Tweede stap voor het beschermen van uw kelder & kruipruimte?

Niveau twee Gezonde Kelder Kruipruimte Certificaat
Een Gezonde Kruipruimte Certificaat geeft huiseigenaren de geruststelling dat hun kelder en/of kruipruimte voldoet aan de nodige eisen die een gezond binnenklimaat bevorderen. Lees meer over kelder waterdicht maken tegen grondwater

beschermen kelder en kruipruimte

Waarom hebben huiseigenaren een reserve dompelpomp nodig?

Een huiseigenaar kan met een gerust hart weten dat zijn waardevolle opslag en eigendommen beschermd zijn tegen waterschade. Tijd en geld zijn ook een factor: het wordt niet besteed aan het opruimen van met water beschadigde materialen en eigendommen.

Een storm kan de stroom onderbreken en ervoor zorgen dat uw primaire carterpomp niet meer werkt wanneer u hem het meest nodig hebt. Is het de moeite waard? Verzekeringsmaatschappijen melden dat een overstroomde kelder meer dan $30.000 tot $50.000 aan restauratie kan kosten.

Redenen voor een reserve cartpomp Systeem:

  • Als de stroom uitvalt
  • Wanneer de primaire pomp uitvalt (mechanische problemen)
  • Wanneer de primaire pomp wordt overweldigd
  • Wanneer de afvoerleiding van de primaire pomp verstopt of bevroren raakt
  • Wanneer de stroomonderbreker uitvalt of het netsnoer wordt losgekoppeld

Huiseigenaren zouden een Secundair Back-up Systeem moeten hebben. Wanneer uw primaire dompelpomp op een dag stopt met werken, kunt u er zeker van zijn dat uw back-up pompsysteem blijft pompen.

Beschermen tegen stroomuitval & uitval van de primaire carterpomp

GrateSump PlusTM batterij back-up pompsysteem. Als uw stroom uitvalt, heeft u een veilige bedrijfstijd totdat uw stroom weer wordt ingeschakeld. Bij elk primair pompsysteem moet een batterij back-up systeem worden geïnstalleerd.

Gezond Keldercertificaat - Niveau twee

Het Healthy Basement Certificate Level Two is een cruciale stap in het HBC-programma. Niveau twee omvat het volgende;