Professionele reparatie en vervanging van toiletten

Er is bijna niets erger dan het hebben van een toilet in je huis dat je niet kunt gebruiken. Zelfs als het een eenvoudig verstopt of lopend toilet is dat een toiletflens of klepje moet worden gerepareerd, is één ding zeker - toiletinstallatie of -reparatie is iets dat niet kan wachten!

toilet reparatie

Wij weten hoe belangrijk het is om uw verstopte of draaiende toiletten meteen te laten repareren of een nieuwe toiletinstallatie te laten maken. Als het gaat om draaiende, lekkende of verstopte toiletten hebben we het allemaal gezien.

Wacht niet op het laten repareren van uw toilet of het installeren van een nieuwe.

Deskundige Toiletinstallatie & Reparatie diensten.

Bij Vochtbestrijding Snel hebben we alles gezien als het gaat om verstopte en draaiende toiletten. We hebben allemaal dat vreselijke zinkende gevoel gevoeld dat komt als je het toilet doorspoelt en het niet stopt met lopen- en natuurlijk de paniek als het water naar de top van de toiletpot stijgt! En wat als je je waterrekening opent en het drie keer de gebruikelijke hoeveelheid is? Daarom bieden wij een snelle, complete toiletreparatie en toiletinstallatie aan...

 • Verstopte toiletreparatie
 • Lopende toiletreparatie
 • Toiletinstallatie
 • Lekkende toiletreparatie
 • Reparatie van de toiletspoelklep
 • Reparatie van de toiletflens
 • Toiletflapperreparatie
 • Vervanging van de wc-pakking

Een verstopt of lopend toilet kan frustratie bij gezinnen veroorzaken - vooral als dat toilet zich in de hoofdbadkamer of in een gastenbadkamer bevindt. Hang geen "Out of Order" bordje op uw deur - als uw toilet gerepareerd moet worden, neem dan contact op.

Toilet vervanging en nieuwe installatie

Toiletten kunnen tientallen jaren meegaan, maar als ze oud worden, versleten zijn en vervangen moeten worden, is het geweldig om een lokale loodgieter op afroep te hebben om u de installatie- en vervangingsdiensten te leveren die u nodig hebt. Of u het nu beseft of niet, uw toilet speelt een grote rol in het totaalbeeld van uw badkamer, en daarom kan het kiezen van een nieuw model een grote beslissing zijn. Gelukkig kan ons team van doorgewinterde professionals u helpen bij het selecteren van de perfecte vervanging voor uw badkamer op basis van efficiëntie, esthetiek en uw budget.

Professionele toilet reparatie diensten

Als uw toilet lekt of als u een defecte klep hebt waardoor het constant volloopt zonder waarschuwing, heeft u te maken met een vrij algemeen toiletprobleem dat moet worden gerepareerd. Onze hoogopgeleide sanitairtechnici kunnen het probleem van uw toilet tot op de bodem uitzoeken en repareren, met behulp van hoogwaardige onderdelen, professionele componenten en toptechnieken uit de industrie. Onze loodgieters krijgen urenlang gespecialiseerde training om u deskundige oplossingen te bieden die uw toiletten lekvrij en probleemloos laten functioneren.

Als u te maken heeft met een hardnekkige toiletverstopping, neem dan niet uw toevlucht tot chemische afvoerreinigers die uw interne sanitair vernielen.

Snelle en effectieve verwijdering van toilet verstoppingen

Uw toilet heeft veel meer kans op een verstopping dan enig ander sanitair apparaat in uw huis. Hoewel sommige klompen met een eenvoudige plunjer kunnen worden verwijderd, hebben veel mensen een substantiëlere oplossing nodig die alleen door een pro kan worden aangepakt. Len De Loodgieter heeft het gereedschap en de expertise om snel verstoppingen te verwijderen, waardoor uw afvoerleidingen vrij zijn van alle obstakels en uw vloeren worden beschermd tegen waterschade als gevolg van overlopende toiletten.

Veelgestelde vragen over toilet problemen

Als het gaat om toiletdiensten en reparaties heeft het team van Vochtbestrijding Snel het allemaal gezien! Van klompen tot lekken tot laag water, we hebben een aantal van de meest voorkomende vragen die we van onze klanten krijgen over toiletproblemen, in elkaar gezet.

Waarom lekt mijn toilet op de basis?

Een veel voorkomende reden dat veel toiletten op de basis lekken is dat de tee-bouten, die het toilet aan de vloer bevestigen, moeten worden aangedraaid. Een lekke basis kan ook een indicatie zijn dat een nieuwe wasring nodig is om de verbinding tussen het toilet en de afvoerpijp af te dichten. Dit zijn relatief eenvoudige bevestigingen en ons team komt graag naar buiten om snelle reparaties uit te voeren en te helpen met het vastdraaien van uw bouten en het vervangen van de wasring.

Waarom loopt mijn toilet?

Er zijn een aantal veel voorkomende redenen waarom toiletten langer blijven draaien dan nodig is, zoals:

 • De vlotterhoogte moet worden aangepast. Als er via de overloopbuis water uit de tank naar beneden lekt, betekent dit dat er te veel water in de tank zit en dat de hoogte van de vlotter moet worden verlaagd.
 • De flapper moet worden vervangen. Wanneer de flappers oud worden, wordt hun vermogen om effectief af te dichten aangetast. Om de flapper te vervangen, hoeft u alleen maar de oude te verwijderen en de nieuwe te bevestigen. Nieuwe flappers zijn relatief goedkoop en kunnen worden aangeschaft bij de plaatselijke ijzerhandel.
 • De navulbuis moet worden ingekort. Als de bijvulslang van uw toilet te lang is, wordt er altijd water in de toiletpot gepompt. Om de bijvulslang in te korten, trekt u hem gewoon uit de overloop en houdt u hem net boven de opening. U kunt hem daar afknippen en vervolgens aan de zijkant vastklemmen om hem op zijn plaats te houden.

Zijn chemische drainreinigers veilig voor mijn toilet?

Kort antwoord: Nee. Chemische drainreinigers kunnen genoeg warmte produceren om leidingen te smelten of porseleinen toiletpotten te kraken als ze te lang blijven zitten. Zelfs als de fles beweert veilig te zijn op leidingen, is het de schade aan uw sanitairsysteem niet waard. Gelukkig zijn er veiligere alternatieven die u kunt proberen, zoals het gieten van heet (niet kokend) water in het toilet of het gebruik van een bakpoeder- en azijncombinatie. Als het onderhoud van de doe-het-zelf-afvoer niet lukt, bel dan Len De Loodgieter en wij zorgen ervoor dat het snel en betaalbaar is!

Wat mag ik niet doorspoelen?

Als het gaat om wat je wel en niet kunt doorspoelen, is de beste vuistregel om vast te houden aan de basis: alleen menselijk afval en wc-papier. Helaas worden veel huiseigenaren geconfronteerd met een frustrerende verstopping door het veelvuldig doorspoelen van andere zaken. Het feit is dat toiletpapier is gemaakt om snel te ontbinden, waardoor het veilig is voor uw septische systeem. Zelfs doekjes die als "spoelbaar" worden beschouwd, zijn geen goed idee om door te spoelen, omdat ze niet volledig afbreken voordat ze door uw leidingen stromen. Hier is een uitputtende lijst van items die je nooit moet doorspoelen:

 • Gezichtsdoekjes
 • Babydoekjes, desinfectiedoekjes, vochtige doekjes, enz.
 • Schrobkussentjes voor toilettankschalen
 • Swiffers
 • Servetten (papier of doek), papieren handdoeken
 • Tandflos
 • Eierschalen, notenschelpen en koffiedik
 • Vetten, oliën en vetten
 • Haar
 • Sanitaire servetten, tampons, condooms of enig ander niet-organisch materiaal
 • Vitaminen, geneesmiddelen of andere farmaceutische producten
 • Plastieken platen, of plastic van welke aard dan ook
 • Luiers (doek, wegwerp, "spoelbaar")

Waarom vult mijn toilet vaak?

Als uw toilet met regelmatige tussenpozen blijft bijvullen, is de kans groot dat u een lek heeft. Het probleem zou ook kunnen worden teruggekoppeld naar de flapper. Als uw flapper versleten is of de ketting te kort is, sijpelt er water in de toiletpot en wordt de vulklep ingeschakeld zodra de vlotter onder het niveau van de cut-off valt. Als u te maken heeft met een lek in plaats van een probleem met de flapper, ziet u waarschijnlijk water op de vloer rond uw toilet. Wat het probleem ook is, het hooggekwalificeerde team van Len De Loodgieter kan het identificeren en snel repareren!

Kier voor Vochtbestrijding Snel voor al uw toilet vervanging of reparatie behoeften

Ons team van industrie-experts is volledig thuis in het repareren en vervangen van toiletten. Van oudere huizen met finnicky sanitair tot nieuwbouw, de hoogopgeleide professionals van Len De Loodgieter bieden u vriendelijke en attente diensten aan tegen een betaalbare prijs, gegarandeerd! Zodra we aankomen in onze duidelijk gemarkeerde en volledig gevulde vrachtwagens, krijgen we de klus snel geklaard. En we bieden altijd vooraf prijzen aan zodat u niet voor verrassingen komt te staan op uw eindafrekening.