Vochtige muren Wetteren

Vochtige muren Wetteren

Last van vochtige muren Wetteren ? Neem nu contact op met Vochtbestrijding Snel

Een huis is een plek om te wonen, om te werken en om te leven. Elke woning moet comfort bieden, de bouwkundige staat speelt hierbij een belangrijke rol. Helaas komen vochtige muren Wetteren vaker voor dan u wellicht zult denken. Het is wellicht geruststellend om te vernemen dat u niet de enige bent met vochtige muren Wetteren , dat biedt helaas nog geen oplossing. Dan is Vochtbestrijding in Wetteren uw partner bij alle soorten vochtproblemen Wetteren in huis. Er is vrijwel altijd een oplossing op maat, ook in uw situatie.

Last van vochtige muren Wetteren ? Vochtbestrijding Wetteren is dé specialist bij u in de regio, neem vandaag nog contact met ons op.

Heeft u vochtige muren Wetteren ?

vochtige muren Wetteren

Het maakt niet uit of u woont in een monumentaal pand of in een nieuwbouwwoning, vochtproblemen zoals vochtige muren Wetteren komen erg vaak voor. Daar zijn verschillende oorzaken voor aan te wijzen, elk met hun eigen specifieke oplossing. Dit zijn enkele redenen voor het ontstaan van vochtige muren Wetteren :

Oude gebouwen zonder isolatie

Wanneer u woont in ouder pand zult u gelukkig zijn met de solide constructie, u zult minder gecharmeerd zijn van de vaak matig geïsoleerde muren. Naast het verlies van warmte en energie kan dit ook leiden tot vochtige muren Wetteren en andere delen van de woning met optrekkend vocht. Heeft u altijd een muffe lucht in huis? Dan is het verstandig om contact op te nemen met Vochtbestrijding Snel voor vrijblijvend advies.

Nieuwe huizen op vochtige grond

Er is een reden dat stadskernen op een specifieke plaats gebouwd zijn. Dit zijn de droge gebieden die geschikt zijn voor bebouwing. Het zijn vaak de nieuwbouw woningen die gebouwd worden op drassige aarde, dit kan leiden tot vochtige muren Wetteren. komen deze problemen vaak voor, gelukkig zijn ze doorgaans goed op te lossen. Schakel bijtijds Vochtbestrijding Snel in voor een definitieve oplossing bij vochtproblemen in huis.

Het maakt niet uit of uw huis oud of nieuw is, vocht vindt altijd een weg. Vochtbestrijding Snel zal aan de hand van uw persoonlijke situatie de juiste oplossing bieden bij vochtige muren Wetteren . Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Symptomen van vochtige muren Wetteren

vochtige muren Wetteren symptonen

Denkt u dat er teveel vocht in de muren zit, maar twijfelt u of reparatiewerkzaamheden nodig zijn? Hier is de top drie van symptomen waarbij we adviseren direct contact op te nemen met Vochtbestrijding Snel:

 • Schimmel op de wanden Wetteren: Schimmelvorming is nooit een goed teken. Het kan voorkomen bij de badkamer of kelder, maar schimmel kan zich ook manifesteren op onverwachte plekken door bijvoorbeeld lekkages.
 • Vochtige wanden: Vaak niet direct zo gevaarlijk als schimmelvorming, het is wel een indicatie van een serieus probleem. Voorkom afbladderen van verf, houtrot en poreuze muren, onderneem direct actie.
 • Muffe geur in huis: Dit komt vaak voor in de kelder en op zolder, maar muffe lucht kan zich door het hele huis verspreiden. Dit is niet alleen onaangenaam om te ruiken, het kan ook tot gezondheidsklachten leiden.

Herkent u één of meerdere van bovenstaande symptomen? Neem bij vochtige muren Wetteren direct contact op met Vochtbestrijding Snel voor een overzicht van de mogelijke problemen, en een passende oplossing.vochtige muren Wetteren voorbeelden

 Vochtige muren Vochtige muren Vochtige muren Vochtige muren Vochtige muren Vochtige muren Vochtige muren Vochtige muren Vochtige muren


Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest