Bescherming tegen een overstroomde kelder

De gezondheid van uw huis verbeteren

Het vermijden van de gevreesde opruiming (winkelvakantie) en het verminderen van de schade die een natte kelder kan veroorzaken zijn allemaal goede redenen waarom je het voor de volgende regenstorm zou willen laten repareren, maar we weten nu dat er meer aan de hand is dan dat. We weten dat de gezondheid boven in het huis veel beter zal zijn met een gezonde omgeving beneden. Vocht, vocht en lekkages kunnen een ongezonde omgeving creëren en door een natuurlijk optreden van stapeleffect stijgt de lucht voortdurend van de kelder naar de bovenverdieping van het huis. Deze "slechte lucht" kan een breed scala aan giftige stoffen en bodemgassen in de leefruimte van de woning brengen. Verbeter de gezondheid van uw huis voor uzelf en uw familie door middel van het Healthy Basement Crawlspace Certificate proces. Lees meer over waterdichting kelder

bescherming overstroomde kelder

Wat is een Healthy Basement CrawlSpace-certificaat?

Een Healthy Basement CrawlSpace-certificaat geeft huiseigenaren de zekerheid dat hun kelder en/of kruipruimte voldoet aan de nodige eisen die een gezond binnenklimaat bevorderen. Verontreinigende stoffen in de lucht,

Overtollig vocht en water dat de kelder of kruipruimte binnenkomt, kan gevaarlijke levensomstandigheden veroorzaken, die tot ernstige gezondheidsrisico's kunnen leiden. Een Healthy Basement CrawlSpace-certificaat is de verificatie dat uw kelder en/of kruipruimte voldoet aan alle kwalificaties voor elk niveau van het HBC-proces.

Waarom zou ik een Healthy Basement CrawlSpace-certificaat moeten hebben?

We hebben alle harten van huiseigenaren gezien die lijden aan natte, vochtige en ondergelopen kelders en kruipruimtes. Door de jaren heen is er geen "echte standaard" voor het creëren van een gezonde kelder of kruipruimte omgeving. Het "Healthy Basement CrawlSpace Certificate" is die standaard voor het bereiken van een niveau van bescherming dat alle huiseigenaren verdienen.

Hoe komt water in de kelder?

Vocht, vocht en lekkages in een kelder kunnen een ongezonde omgeving creëren. We hebben zes manieren opgesomd waarop water in een kelder kan komen.

  • Door middel van scheuren in de vloer door hydrostatische druk.
  • Door scheuren in muren en mortelvoegen.
  • Door poreus beton (capillaire werking).
  • Via voettekst van hydrostatische druk.
  • Onder voetstuk van hydrostatische druk.

Hoge luchtvochtigheid door vocht door vloer & muren. Water zoekt de weg van de minste weerstand. Omdat gronden rondom de fundering de afvoer beperken, bouwt de hydrostatische druk zich op aan de buitenzijde van de fundering (keldermuur en vloer). Dit is de meest voorkomende manier waarop water de kelder binnenkomt. Een slechte bodemdrainage maakt het probleem nog erger en vormt een "gracht van water" rond uw huis.

Oplossing - Gezond Keldercertificaat - Niveau 3

Een natte, ondergelopen kelder kan worden gerepareerd door het installeren van een GrateDrain Kelderafvoersysteem. De GrateDrain is een ontworpen kelderafvoersysteem dat wordt gebruikt om het grondwater snel af te voeren naar een opvangsysteem (GrateSump) waar het kan worden weggepompt. GrateDrain is zo ontworpen dat de grote ponsgaten aan beide zijden het grondwater snel opvangen. Het systeem is voorzien van vele technische voorzieningen met toegangspoorten om het systeem te kunnen onderhouden. Het GrateDrain-systeem is een gesloten systeem (verzegeld systeem). Het water, of de grondvochtigheid die het opvangt, kan niet terug verdampen in de huiselijke omgeving. Het GrateDrain-systeem wordt geleverd met een levenslange, overdraagbare garantie.