Anti condensatie verf

anti condensatie verf

Onze unieke anti condensatieverf is een condensatieoplossing die de vorming van condensvorming op binnenmuren en plafonds drastisch kan verminderen, waardoor problemen met zwarte schimmels en vochtige plekken kunnen worden verminderd, terwijl u mogelijk geld kunt besparen op uw energierekening en uw ecologische voetafdruk kunt verminderen.

Lees meer over: Condensatievocht bestrijden: stappenplan en prijsadvies

Waarom anticondensverf gebruiken?

De condensatiewerende verf die door onze ervaren technici wordt gebruikt, is een gespecialiseerde emulsie op waterbasis die als thermische barrière tussen koudewandoppervlakken en de warme vochtige lucht in de atmosfeer fungeert. Hierdoor zijn met de verf behandelde wanden en plafonds beter bestand tegen de opbouw van vocht en andere problemen in verband met condensatie, zoals schimmelvorming en schimmelvorming - wat kan leiden tot ernstige en blijvende aantasting van decoratieve oppervlakken.

Een bijkomend voordeel is dat de thermische eigenschappen van onze anti-condensatieverf effectief voorkomt dat warme lucht uit de woning via de muren naar buiten kan ontsnappen, waardoor de gebruiker geld bespaart op zijn verwarmingsrekening en zijn ecologische voetafdruk vermindert.

Hoe werkt anticondensvrije verf?

Onze anticondensverf tegen condensatieverf voor warmere muren vermindert de vorming van condensatie en voegt een extra isolatielaag toe aan muren en plafonds door gebruik te maken van de glasbellentechnologie.

Glazen belletjes zijn 100% niet-giftige holle bolletjes over de dikte van een mensenhaar die, wanneer ze in een verffilm worden verwerkt, fungeren als miniatuur thermoskantachtige flesjes. Dit zorgt voor een thermische barrière tussen koude oppervlakken en de warmere omgevingstemperatuur in een leefruimte.

Het resultaat is dat muren die met de anticondensverf zijn behandeld, warmer aanvoelen omdat de warmte van uw hand wordt teruggekaatst, in plaats van naar het koudere oppervlak van de muur te worden getrokken en te ontsnappen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van onze anti-condensatieverf?

  • Vermindert de vorming van waterdruppels. Minder tijd nodig om overtollig water van de muren op te nemen.
  • Helpt zwarte schimmel en schimmelgroei te verminderen en houdt het oppervlak schoon en gezond en geurvrij.
  • Verzet zich tegen thermische overdracht door muren en plafonds die helpen om de warmte binnen uw eigendom te houden.
  • Laag warmtegeleidingsvermogen - minder warmteverlies door de muren waarop de verf wordt aangebracht - minder warmteverlies door de wanden
  • Helpt om de verwarmingskosten te verlagen door de warmte binnen te houden
  • Helpt bij het verbeteren van het binnenklimaat
  • Kan worden overgeschilderd naar elke kleur die u wilt.

Zodra onze technici de anti condensatieverf hebben aangebracht, zullen uw muren weer in hun natuurlijke droge en aantrekkelijke staat zijn.

Anticondensverf kan echt een dramatisch verschil maken als u vochtige en vochtige ruimtes wilt veranderen in een warme, schitterende en gezonde omgeving.

Is anticondensverf de juiste oplossing voor mij?

Hier bij Vochtbestrijding Snel zijn we gepassioneerd door het creëren van veilige en droge ruimtes voor onze klanten. Daarom zullen we alleen een anti condensatieverfbehandeling voorschrijven als we er zeker van zijn dat dit de meest geschikte en effectieve manier is om uw condensatieproblemen te behandelen. Wij stellen ook voor om te genieten van de optimale effecten van onze anti-condensatieverf. Deze moet worden gebruikt in combinatie met onze doe-het-zelf oplossingen om condensatie te voorkomen, zodat uw problemen niet meer terugkomen.

Wij kunnen onze anticondensvrije lakdienst alleen aanbieden na een gesprek met de huiseigenaar of verhuurder, dus als u de woning huurt of op een andere manier niet de eigenaar bent van de woning, dan kunt u misschien met uw verhuurder of de plaatselijke woningbouwvereniging praten om te bespreken of zij geïnteresseerd zijn om contact met ons op te nemen over anticondensvrije verf.

Neem contact op met de condensatie-experts