voor de verwarmingsfunctie) weergeven. Talrijke andere criteria kunnen worden weergegeven (door het scherm aan te passen met de afstandsbediening), waaronder het aantal zwevende deeltjes PM2.5 (rook, bacteriën...), zwevende deeltjes PM10 (pollen, stof, huidschilfers van dieren), stikstofdioxide (kaarsen, sigarettenrook...), maar ook enkele indicaties over de levensduur van de filter.

De meegeleverde afstandsbediening biedt toegang tot de verschillende functies van het toestel. Hoewel de pictogrammen talrijker zijn dan op het Pure Cool Link TP model, zijn ze toch zeer duidelijk. Het is mogelijk de zuiveraar aan/uit te zetten, toegang te krijgen tot de verschillende informatie over de luchtkwaliteit live, de werkingssnelheid te verhogen/verlagen (10 snelheden), de temperatuur te verhogen/verlagen (tot 37°C), over te schakelen op koude ventilatie, nachtmodus en timermodus. Het is ook mogelijk om de duur van een filterprogramma (15, 30, 45 min, 1, 2, 3 uur enz. tot 8 uur) vanaf de afstandsbediening te programmeren.

De icoontjes op de afstandsbediening spreken voor zich.

Nog steeds met behulp van de afstandsbediening is het mogelijk de amplitude van de luchtstroom te variëren en over te schakelen van voorwaartse projectie (voor meer individueel gebruik) naar omgevingsprojectie (een mechanisme draait de roterende deflector om de luchtstroom te verspreiden); deze modus kan worden gebruikt bij verwarming en koude ventilatie. Tenslotte is het ook mogelijk om de oscillatie van de zuiveraar te regelen van 45 tot 350°. Natuurlijk kan hij ook statisch worden gelaten als u wilt dat de luchtstroom slechts in één richting gaat. Er zij op gewezen dat de kop van de zuiveraar naar voren kan worden gekanteld om de luchtstroom naar boven te richten.

Zoals ook het geval was met de ventilatoren van de fabrikant, is de afstandsbediening voorzien van een magnetisch systeem waardoor hij kan worden "opgeborgen" op het bovenste gedeelte van de zuiveraar.

Natuurlijk laat Dyson de automatische modus niet achterwege dankzij de "Auto" knop. Met zijn drie vervuilingssensoren controleert dit toestel en past het zijn snelheid aan de buitenlucht aan. Een functie die we op de meeste high-end zuiveraars vinden.

En als deze zuiveraar ook beweert een ventilator te zijn, laten we dan duidelijk zijn, dit is een functie die eigen is aan al deze apparaten die de te zuiveren lucht moeten aanzuigen alvorens deze terug te sturen.

Connectiviteit en de app

De Dyson Link app heeft een facelift gekregen sinds we de Dyson Pure Cool Link hebben getest, en daar zijn we blij mee. De vorige versie was al zeer aangenaam, maar de nieuwe is nog eenvoudiger. De verbinding wordt gemaakt via Wi-Fi. Nadat u de applicatie hebt gedownload, drukt u gewoon op de enkele knop en gaat u dicht bij uw toestel staan om te koppelen. De verbinding is in een paar minuten tot stand gebracht.

De interface geeft informatie over de luchtkwaliteit, temperatuur (aangezien de Pure Hot+Cool ook een ingebouwde thermometer heeft) en vochtigheid in de ruimte. Het haalt ook informatie van het internet en geeft temperaturen, vochtigheid en verontreinigingsniveaus voor de stad.

Het tabblad "instellingen" geeft meer gedetailleerde informatie over de werkingsstatus van het apparaat, d.w.z. de betekenis van de displaysymbolen, de verschillende zuiveringsmodi en tips over hoe het HEPA-filter moet worden vervangen. Wij waarderen vooral de eenvoud en de rijkdom aan informatie in dit tabblad.

Via het tabblad "afstandsbediening" (linksonder in de interface) kunnen alle functies van de afstandsbediening op afstand worden bediend (starten/stoppen, ventilatorsnelheid wijzigen, omschakelen naar Nachtmodus of Automatische modus Ext).

Ten slotte kunt u met het tabblad Timer de werkingsperiodes van de week plannen en aanpassen door de gewenste tijd te selecteren met zeer precieze tijdschema's (tot op 5 minuten nauwkeurig). Standaard worden echter vier opties aangeboden om het plannen te vermijden: 's morgens, 's avonds, de hele dag, 's nachts.

Kortom, deze applicatie biedt een overvloed aan functies, informatie en advies, die gemakkelijk toegankelijk en bovenal begrijpelijk zijn. Wij zijn blij met deze nieuwe versie, die nog duidelijker is dan de vorige.

Onderhoud, filtervervanging en prijzen

De behuizing van de zuiveraar kan worden schoongemaakt met een droge doek om stof te verwijderen. Het filtersysteem is gemakkelijk toegankelijk: het onderste gedeelte van het toestel wordt eenvoudig losgeklikt met behulp van twee vergrendelingen aan weerszijden. Het HEPA filter bevindt zich in dit onderdeel en kan worden verwijderd door op de knoppen aan weerszijden van het filter te drukken. De manoeuvre is heel eenvoudig.

De meeste luchtreinigers hebben afzonderlijke filters: het voorfilter (om haren te verwijderen), het actieve koolfilter (om geuren te verwijderen) en het HEPA-filter (om fijne deeltjes tot 0,1 micron te verwijderen). Dyson heeft van zijn kant een filtratiesysteem ontwikkeld dat het actieve koolstoffilter en het HEPA-filter combineert, vermoedelijk om ruimte te besparen en onderhoud te vergemakkelijken. Vreemd genoeg is er geen voorfilter op dit systeem, wat op prijs zou zijn gesteld om de grootste stofdeeltjes, zoals haren of haren van huisdieren, te verwijderen. Zonder voorfilter heeft het stof bovendien de neiging te gaan samenklonteren op de plooien van het HEPA-filter.

Een indicator op het LCD-scherm geeft een "F" aan wanneer het HEPA filter te versleten is; deze waarschuwing wordt verdubbeld door een andere in de toepassing. De fabrikant beveelt echter aan dit circulaire filter eenmaal per jaar te vervangen na 12 uur gebruik per dag.

Zoals bij de meeste zuiveringsapparaten moet bij het vervangen van het filter ook het apparaat opnieuw worden ingesteld. Bij dit model moet de aan/uit-knop gedurende 6 seconden worden ingedrukt.

Dit enkele filter kost momenteel €65, wat niet te duur is voor een filter dat zowel een actief koolfilter als een HEPA filter bevat. Ter vergelijking: het filter in de Philips AC4072/11 kost €80. Helaas is dit filter, net als bij de Pure Cool Link, niet verkrijgbaar in de winkel en alleen te vinden in de Dyson online shop.

Efficiëntie van de filtratie

De Dyson Pure Hot+Cool luchtreiniger belooft 99,95% van de fijne deeltjes (0,1 micron) te verwijderen. Ter herinnering: wij voeren onze metingen uit in ons audiolab (de enige luchtdichte kamer van de redactie), dat wij "vervuilen" met een diffuser van etherische oliën. Wij beginnen onze tests zodra de kamer minstens 200.000 fijne deeltjes van 0,3 µm bereikt. Vervolgens laten we de luchtreiniger meer dan een uur werken, lang genoeg om te zien hoe lang het duurt voordat het apparaat de fijne deeltjes heeft geëlimineerd. Deze metingen worden verricht in de automatische modus, en bij minimaal en maximaal vermogen.

In de automatische modus kon de Pure Hot+Cool in iets meer dan een uur 75% van de fijne deeltjes in de 22 m² grote ruimte opvangen. Dit is een behoorlijk goed resultaat vergeleken met de Philips AC2887/10, die onder dezelfde omstandigheden iets meer dan 50% verwijderde.

Op minimumsnelheid is het toestel iets trager en is het beperkt tot 50% in 1 uur en 20 minuten. Het zal dus bijna 3 uur duren om de kamer volledig gezond te maken met deze stand.

Tenslotte is het resultaat bij maximaal vermogen (snelheid 10) overtuigend, aangezien deze zuiveraar de helft van de in de kamer aanwezige fijne deeltjes elimineert in 22 minuten en meer dan 80% in 1 uur.

Hoewel alle drie de standen bevredigend zijn, waren we het meest overtuigd van de automatische stand, die echt zijn vermogen toonde om zich aan te passen aan de buitenlucht, dankzij de intelligente sensoren.

Aangezien deze zuiveraar ook als verwarming werkt, wilden we de temperatuur van deze stand opnemen. Keramische platen aan de voorzijde van de versterker verwarmen de lucht van 1°C tot 37°C.

We hebben de Pure Hot+Cool geïnstalleerd in een ruimte van ongeveer 20 m² bij 20 °C. Dan zetten we de zuiveraar op 30°C om de temperatuurstijging te observeren. Het resultaat was een beetje teleurstellend. Na een uur steeg de temperatuur slechts met 5°C, zodat de kamer 25°C bereikte. Pas na 2 uur verwarmen krijgen we 29°C in de kamer. Je moet dus geduld hebben als je deze functie wilt gebruiken.

Verbruik

Het stroomverbruik van de Pure Hot+Cool is zeer goed. We hebben 3 W gemeten op het laagste vermogensniveau en 27 W op het maximum, wat dit het zuinigste toestel in onze vergelijking maakt, vóór de Philips AC4072/11.

Geluid

De Dyson Pure Hot+Cool heeft een bijzonder laag geluidsniveau. Met een geluidsniveau van 33dB(A) in de stille modus is het een van de stilste apparaten in onze vergelijking op dit vermogensniveau. Aan de andere kant hebben we 54 dB(A) gemeten bij maximaal vermogen, wat hem tot een van de luidruchtigste zuiveraars maakt die in onze kolommen zijn getest. Het is echter nog steeds mogelijk een lagere snelheid te kiezen (uit de 10 beschikbare) indien u het geluidsniveau wenst te verminderen.

DYSON PURE HOT+COOL PRIJS

Het concept van de combinatie van een luchtreiniger en een koelventilator is echt geweldig, omdat het de Dyson luchtreinigers, met name de Dyson Pure Cool Link en Dyson Pure Cool Tower, als een ventilator uit de vuilverstopping heeft gehaald. Maar dan hebben we de Dyson Pure Hot+Cool, een apparaat dat is ontwikkeld en ontworpen om een conversatiewisselaar te zijn, die bedoeld is om ieders jaarlijkse vraag "Heb ik deze luchtreiniger nodig?" om te zetten in een meer exclamatorische "Ik heb deze echt nodig!

De nieuwe verwarmingstechnologie maakt van deze luchtreiniger een ultiem apparaat dat u alleen nodig heeft voor uw binnenluchtkwaliteit. Dyson noemde het "triple function" en maakte hun drie-in-een luchtreiniger met zowel Wi-Fi als niet-Wi-Fi versies, in de naam van respectievelijk HP01 en HP02.

Met alle kenmerken van een Dyson product kost de Dyson Pure Hot+Cool u iets meer dan de normale Pure Cool Link Desk. Of u kunt vasthouden aan de originele versie (niet-Wi-Fi) - de Dyson HP01, die hetzelfde prijskaartje heeft als de Wi-Fi Dyson DP01. De officiële prijs is €499, maar is geknipt in €399 in de Dyson website. Als u de Dyson HP02 wilt proberen, moet u betalen voor €599.

Dit prijskaartje zet de Dyson Pure Hot+Cool direct in het instapmodel van het high-range segment, en de next-gen Dyson HP04 zal dezelfde prijs bereiken die AIRMEGA 400 of Austin Air Allergy Machine u in rekening brengt. Maar terug naar onze oude units, ze zijn gewoon de concurrenten voor meer betaalbare luchtreinigers, zoals Rabbit Air MinusA2 of AIRMEGA 300S.

Op dit moment zijn er veel mengsels zoals de Dyson Pure Hot+Cool, bijvoorbeeld de Sharp KC-850U of Sharp KC-860U. Toch is de Dyson Pure Hot+Cool een iconische luchtreiniger, en als we denken aan een multifunctionele luchtreiniger, zou onze top of mind Dyson moeten zijn.

We zien duidelijk het gat tussen de niet-Wi-Fi Dyson HP01 met de Wi-Fi enabled modellen, dus onze huidige unit is nog steeds een redelijke optie om te overwegen. Als u wilt kiezen voor de Wi-Fi-versie, stel ik voor dat u de Dyson HP04 onmiddellijk uitprobeert.

De Dyson Pure Hot+Cool heeft vandaag veel gezien, en u moet hem meteen pakken op Breathe Quality.

Gerelateerd bericht: Beste luchtreiniger 2024.

Bekijk de dagprijs

DYSON PURE HOT+COOL ONTWERP EN GROOTTE

Het eerste wat u zal opvallen aan deze Dyson Pure Hot+Cool is de nieuwe vorm van de versterker. Over de versterker gesproken, het is het unieke dat een Dyson tot een echte Dyson maakt, en dit deel wordt gedeeld door alle modellen van deze familie. In de Dyson Pure Cool Link (DP01) of Dyson DP04 krijgen we een ronde versterker, terwijl hij ovaal zal zijn in elk Dyson Pure Hot+Cool model, van de HP01, HP02 en zelfs de nieuwste Dyson HP04.

Als u de nieuwe vorm in twijfel trekt, hebt u gelijk. De ovale vorm neemt misschien wat minder ruimte in beslag dan de ronde, maar het kan niet dezelfde hoeveelheid lucht verplaatsen als de Desk modellen. Ik zal meer uitleggen in de "Room coverage" sectie.

Maar ondanks de duidelijke verschillen hebben we in deze Dyson Pure Hot+Cool nog steeds het unieke bladloze ontwerp van de oude Dyson koelventilator. Onze huidige unit (de HP01) heeft de hoogte van 25 inch, wat net iets hoger is dan de desktop tegenhangers. De diameter van de versterker is slechts 6 inch, minder dan de helft van de diameter van de ronde versterker van de Pure Cool Link Desk modellen.

Als verwarming is er een LCD-display voor de werkelijke temperatuur in uw kamer, die boven de aan/uit-knop ligt. Als u het HP02 model gebruikt, kunt u zelfs de signaalsterkte van uw Wi-Fi controleren. Er is geen verschil in het ontwerp tussen de HP01 en HP02, en om eerlijk te zijn, als u het niet aan de verkoper vraagt, zult u het ene niet van het andere onderscheiden.

Nou, de Dyson Pure Hot+Cool heeft hetzelfde concept van bodem-naar-top luchtstroomsysteem als alle andere Dyson luchtreinigers, waarbij de luchtinlaat geperforeerde gaten heeft en de bovenste luchtuitlaat onder de versterker zit. Dyson zei dat ze de lastige roosters op hun luchtreinigers niet willen hebben.

Tot slot is de Dyson Pure Hot+Cool 8,6 lbs, wat klein genoeg is om hem overal in huis te brengen.

Gerelateerd bericht: De beste luchtreinigers voor de slaapkamer.

Bekijk de dagprijs

DYSON PURE HOT+COOL FILTERS

Zoals alle oude modellen (over het algemeen 01 en 02) van Dyson, zullen beide versies van Dyson Pure Hot+Cool slechts één luchtfilter gebruiken om de luchtreinigingstaak uit te voeren.

 • Echt HEPA filter - Met het glazen HEPA filter is de Dyson Pure Hot+Cool in staat om 99,97% van alle in de lucht zwevende deeltjes tot 0,3 micron te vangen, inclusief pollen, bacteriën en huidschilfers van huisdieren.
 • Actiefkoolfilter - Verwijdert huishoudelijke geuren, rook en gassen.
 • Dyson Pure Hot+Cool kan de gassen, rook en geuren niet zo goed adsorberen als de Dyson HP04 vanwege het oude Evo-filter, en in deze prijsklasse is het echt een nadeel van het apparaat. Als u bereid bent om €599 te betalen, zult u of de Austin Air Allergy Machine met zijn krachtige HEGA-filter, of Rabbit Air MinusA2 met dubbele filtratie voor geurpreventie hebben. En we kunnen niet voorbijgaan aan de mogelijke hoge kwaliteit koolstoffilter van zaken als AllerAir 4000 of Airpura H600.

Met alleen het HEPA filter kan de Dyson Pure Hot+Cool echter nog steeds een geweldige prestatie leveren, zelfs tegen de beste prestaties in deze prijsklasse. Om u te helpen de werkelijke efficiëntie van dit apparaat te zien, heb ik een klassieke test gebruikt voor deze luchtreiniger in een kamer van 200 vierkante meter, en minder dan 1 uur. De test werd ook uitgevoerd op de luchtreinigers met een hoog ventilatorvermogen - de Vornado PCO575DC, Oreck Air Response Turbo, Blueair Classic 405, Austin Air HealthMate en Medify MA-112. Nou, zoals u kunt zien in de onderstaande grafiek, onze huidige Dyson Pure Hot+Cool HP01 was duidelijk niet de beste, maar met 99,9% efficiëntie voor het opvangen van deeltjes tot 0,3 micron, is het nog steeds zeer indrukwekkend.

Ons Dyson Pure Hot+Cool model (HP01) maakt gebruik van hetzelfde HEPA filter als de vorige Dyson Pure Cool Link (DP01). U moet het filter jaarlijks vervangen, met de kosten van slechts €69 voor een echte vervanging.

Gerelateerd bericht: Beste luchtreinigers voor allergieën.

DYSON PURE HOT+COOL KAMERDEKKING

Zoals ik al eerder zei, zal de Dyson Pure Hot+Cool met ovale versterker minder lucht verplaatsen dan de ronde versterker van Dyson Pure Cool Link. De luchtreiniger komt echter nog steeds in aanmerking voor elke ruimte van 360 vierkante meter tot zelfs 500 vierkante meter, dankzij het verbazingwekkende ventilatorvermogen.

Omdat deze luchtreiniger ook een ventilator is, hebben we niet de ACH- en CADR-classificaties. Dyson vertelde dat een hoge CADR rating niet beter betekent, dus ze noemen geen CADR score voor hun producten. De maximale luchtstroom van Dyson Pure Hot+Cool is 53 gallons per seconde, gelijk aan 425 cfm. Het is een stuk lager dan de enige Pure Cool Link versie, maar het is genoeg om te zuiveren in een grote ruimte.

Gerelateerde post: Beste luchtzuiveraars voor grote ruimtes.

Bekijk de dagprijs

DYSON ZUIVER HOT+COOL GELUID

Net als alle andere Dyson apparaten garandeert de Dyson Pure Hot+Cool een stille werking, zelfs met de ventilatorfunctie. Het laagste geluidsniveau is slechts 40 decibel (db) - het geluidsniveau van de bibliotheek, en u merkt niets van zo'n stille werking.

Op de hoogste snelheid heb ik het geluidsniveau gemeten op 57 decibel, wat nog steeds redelijk is voor een luchtreiniger met koel- en verwarmingsventilatorfuncties. Het is alleen de witte ruis, en in feite kan het je helpen makkelijker te slapen.

Gerelateerd bericht: Beste luchtzuiveraars voor baby.

DYSON ZUIVER HOT+COOL STROOMVERBRUIK

Een van onze meest gestelde vragen is: "Gebruiken luchtzuiveraars veel energie? In feite moet een luchtreiniger lange tijd worden gebruikt om efficiënt te zijn. En het stroomverbruik is een belangrijk criterium om te beoordelen of deze luchtreiniger goed is of niet.

In de koelmodus heeft de Dyson Pure Hot+Cool een stroomverbruik van 36 tot 44 watt, wat laag genoeg is voor een gemiddelde luchtreiniger. Het nominale vermogen voor de verwarmingsmodus is echter maar liefst 1575 watt. U moet weten dat de verwarmingsmodus niet energiebesparend kan zijn, en dat dit stroomverbruik nog steeds beter is dan dat van sommige consoleverwarmers.

Als u de Dyson Pure Hot+Cool alleen gebruikt voor luchtzuiveringsdoeleinden, en deze 8 uur per dag gebruikt, hoeft u slechts €16 per jaar te betalen.

Verwante post: Beste luchtzuiveraars voor huisdieren.

Bekijk de dagprijs

DYSON PURE HOT+COOL EXTRA FUNCTIES

Dyson Pure Hot+Cool is het meest complete apparaat van de Dyson familie, met alle kenmerkende eigenschappen die men kan krijgen. Met name wanneer u zo'n apparaat hebt, moet u weten of de koel- en verwarmingsfuncties goed werken of niet.

Met bijna de helft van het ventilatorvermogen van de Dyson Pure Cool Link kan de Dyson Pure Hot+Cool niet dezelfde hoeveelheid lucht verplaatsen als de Pure Cool tegenhanger. De luchtstroom heeft een iets lagere snelheid, maar het is nog steeds genoeg om uw hoofd te koelen in de heetste zomerdagen.

In de Heat Mode zijn de ventilatorsnelheden hetzelfde, maar in plaats daarvan krijgt u een prachtige warme luchtstroom. Als u alleen de lucht wilt zuiveren, kunt u de diffusiemodus gebruiken om de luchtstroom naar de achterkant van de ventilator te verversen.

Als ventilator zelf heeft de Dyson Pure Hot+Cool een oscillatie-instelling om de lucht heen en weer te bewegen, evenals 10 ventilatorsnelheidsinstellingen met een ononderbroken stroom van gezuiverde luchtstroom (genaamd Air Multiplier-technologie). Deze luchtreiniger heeft ook een basistimerinstelling, van 15 minuten tot 9 uur, en een goede stand-bymodus.

In onze hedendaagse Dyson Pure Hot+Cool HP01 hebben we geen slimme functies zoals Smart Sensor of Wi-Fi mogelijkheden. Als u de voorkeur geeft aan dergelijke high-end functies, moet u zoeken naar de Dyson HP02, of in plaats daarvan upgraden naar Dyson HP04. Vanuit de Dyson Link app kunt u van alles doen, zoals het gebruik van de afstandsbediening, plus de mogelijkheid om het schema voor verschillende dagen in te stellen.

Over onze afstandsbediening gesproken, deze is nog steeds magnetisch, dus u kunt hem gemakkelijk bij de luchtreiniger plakken. Hij is iets meer ingepakt dan de voorgangers, omdat hij de temperatuurregeling heeft. De afstandsbediening is echter verstandig ontworpen, in de zin van minimalisme.

Gerelateerde berichten:

Bekijk de dagprijs

DYSON PURE HOT+COOL KLANTENSERVICE

Dyson is een van de beste merken voor hun indrukwekkende klantenservice. Zodra u hun klant bent, beloven ze u te helpen, zelfs na afloop van uw garantie, een ding dat niet veel merken durven te geven.

Om hun ondersteuning te bereiken, kunt u zelf zoeken in de grondige online gidsen, of u kunt eenvoudig contact met hen opnemen. Als u ze niet kunt bellen (ze markeren zondag niet als openingstijd), kunt u ze mailen op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. .

Het belangrijkste is dat u hun klant bent om de exclusieve VIP-loyaliteitsprogramma's te hebben. Eenmaal geregistreerd voor de garantie, kunt u genieten van Saving events om u te helpen 20% te besparen voor de volgende aankoop, evenals herinneringen voor gratis preventieve onderhoudscontroles bij een Dyson Service Center. Tot slot heeft u een VIP-hotline, waarmee u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht kunt.

Zoals veel grote merken biedt Dyson een gratis verzendbeleid voor hun producten. U kunt uw bestelling retourneren met een andere gratis verzending, zolang u in een 30-dagen geld terug garantie zit. Dit kan een van de meest genereuze aanbiedingen voor terugbetaling zijn onder alle merken luchtzuiveraars.

Dyson heeft slechts 2 jaar garantie op zowel arbeid als onderdelen van hun luchtreinigers. Ik denk dat het redelijk is om te vertrouwen op de apparaten van dit bedrijf.

Onze Conclussie

Zelfs als u niet upgradet naar de nieuwste Dyson HP04, is de basis Dyson Pure Hot+Cool Link een superkoele luchtreiniger om te gebruiken, met alle temperatuurbeheerfuncties. Ons enige probleem is de prijs van deze luchtreiniger, die iets hoger is dan normaal.

Bekijk de dagprijs