Rubson Classic Toestel Vochtopnemer Vochtvanger Vochtwering - 450 Gram

Rubson Classic Toestel Vochtopnemer Vochtvanger Vochtwering - 450 Gram

Bekijk de prijs

rubson

Productbeschrijving

Bijzonder waterabsorberende kristallen om het overtollige vocht in de lucht op te nemen. Maakt vochtige ruimten gezond en droog br Werkt zonder stroom of baterijen. Uniek navulsysteem op basis van PowerTABs.

Toepassing:

Voorkomt muffe geuren, het optreden van condensatie, schimmelvorming in vochtige lokalen. Verlaagt de vochtigheidsgraad in de woning tijdens de winterperiode. Verlaagt de relatieve luchtvochtigheid in te vochtige ruimten. aangeraden voor vochtige ruimtes (zoals o.a. Badkamers, keukens, wasplaatsen), bergruimtes (zoals o.a. Kelders, garages, wijnkelders, ateliers, tuinhuisjes, schuren) en leefruimtes (zoals o.a. Salon, living, slaapkamers). ook geschikt voor gebruik in o.a. Vakantiehuizen, caravans, camping-cars, boten. .

Eigenschappen:

  • Gebruiksklaar.
  • actieve werking.
  • houdt de relatieve luchtvochtigheid stabiel (+60% rel. Luchtvochtigheid) in functie van de temperatuur.
  • verbruikt geen energie (verbruikt geen electriciteit, noch batterijen).
  • vormt het overtollige, geabsorbeerde vocht langzaam om tot een vloeibare zoutoplossing, tijdens dit proces komen geen schadelijke of giftige dampen vrij.
  • de opgevangen zoutoplossing kan in de winter gebruikt worden om ijs te doen smelten op bv. De trottoir of als onkruidverdelger.

Gebruik:

Voorbereiding:

gebruik een rubson vochtopnemer in functie van de grootte van de ruimte of plaats meerdere kleine rubson vochtopnemers. Kies een geschikte plaats in de ruimte voor het plaatsen van de rubson vochtopnemer. Plaats de rubson vochtopnemer niet in de nabijheid van een warmtebron (zoals bv. Radiator, kachel, haard, zonlicht). draag er eveneens zorg voor dat het toestel zich buiten het bereik van kinderen en huisdieren bevindt.

verwerking:

open 1 of 2 vullingen (powertab of zakjes met actieve kristallen) en plaats deze op de gril of in de houder van het toestel. klik het deksel op het toestel. De rubson vochtopnemer is nu klaar voor gebruik. wanneer de vulling uitgewerkt is, de zoutoplossing uit het reservoir in het toiliet of lavabo gieten. Een nieuwe vulling plaatsen. Handen wassen.

reiniging van het toestel & vlekken:

het toestel kan eenvoudig gereinigd worden met warm water en afwasproduct. de actieve kristallen en de opgevangen zoutoplossing niet in contact brengen met o.a. Corroderende metalen, leder, textiel, hout, koper. In geval van vlekken, onmiddellijk met lauw water en ammoniak reinigen en spoelen. .

LET OP:

  • Vochtopnemer 450g: werkzaam gedurende 2 tot 3 maanden in een ruimte van 40m3.
  • minimum 1 jaar in ongeopende verpakking.