Muren onderkappen in Keerbergen: Werkwijze, voordelen & Prijs per meter

Opzoek naar Muren onderkappen in Keerbergen ?
Wanneer je last hebt van optrekkend vocht in je woning in Keerbergen, dan zul je daar iets aan moeten doen om verdere schade aan de woning en de gezondheid van de bewoners te voorkomen. Er zijn enkele manieren om een woning of gebouw te beschermen tegen optrekkend vocht. Dit kan door middel van muren tegen vocht te injecteren of door muren tegen vocht te onderkappen in Keerbergen. Neem vandaag nog contact op met vochtbestrijding Keerbergen

Muren onderkappen in Keerbergen: Werkwijze, voordelen & Prijs per meter

Wanneer de muren van een woning of gebouw injecteren of onderkappen in Keerbergen?

muren van een woning of gebouw injecteren of onderkappen in Keerbergen

De muren onderkappen in Keerbergen of injecteren geschikt voor als je een woning hebt van voor de jaren 80 van de vorige eeuw. Vanaf die tijd begon men woning te voorzien van een vochtkering. Deze vochtkering bestond uit een vochtkeringslaag die op de eerste laag bakstenen werd aangebracht. Vocht had door deze vochtkering geen kans meer om hoger in de muren van de woning te trekken. Heb je een woning van voor deze tijd en problemen met optrekkend vocht, dan is de kans groot dat je woning geen vochtkeringslaag heeft. Het beste is om dan zo snel mogelijk aan onderkapping of injectie van de muren. Vocht moet namelijk zo snel mogelijk gestopt worden.

Injecteren of onderkappen in Keerbergen bij optrekkend vocht?

Bij de vraag of je de muren van je woning moet injecteren of muren onderkappen in Keerbergen, bij problemen met vocht in Keerbergen, moet je de voor- en nadelen van beide methode naast elkaar zetten. Injectie is sowieso een snellere methode die minder breekwerk kost. Muren onderkappen in Keerbergen is best wel een ingrijpende klus waarbij zowel de onderste laag bakstenen van zowel de binnen- als buitenmuren verwijderd worden. Ook de prijs van injecteren is normaliter veel goedkoper. De prijs van onderkappen in Keerbergen ligt gemiddeld 15% hoger. Voordeel bij onderkapping is dat je een 100% goed resultaat mag verwachten. onderkappen in Keerbergen is dan ook de beste manier, terwijl je bij injecteren minder garantie op goede uitkomst hebt.

Injectie van vochtwerende gel bij optrekkend vocht

Injectie van vochtwerende gel bij optrekkend vocht

Bij het injecteren van muren, worden in de binnen- en buitenmuren gaten geboord. Hierin brengt men onder hoge druk een vochtwerende gel aan. Dit gebeurt in de onderste bakstenen van de muur. De gel zal in de bakstenen trekken en een vochtwerende laag laten ontstaan. Vocht zal dan niet meer door de eerste laag bakstenen naar boven kunnen optrekken. Nadeel kan zijn dat de vochtwerende gel niet elke plek bereikt, zodat vocht nog een kans heeft. Ook kan de gel na verloop van tijd zijn werking verliezen, zodat je alsnog last van vocht krijgt.

Muren onderkappen in Keerbergen bij optrekkend vocht

Het onderkappen in Keerbergen van muren is een veeleisende klus, maar wel één die gegarandeerd bestand is tegen het optrekkende vocht. Na onderkapping van je muren zal vocht dan ook geen kans meer maken. Tijdens het onderkappen in Keerbergen wordt alle bakstenen van de eerste laag verwijderd er wordt er een vochtwerende laag geplaatst. Deze vochtwerende laag bestaat uit roofing of kunststof en is absoluut bestand tegen vocht. Zo is ook jouw oudere woning voorzien van een uitstekende vochtkeringslaag en zullen de muren geen vocht meer laten optrekken en zal vocht geen schade meer kunnen aanrichten.

Prijs onderkappen in Keerbergen

De prijs van onderkappen in Keerbergen wordt berekend per lopende meter. Woningen zijn van verschillende afmetingen, dus de prijs per lopende meter berekenen is dan logisch. Gemiddeld mag je ervan uitgaan dat de prijs voor onderkapping op € 100,- tot € 150,- per lopende meter ligt. Je hebt zo een uitstekende vochtkering en problemen met vocht zijn verleden tijd.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest