Dyson TP02 Luchtreiniger: Vertrouwde beoordeling & specificaties

Zoals verwacht is de Dyson TP02 de slimmere Dyson Pure Cool Tower, die u intelligent zuivert en koelt. Vandaag de dag heeft Breathe Quality de kans om dit oude model te proberen, en we hopen dat onze Dyson TP02 Review u kan helpen het verschil te zien tussen de Dyson TP02 met het vlaggenschip Dyson TP04.

Update: De Dyson TP04 is het nieuwste Dyson Pure Cool Tower apparaat, dat een nieuw niveau HEPA luchtfilter introduceert, evenals een veel betere luchtsensor om u te helpen de luchtkwaliteit binnenshuis te beheren.

Bij Vochtbestrijding Snel hebben we alle luchtreinigers onder deze secties beoordeeld. Ook dat garanderen we:

 • We geven eerlijke beoordelingen (zowel voor- als nadelen) zodat iedereen gegarandeerd de verstandigste keuzes heeft.
 • We overdrijven nooit ofte nimmer een product, alleen maar om je op de links te laten klikken en blindelings dat product te kopen.
dyson tp02

Bekijk de dagprijs

Voordelen

 • Uniek ontwerp
 • Krachtige ventilatorkracht
 • Sterke luchtstroom, groot koelvermogen
 • Heeft veel slimme functies

Nadelen

 • Nogal duur
 • Lage prestaties van koolstoffilter

Dyson is er trots op sinds 1991 de topfabrikant van Belgische luchtreinigers te zijn, met een creatief en innovatief oogmerk. De Dyson TP02 is de slimme versie van de succesvolle Dyson Pure Cool Tower van de eerste generatie, waardoor het een geweldige aankoop is voor de mid-range sub-flagship fan. Oké, laten we teruggaan naar Dyson TP02 Review.

Andere Dyson's Luchtreiniger Beoordelingen:

Bekijk de dagprijs

DYSON TP02-PRIJS

Terwijl u elders grotere luchtreinigers vindt, is de Dyson TP02 op bijna alle andere manieren een partij voor veel duurdere luchtreinigers. Het apparaat is niet langer het vlaggenschip van de Dyson Pure Cool Tower serie, en dankzij een prijsdaling kunnen we het veel eenvoudiger krijgen.

Als de hoge prijzen van de huidige flagship luchtreinigers uw portemonnee doen beven, moeten alternatieven zoals de Dyson TP02 en Dyson HP02 uw aandacht hebben. Ze zijn veel goedkoper dan de vierde generatie van Dyson, genaamd Dyson TP04 en Dyson HP04.

Het beste deel? Dyson TP02 heeft alle slimme functies die bij het nieuwste vlaggenschip passen, zoals de functie Wi-Fi Enabled Connectivity, maar ook de mogelijkheid om verbinding te maken met Alexa. Met de officiële prijs van €499, en de Dyson TP02 is gedaald tot slechts €380 van onze deal, zult u genieten van het oude Dyson vlaggenschip, net als het duurdere TP04 model.

Het is nog steeds een luchtreiniger in het middensegment en concurreert direct met de Wi-Fi Smart apparaten zoals AIRMEGA 300S of Blueair Classic 405. U kunt de Inofia PM1608 ook vinden voor een voordelige prijs, wat op dit moment een geschikt alternatief is voor de gigantische Dyson TP02.

Gerelateerd bericht: Beste luchtreiniger 2024.

Bekijk de dagprijs

DYSON TP02 ONTWERP EN AFMETING

Als u hier uit de Dyson Pure Cool Tower review springt, kunt u de sectie helemaal overslaan. De Dyson TP02 is hetzelfde als de oude TP01, met een kenmerkend blaasloos ontwerpconcept, 40 inch hoog. Het apparaat is enorm groot en blijft zelfs gelijk aan de gigantische Blueair Pro XL.

Dyson verandert alleen de kleur voor de versterker van ijzergrijs naar zilver, maar het verschil is moeilijk te zien. Er is ook een nieuwe blauwe optie, net als de tweede generatie Dyson HP02, die u kunt krijgen een deal van onze website recht onder.

blauwe dyson tp02

Het loopt ook hetzelfde bottom-to-top luchtstroom systeem concept, met zijn luchtinlaat is gemaakt met geperforeerde gaten, zodat het kan de trapping efficiëntie te verbeteren tegen grote objecten van verontreinigende stoffen, zoals haar, grote stof en bont. Bovendien hebben we een 360° luchtinlaat, zodat de Dyson TP02 op één punt meer vervuilde lucht kan aanzuigen.

Deze luchtreiniger weegt 8,4 lbs, wat echt licht is voor zijn grootte. U moet echter voorzichtig zijn, want hij kan gemakkelijk per ongeluk door uw kinderen worden geschoven.

Gerelateerde post: Beste luchtreiniger voor de slaapkamer.

Bekijk de dagprijs

DYSON TP02 FILTERS

Als tweede generatie luchtreiniger van Dyson gebruikt de Dyson TP02 exact dezelfde luchtfilter als Dyson Pure Cool Link, Dyson Pure Hot+Cool en Dyson Pure Cool Tower.

 • Echt HEPA filter - Met het glazen HEPA filter is de Dyson TP02 in staat om 99,97% van alle deeltjes in de lucht op te vangen, inclusief pollen, bacteriën en huidschilfers van huisdieren.
 • Actiefkoolfilter - Verwijdert huishoudelijke geuren, rook en gassen.
 • Met het Evo-luchtfilter is Dyson TP02 in staat om allergenen en verontreinigende stoffen tot 0,3 micron te verwijderen. Dankzij het hoge ventilatorvermogen kan de Dyson TP02 veel beter reinigen dan alle andere luchtreinigers in dezelfde prijsklasse, zelfs met een lager niveau luchtfilter dan de Dyson TP04.

Ook hier heb ik dezelfde test gebruikt voor de Dyson HP02 om toe te passen met onze hedendaagse Dyson TP02, in een ruimte van 400 vierkante meter. Om de prestaties te vergelijken heb ik de test ook uitgevoerd voor de Vornado PCO575DC, Blueair Classic 405, Austin Air HealthMate en Medify MA-112. Zoals u kunt zien, scoorde de Dyson TP02 een hoog rendement van 99,9% voor het opvangen van deeltjes tot 0,3 micron. Echter, de prestaties waren ver onder de vlaggenschepen van andere merken, maar natuurlijk zijn de prijzen van deze apparaten veel hoger dan onze huidige eenheid.

Dyson TP02 gebruikt hetzelfde luchtfilter als het vorige TP01 model, wat u €69 kost. U moet het luchtfilter elke 12 maanden van gebruik vervangen, met een goedkopere prijs uit onze deal.

Gerelateerd bericht: Beste luchtreinigers voor allergieën.

Bekijk de dagprijs

DYSON TP02 KAMERDEKKING

Dyson TP02 is een van de grootste luchtreinigers in de Dyson familie, dus het kan de sterkste luchtstroom leveren en met gemak een ruimte van 500 vierkante meter bestrijken.

Omdat deze luchtreiniger ook een ventilator is, hebben we niet de ACH- en CADR-classificaties. Dyson vertelde dat een hoge CADR rating niet beter betekent, dus ze noemen geen CADR score voor hun producten. De maximale luchtstroom van Dyson TP02 is tot 114 gallons per seconde bij een maximale instelling, gelijk aan 920 cfm. De luchtstroom van Dyson Pure Cool Tower kan zelfs worden vergeleken met de €2400 beest Blueair Pro XL.

Verwante post: Beste grote kamer luchtreinigers.

DYSON TP02 GELUID

Dyson TP02 gebruikt dezelfde interne ventilator als de originele Dyson Pure Cool Tower, dus het geluidsniveau is precies hetzelfde als 40 decibel (db), wat het geluidsniveau van de bibliotheek is.

Op de hoogste snelheid is het geluidsniveau iets hoger dan bij alle Dyson desktopmodellen en kan het 62,2 decibel bereiken. Om eerlijk te zijn, met zo'n indrukwekkende luchtstroom, moet u een dergelijk geluid bij maximaal vermogen verwachten. Maar die ruis is alleen maar wit, en soms kan het u helpen om beter te slapen.

Gerelateerd bericht: Beste luchtzuiveraars voor baby.

Bekijk de dagprijs

DYSON TP02 STROOMVERBRUIK

Een van onze meest gestelde vragen is: "Gebruiken luchtzuiveraars veel energie? In feite moet een luchtreiniger lange tijd worden gebruikt om efficiënt te zijn. En het stroomverbruik is een belangrijk criterium om te beoordelen of deze luchtreiniger goed is of niet.

Het gemiddelde stroomverbruik van deze Dyson TP02 wordt gemeten op 56 watt, wat echt laag is voor een luchtreiniger met zo'n hoog ventilatorvermogen.

Als u de Dyson TP02 8 uur per dag gebruikt, betaalt u €20 per jaar.

Gerelateerd bericht: Beste luchtzuiveraars voor huisdieren.

DYSON TP02 EXTRA FUNCTIES

De Dyson TP02 is in principe een Dyson Pure Cool Tower, dus naast de hoofdluchtzuiveringsfunctie is het een koelventilator. Deze luchtreiniger heeft een oscillatie-instelling om de lucht heen en weer te bewegen, evenals 10 ventilatorsnelheidsinstellingen met een ononderbroken stroom van gezuiverde luchtstroom (genaamd Air Multiplier-technologie).

Dyson TP02 beschikt over basisinstellingen zoals een Night-time Mode, om het hele scherm te dimmen en de luchtreiniger op de laagste snelheid te monitoren, zodat u zich niet hoeft te ergeren tijdens het slapen. Er is ook een basistimerinstelling om de tijd uit te plannen voor het apparaat.

De afstandsbediening is ook beschikbaar, en deze is magnetisch en kan gemakkelijk aan de bovenkant van ons huidige apparaat worden vastgemaakt. Het is vrij eenvoudig en minimalistisch te gebruiken, met slechts één aan/uit-knop, één voor het wijzigen van de ventilatorsnelheid, één voor de oscillatie-instelling en één voor het wijzigen van de timer.

Maar de Dyson TP02 heeft zijn eigen slimme functies die zelfs overeenkomen met de nieuwste vlaggenschipgeneratie - de Dyson TP04. Hij kan worden bestuurd door uw Dyson Link app of Alexa, dankzij de functie Wi-Fi Enabled Connectivity. Bovendien heeft deze luchtreiniger een Smart Sensor, zodat hij de Auto Mode kan activeren en uw kamer automatisch kan reinigen, afhankelijk van de actuele luchtkwaliteitindex.

Gerelateerde berichten:

Bekijk de dagprijs

DYSON TP02 KLANTENDIENST

Dyson is een van de beste merken voor hun indrukwekkende klantenservice. Zodra u hun klant bent, beloven ze u te helpen, zelfs na afloop van uw garantie, een ding dat niet veel merken durven te geven.

Om hun ondersteuning te bereiken, kunt u zelf zoeken in de grondige online gidsen, of u kunt eenvoudig contact met hen opnemen via de lijn. Als u ze niet kunt bellen (ze markeren zondag niet als openingstijd), kunt u ze mailen op Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. .

Het belangrijkste is dat u hun klant bent om de exclusieve VIP-loyaliteitsprogramma's te hebben. Eenmaal geregistreerd voor de garantie, kunt u genieten van Saving events om u te helpen 20% te besparen voor de volgende aankoop, evenals herinneringen voor gratis preventieve onderhoudscontroles bij een Dyson Service Center. Tot slot heeft u een VIP-hotline, waarmee u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht kunt.

Zoals veel grote merken biedt Dyson een gratis verzendbeleid voor hun producten. U kunt uw bestelling retourneren met een andere gratis verzending, zolang u in een 30-dagen geld terug garantie zit. Dit kan een van de meest genereuze aanbiedingen voor terugbetaling zijn onder alle merken luchtzuiveraars.

Dyson heeft slechts 2 jaar garantie op zowel arbeid als onderdelen van hun luchtreinigers. Ik denk dat het redelijk is om te vertrouwen op de apparaten van dit bedrijf.

Onze Conclussie

Dyson TP02 is de tweede generatie van de Dyson Pure Cool Tower serie, met een enorme verbetering is slim. Het is iets duurder, maar is nog steeds een budget vlaggenschip in vergelijking met de Dyson TP04.

Bekijk de dagprijs