Beste Honeywell Luchtreinigers kopen

honeywell luchtreiniger

Honeywell maakt een breed scala aan HEPA- en standaard-luchtfiltratie Luchtreinigers. Het produceert geen elektrostatische modellen.

Deze Honeywell luchtreiniger review en aankoopgids begint met de topmodellen. Als u op zoek bent naar professionele aanbevelingen en een luchtreiniger wilt kopen en verder wilt gaan met uw dag, dan kunt u dat gemakkelijk hieronder doen.

De beoordelingen van de topmodellen worden gevolgd door onze Honeywel lLuchtreiniger koopgids die dieper ingaat op elke serie - de afmetingen, functies, voors en tegens en de kosten.

Beste Honeywell Luchtreiniger overzicht

Honeywell HPA100WE4 Luchtreiniger

Honeywell HPA100WE4 Luchtreiniger

Bekijk de dagprijs

Honeywell HPA100WE4. Werkingsgebied: 14 m², Geschikt voor ruimtes tot: 170 m³, Maximale timer duur: 8 uur. Kleur van het product: Wit, Soort bediening: Touch. Filter type: HEPA/koolstof. Vermogensverbruik (max): 33 W, AC invoer frequentie: 50 Hz, AC invoer voltage: 220-240 V. Breedte: 260 mm, Diepte: 381 mm, Hoogte: 386 mm

Honeywell HPA710WE4 Luchtreiniger

Honeywell HPA710WE4 Luchtreiniger

Bekijk de dagprijs

Honeywell HPA710WE4. Werkingsgebied: 21 m², Geschikt voor ruimtes tot: 187 m³, Maximale timer duur: 8 uur. Kleur van het product: Zwart, Wit, Soort bediening: Sensor,Touch, Beeldscherm type: LED. Filter type: HEPA/koolstof, Deeltjesfiltering: 0,3 µm. Vermogensverbruik (max): 33 W, AC invoer frequentie: 50 Hz, AC invoer voltage: 220-240 V. Breedte: 200 mm, Diepte: 341 mm, Hoogte: 508 mm

Veelgestelde vragen (FAQ)

Gebruiken Honeywell luchtzuiveraars veel energie?

Vergeleken met andere luchtreinigers worden Honeywell-producten beschouwd als een van de meest energie-efficiënte. Het bedrijf is trots op de productie van zuiveringsinstallaties die de bank niet zullen breken, zowel wat betreft de initiële aankoop- als de bedrijfskosten in de loop van de tijd.

Volgens een test die is uitgevoerd door Consumer Reports en Honeywell HEPA-luchtreinigers, kost het HPA300-model slechts ongeveer 75 dollar per jaar om te draaien. Natuurlijk moet u ook rekening houden met de kosten van filtervervangingen, maar het geld dat wordt besteed aan het inademen van schonere lucht is de moeite waard.

Wanneer moet ik Honeywell luchtzuiveringsfilters vervangen? Hoe kan ik het filter resetten?

Of u nu op zoek bent naar antwoorden op de vraag hoe u een Honeywell-luchtzuiveringsfilter moet reinigen of hoe u een Honeywell-luchtzuiveringsfilter moet resetten, het belangrijkste om te onthouden is dat elk model zijn eigen instructies heeft. Dit betekent dat het van cruciaal belang is dat u uw gebruikershandleiding volgt en dat u, als u deze verkeerd heeft geplaatst, de bovenstaande link volgt om deze online te openen.

Als u een visueel persoon bent en weet dat u zult worstelen met het volgen van de schriftelijke instructies in de gebruikershandleiding, zijn er tonnen video's om u door het vervangen van Honeywell luchtzuiveringsvoorfiltersystemen te leiden, zoals deze.

Voor het resetten van het filter moet deze video u helpen de klus te klaren.

Hoeveel kost het om de Honeywell luchtzuiveringsfilters te vervangen?

Ook dit is afhankelijk van het specifieke model dat u hebt gekozen; bij sommige modellen moet het filter gewoon worden gewassen, terwijl bij andere modellen het filter volledig moet worden vervangen. Als u door de filters van de luchtreiniger bladert, zult u zien dat de prijzen drastisch variëren, afhankelijk van het type filter en met welke reiniger het compatibel is.

Hoe lang gaan de luchtreinigers van Honeywell mee?

Als uw zuiveringsinstallatie is gebouwd met een Honeywell luchtzuiveringsfilter dat kan worden gereinigd, moet deze technisch gezien eeuwig meegaan. Maar de hoeveelheid tijd die nodig is voor het wassen of vervangen van uw filter hangt af van 2 dingen: hoe vaak de luchtreiniger draait en de oorspronkelijke kwaliteit van uw lucht.

Het goede nieuws is dat de Honeywell-filters zijn ontworpen met duurzame filters, zodat u kunt verwachten dat een Honeywell-filter gemiddeld langer meegaat dan de belangrijkste concurrenten van het bedrijf. Een hoogwaardig HEPA-filter kan tot 3.000 uur meegaan, afhankelijk van de bedrijfstijd en de luchtkwaliteit.

Is het veilig om Honeywell-filters te allen tijde te laten draaien?

Veel mensen gaan ervan uit dat het noodzakelijk is om een zuiveringsinstallatie 24/7 te laten draaien om de luchtkwaliteit hoog te houden, maar dat is eigenlijk niet het geval. Volgens de Honeywell HPA300-gebruikershandleiding zegt het bedrijf dat "het apparaat over het algemeen het meest effectief is wanneer deuren en ramen gesloten zijn. Het wordt aanbevolen om de luchtreiniger te laten draaien terwijl u thuis bent om de lucht te reinigen".

Kunnen Honeywell luchtreinigers schimmels elimineren?

Technisch gezien wel, maar het is essentieel om te begrijpen dat geen enkele luchtreiniger het onderliggende probleem dat de oorzaak is van de schimmel in de eerste plaats zal oplossen. Het kan helpen om schimmelsporen in de lucht te verminderen en zelfs te elimineren, maar het zal schimmelvorming in de toekomst niet tegenhouden.

Investeren in een hoogwaardige luchtontvochtiger kan hierbij helpen.

Zijn Honeywell luchtreinigers goed?

Te oordelen naar hun effectiviteit bij het schoonmaken van kleine, middelgrote en grote ruimten zijn Honeywell luchtreinigers goede opties om uw geld in te investeren. Bovendien zijn ze afkomstig van een betrouwbaar merk met jarenlange ervaring in luchtzuiveringstechnologie.

Bovendien bevatten de opties die we in deze gids hebben bekeken allemaal een True HEPA-filter, dat nu een standaard is in luchtzuivering vanwege de effectiviteit in het grondig reinigen van lucht met een percentage van meer dan 98 procent.

Hoe reinig ik mijn Honeywell luchtzuiveraar?

De reiniging is eenvoudig en eenvoudig. Verwijder het wasbare voorfilter uit de machine en schud het om stof te verwijderen. Dompel het filter onder in warm water en was het met de hand. Laat het drogen en zet het dan terug op zijn plaats.

Produceren Honeywell Luchtzuiveraars Ozon?

Een van de beste dingen van Honeywell luchtreinigers is dat ze geen ozon produceren. U kunt ze dus gebruiken met de zekerheid dat hoe lang u ze ook gebruikt, ze uw longen niet een beetje zullen irriteren.

Hoe heeft een Honeywell HEPA-luchtzuiveraar je geholpen met je kattenallergie?

Ja, ze helpen wel. Honeywell's luchtreinigers zijn voorzien van de HEPA-technologie en de Honeywell True HEPA Allergen Remover die tot 99,97% van de allergenen in de lucht, 0,3 micron en groter, effectief opvangen en door de filters halen.

Hoe lang gaan de Honeywell luchtzuiveringsfilters mee?

Honeywell gebruikt twee soorten filters met een verschillende levensduur:

  • Voorfilters A en A+ gaan 3 maanden mee. De indicator op de Honeywell-luchtzuiveringsfilters geeft aan wanneer u ze moet vervangen.
  • Echte HEPA-filters gaan 12 maanden mee. Dit zijn de belangrijkste en het is belangrijk om ze één keer per jaar te vervangen.

Honeywell-filters kosten ongeveer €20-€60, wat een vrij lage prijs is voor het vervangen van luchtreinigingsfilters.