waterdichting in Niel: mogelijkheden & prijzen

Water en regen zijn elementen die grote schade aan woningen kunnen toebrengen. Ook optrekkend water in Niel en water door lekkage zijn uitermate schadelijk. Het waterdicht krijgen van een woning met goede waterdichting in Niel is dan ook van essentieel belang om schade door water te voorkomen. waterdichting in Niel vormt dan ook een belangrijk onderdeel van de woning. Een goede waterdichting in Niel moet aan allerlei eisen voldoen en waterdichting in Niel kan op allerlei manieren plaats vinden. Denk aan waterdichting in Niel van de badkamer in Niel en douche, waterdichting in Niel van het dak en waterdichting in Niel van vloer en muren en waterdichting in Niel van de kelder. Eigenlijk elke plek waar het mogelijk is dat water naar binnen komt is het waterdicht maken nodig, want water is funest voor een woning. Neem vandaag nog contact op met vochtbestrijding Niel

waterdichting in Niel dak en waterdicht maken ervan

waterdichting in Niel

Een dak is één van de belangrijkste plekken dat goed waterdicht gemaakt moet zijn voor uw vochtbestrijding, want een dak komt rechtstreeks in aanraking met water en je krijgt schade bij geen goede waterdichting in Niel. Goede waterdichting in Niel kan op verschillende manieren, zoals bitumineuze waterdichting in Niel, epdm waterdichting in Niel en vloeibare waterdichting in Niel. waterdichting in Niel dak en waterdicht maken houdt water van buiten uit de woning. Vraag bij Vochtbestrijding Snel Niel een diagnose aan.

Bitumineuze waterdichting in Niel

Het dak waterdicht maken met een systeem van bitumineuze waterdicht materiaal is de snelste en gemakkelijkste manier om het dak te dichten. Hier worden waterdichting in Niel dakbanen van bitumineuze materialen gebruikt, oftewel bitumen dat waterdicht is. Bitumen bevatten membranen die een dubbellaags waterdicht systeem vormen en water tegenhoudt. De bitumineuze wijze van waterdichting in Niel is flexibel en snel en het dak is goed waterdicht te krijgen en optimaal bestand tegen water.

Epdm waterdichting in Niel

In epdm zit een membraan dat uit een enkele laag rubber bestaat en goed waterdicht is. Dit epdm membraam is uitermate flexbibel, bestand tegen uv stralen en water en de membranen zorgen voor goede waterdichte dakbanen. Epdm is daarnaast milieuvriendelijk. Epdm wordt steeds populairder als waterdichting in Niel door de goede bescherming tegen water.

Vloeibare waterdichting in Niel

Vloeibare waterdichting in Niel

Een systeem van een vloeibare waterdichting in Niel kan gebruikt worden als andere mogelijkheden van waterdichting in Niel niet gebruikt kunnen worden. De vloeibare waterdichting in Niel zit in blik en kun je in vloeibare vorm uitstrijken over het dak. De vloeibare substantie zal uitharden en volledig waterdicht zijn en vochtwerende bescherming geven tegen water. Vloeibare waterdichting in Niel kan voor allerlei toepassingen gebruikt worden. Na gebruik van een vloeibaar systeem is het oppervlak direct te betreden en is goed beschermd tegen water. Een dak waterdicht krijgen met waterdichting in Niel in vloeibare vorm is gemakkelijk zelf uit te voeren.

Prijzen waterdichting in Niel dak

De prijzen om je dak waterdicht krijgen, hangen af van het soort systeem gebruikt wordt. De bitumineuze wijze is goedkoper dan bijvoorbeeld de epdm wijze. De vloeibare waterdichting in Niel is zelf gemakkelijk te doen door de waterdichting in Niel in vloeibare vorm bij de bouwmarkt aan te schaffen. Ga voor bitumen en epdm waterdichting in Niel uit van zo’n € 50,- tot € 150,- per m². Een vloeibaar systeem is verkrijgbaar in blikken met vloeibare substantie vanaf € 30,- per blik.

Een waterdichte badkamer en douche

De douche en de badkamer zijn plekken in huis waar altijd water is en moeten dus goed waterdicht gemaakt worden. Ook de muren van de badkamer en douche kunnen door waterdichte en vochtwerende tegels te plaatsen prima waterdicht worden gemaakt. Daar staat immers voortdurend water op. In nieuwbouw huizen zijn badkamer en douche vaak voorzien van een vochtwerende laag cement om water tegen te houden. Dit betekent nog niet dat het cement waterdicht en vrij van water is. Het is daarom aan te raden om de vloer en de muren te voorzien van een waterdicht membraan. Deze membranen zorgen dat vloer en muren volledig waterdicht worden en water geen kans meer krijgt. Daarover kan men dan tegels plaatsen en alles is dan waterdicht. Een waterdicht membraan systeem kan van flexibel waterdicht materiaal zijn of van waterdicht cement. Dit vergt wel een grote renovatie van je badkamer of douche, dus eenduidige prijzen zijn niet echt te geven. Een dergelijke renovatie kan gemiddeld tussen de € 2.500,- en de € 10.000,- kosten. Je heb dan wel de vloer en de muren volledig waterdicht gemaakt en je huis voldoet aan de eisen van een nieuwbouw huis. Water krijgt geen kans meer met deze uitstekende waterdichting in Niel.

waterdichting in Niel van een kelder

Water in de kelder in Niel is een veel voorkomend probleem. Water in de kelder heeft vooral te maken met water dat uit de grond omhoog komt. Dit water kan veel schade aanrichten in de kelder. De vloer van de kelder kan dan onder water staan of vochtig aanvoelen. Om de kelder waterdicht te krijgen zijn er enkele oplossingen. Dit kan door middel van waterdicht maken door bekuiping en door drainage. Bij bekuiping worden de muren van de kelder voorzien van een fixeerlaag en meerdere lagen cement. Bekuiping is een manier van dichten die de kelder optimaal waterdicht maakt en vrij van water. Met bekuiping is de vloeibare vorm van waterdichting in Niel ook mogelijk. Dit om de bekuiping extra waterdicht te maken. Met drainage wordt er over de vloer een noppenfolie met kanaaltjes die het water afvoeren gelegd. Het water komt dan in een verzamelpunt terecht. Vervolgens wordt het water afgevoerd naar het riool. Over de folie komt weer een laag cement. Bij dit systeem van dichten is de kelder goed waterdicht door de nieuwe laag cement en wordt water goed afgevoerd. De prijzen voor waterdichting in Niel door bekuiping van de kelder liggen tussen de € 4.000,- en € 10.000,- en voor waterdichting in Niel door drainage tussen de € 3.000,- en € 10.000,-.

Vloeibare vorm van waterdichting in Niel

Vooral wanneer ander manieren van waterdichting in Niel waterdicht maken niet mogelijk zijn, is het waterdicht maken met een vloeibare substantie het handigste om water tegen te houden. Denk aan kleine oppervlakken en oppervlakken die niet zwaar belast mogen worden, maar toch waterdicht gemaakt moeten worden. Overal waar water overlast bezorgd is deze waterdichting in Niel te gebruiken, zodat je alles waterdicht kunt krijgen. De vloeibare vorm kan uitstekend gebruikt worden om een waterdichting in Niel optimaal waterdicht te krijgen.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest