Positieve drukventilatie

Ontworpen om de zwaarste en meest uitgebreide condensatie- en zwarte schimmelproblemen aan te pakken, werken onze Dry Air overdruk ventilatiesystemen stil maar uiterst rigoureus om condensatieproblemen zelfs in hardnekkige gevallen te voorkomen.

Klik hier om meer te weten te komen over condensatievocht.

positieve drukventilatie

De meest grondige condensatieoplossing

Onze Dry Air Positive Pressure Ventilation-units zijn ontworpen om de gevolgen van overmatige condensatie grondig aan te pakken, zelfs in huishoudens met ernstige en aanhoudende condensatieproblemen. Het werkt door het verhogen van de stroming van verse, droge en omgevingsdroge verwarmde lucht door het hele gebouw, wat uiteindelijk leidt tot het duwen van de vochtige, muffe en stilstaande lucht in het gebouw. Het resultaat is dat na ongeveer 4-6 weken de effecten van condensatie drastisch worden verminderd en dat ruimtes worden getransformeerd in gezonde en condensvrije omgevingen.

Installatie van overdrukventilatie

In de meeste gevallen zijn overdruk-ventilatietoestellen relatief eenvoudig te installeren en de luchtventilatie die ze bieden zal condensatie tegengaan, ongeacht in welke ruimte ze zijn geïnstalleerd.

Eenmaal geïnstalleerd zullen de units de talloze condensatieproblemen die gepaard gaan met overmatige condensatie, zoals het pellen van behang en beschadigd of gebeitst pleister- en verfbeits, effectief oplossen. Ze voorkomen het ontkiemen van zwarte schimmel en na verloop van tijd zult u merken dat er geen aanhoudend vochtige en muffe geur meer aanwezig is in de kamer.

Onze toonaangevende en geaccrediteerde inspecteurs zullen alleen adviseren om een overdruk ventilatiesysteem te installeren als ze er absoluut zeker van zijn dat het uw condensatieproblemen zal verdrijven.

Is mijn eigendom geschikt voor overdruk ventilatie?

Ongeacht het type woning waarin u woont, of het nu gaat om een bungalow of een appartement van meerdere verdiepingen, wij hebben units ontworpen om uw huis goed te ventileren om eventuele condensatieproblemen aan te pakken.

Dak montage Unit - Gebruikmakend van de voordelen van zonnewarmte in de zolderruimte, is dit de ventilatie-eenheid van uw keuze als u een zolder of dakleefruimte heeft. Het is ideaal gelegen en goed verborgen. Verse lucht wordt vanuit de werkpositie op het hok aangezogen en aan de rest van het pand geleverd. Het apparaat bevat een geïntegreerde voorverwarming voor gebruik in periodes van lage buitentemperatuur.

Wandmontage-unit - Ontworpen voor gebruik in de gang of overloop van een flat, gebruikt deze unit dezelfde lage Watt motortechnologie als de zolderunit. Verse lucht wordt in de woning aangezogen en vermengt zich met de warme lucht die zich aan het plafond ophoopt, waardoor de warmte door de ruimtes wordt herverdeeld en de met vocht beladen lucht uit de woning wordt geperst.

In combinatie met onze unieke warmteterugwinningsventilatietoestellen kunnen beide soorten ventilatietoestellen worden gebruikt. Wij kunnen onze condensatiediensten echter alleen leveren na een gesprek met de huiseigenaar of verhuurder, dus als u de woning huurt of anderszins geen eigenaar bent van de woning, dan kunt u misschien met uw verhuurder of de plaatselijke woningbouwvereniging bespreken of zij geïnteresseerd zijn om contact met ons op te nemen over onze positieve druk ventilatiedienst.

Voordelen en kenmerken van positieve drukventilatie

  • Lage bedrijfskosten. Normaal gesproken minder dan 1p per dag
  • Stille werking en variabele snelheidsinstellingen, wat betekent dat er geen lawaai is en een oplossing die harder werkt, is dat het overtollig vocht detecteert.
  • Superieure filter met lange levensduur om de lucht te absorberen en te steriliseren
  • Agrément Board goedgekeurd
  • Ultralaag vermogen DC-motortechniek met zeer laag vermogen
  • 5 jaar garantie

Onze positieve druk ventilatie service

Als onze Dry Air overdruk ventilatie-eenheid de ideale oplossing is voor een condensatie- en rugvorm probleem in uw woning, aarzel dan niet om contact op te nemen

Onze hoogopgeleide inspecteurs en ervaren technici zorgen ervoor dat u vanaf het eerste bezoek aan uw bedrijf tot en met de uiteindelijke installatie van ons Dry Air overdruk ventilatiesysteem, een systeem heeft dat geschikt is voor u en dat u uiteindelijk uw condensatieproblemen begint te verlichten en op te lossen.

Neem contact met ons op over overdruk ventilatie