3 Toepassingen voor Sproeischuimisolatie dat u kan verrassen

Sproeischuimisolatie is de beste optie als het gaat om het verbeteren van de energie-efficiëntie en het comfort in uw huis, en het heeft ook een voordeel dat u niet krijgt met andere soorten isolatie - het afdichten van luchtlekken. Wanneer u isolatie in de muren, op de zolder of op de vloer van uw huis of bedrijf heeft aangebracht, is het sterk aanbevolen om dit aan de professionals over te laten. Lees ook meer over vochtbestrijding

We kennen allemaal de spuitbussen van polyurethaanschuim die u kunt vinden bij Home Depot, Lowes, Walmart en andere retailers. Hoewel u nooit moet proberen uw huis te isoleren met deze producten, hebben ze wel een aantal goede toepassingen. Onze Austin-isolatieprofessionals delen drie toepassingen voor deze producten die u zelf kunt doen!

Heeft u een losse douchekop? Hier is een makkelijke oplossing. Spuit polyurethaanschuim rond de arm en zorg ervoor dat het stevig vastzit. Het duurt meestal een paar minuten tot een uur voordat het schuim is uitgehard; als het eenmaal is uitgehard, kunt u het overtollige materiaal eenvoudig wegsnijden met een kistsnijder of een detailmes. Zodra dit gedaan is, schuift u de flens van de douchearm terug op zijn plaats, zodat hij op één lijn ligt met de muur.

Elimineer het waterleidingsraket. Als de watertoevoerleidingen niet stevig verankerd zijn, kunnen ze veel lawaai maken bij het gebruik van water. Hoewel het niet echt een groot probleem is, kan het irritant zijn bij het gebruik van water in de badkamer of de keuken. Om de racket het zwijgen op te leggen, gebruik je een blikje SPF-isolatie en breng je het aan rond de waterleidingen waar ze met de vloerbalken verbonden zijn.

Landschapsarchitectuur wordt eenvoudiger. Van randen tot watervallen en zelfs het creëren van neppe rotsen, waterdicht spray-polyurethaanschuim heeft vele toepassingen in het landschap. Het is geweldig voor het beveiligen van rotsen en stenen, zodat u niet hoeft te knoeien met mortel. Als u denkt aan een waterpartij, kan SPF worden gebruikt om scheuren en gaten op te vullen en zo de waterstroom te sturen. Op Pinterest vindt u veel toepassingen voor SPF in het landschap!

Dit zijn slechts enkele van de vele toepassingen voor het spuiten van polyurethaanschuim in een blikje waar u misschien nog nooit aan gedacht heeft; u kunt er nog veel meer vinden door online te zoeken.

Is het tijd om de isolatie van uw huis te verbeteren? Of u nu een nieuwe woning bouwt, uw bestaande woning aanvult of klaar bent om de isolatie die u nu heeft "op te knappen", onze Austin spray-schuim-isolatie-experts staan klaar om u te helpen.