vochtige buitenmuur in Langemark-Poelkapelle behandelen

natte buitenmuren in Langemark-Poelkapelle impregneren

Een vochtige buitenmuur in Langemark-Poelkapelle of vochtige plek in je woning is geen pretje, maar wel een veel voorkomend vochtprobleem in Langemark-Poelkapelle. Zou je deze vochtige gevel niet op tijd behandelen, dan kan de schade door het vocht zeer groot en vrijwel onherstelbaar worden. Kom daarom direct in actie en laat ons je vochtige buitenmuur in Langemark-Poelkapelle of vochtige buitenmuren behandelen.

Oorzaken vochtige buitenmuur in Langemark-Poelkapelle

Een vochtige buitenmuur in Langemark-Poelkapelle, vochtige plek of vocht in buitenmuren wordt veelal veroorzaakt door beschadigingen in het voegwerk of poreuze bakstenen waar het vocht zo binnenkomt. Zeker bij een woning die al wat ouder is, kan de buitenmuur veel vocht in zich hebben. Vochtproblemen kunnen ook ontstaan door het renoveren van je gevel of gevelbekleding, onder meer via zandstralen. Ook een vochtige buitenmuur in Langemark-Poelkapelle die op het zuidwesten staat krijgt veel met vocht te maken. Pak je het vocht aan, laat dan niet alleen die vochtige buitenmuur in Langemark-Poelkapelle aanpakken, maar laat al je buitenmuren tegen vocht impregneren.

Vochtige muur of buitenmuur aanpakken

Wil je vochtige wanden, vochtige plekken, een gevel met vocht of andere vochtproblemen in je woning aanpakken? Dan heb je bij Vochtbestrijding Snel de keuze uit drie handige en vocht bestrijdende methodes. Zo kun je de vochtige wand of vochtige gevel hervoegen, je vochtige muren of buitenmuur impregneren tegen vocht en je buitenmuur opnieuw laten bekleden en isoleren. Laat vocht en vochtige plekken in je buitenmuur niet langer zitten, maar kom vandaag nog in actie!

Je vochtige gevels hervoegen

Je vochtige gevels hervoegen in Langemark-Poelkapelle

Is het voegwerk tussen de bakstenen van je woning gebarsten, zit het los of is het flink beschadigd? Dan is de kans groot dat je vochtprobleem door het voegwerk veroorzaakt wordt. Wij kunnen je gehele gevel opnieuw hervoegen, zodat het vocht en bijbehorend vochtprobleem als sneeuw voor de zon verdwijnt. Ook helpt het om snel en effectief de bakstenen proper te maken.

Buitenmuur impregneren tegen vocht

Je vochtige buitenmuur in Langemark-Poelkapelle behandelen kan ook door hem te laten impregneren tegen vocht. Zie je vocht of vochtproblemen in de bakstenen? Waarschijnlijk zijn ze dan poreus, waardoor ze het vocht heel gemakkelijk kunnen opnemen. De gevel impregneren met een coating tegen vocht is dan de beste oplossing. De prijs van de buitenmuur van je woning impregneren ligt rond de € 8 à € 10 per vierkante meter. Wanneer de coating tegen vocht op de juiste wijze aangebracht op je buitenmuur wordt kan hij tot wel enkele tientallen jaren meegaan.

Nieuwe gevelbekleding op de vochtige buitenmuur in Langemark-Poelkapelle

Nieuwe gevelbekleding op de vochtige buitenmuur in Langemark-Poelkapelle

Je kunt ook je muren laten bekleden met behulp van crepi, dat zeer goed werkt tegen vocht aan de wand. Dit kun je tevens doen in combinatie met je muur isoleren. Zo haal je het beste rendement op je energierekening. Je muren isoleren en met crepi bekleden kost circa € 90 tot € 110 per m². Naast crepi kun je ook kiezen voor gevelbekleding van kunststof en hout. Hierbij worden houten of kunststof planken van jouw voorkeur op de buitenmuren aangebracht tegen vocht.

crepi met isolatie