Vochtige muren Antwerpen

Vochtige muren Antwerpen

Last van vochtige muren Antwerpen ? Neem nu contact op met Vochtbestrijding Snel

Een huis is een plek om te wonen, om te werken en om te leven. Elke woning moet comfort bieden, de bouwkundige staat speelt hierbij een belangrijke rol. Helaas komen vochtige muren in Antwerpen vaker voor dan u wellicht zult denken. Het is wellicht geruststellend om te vernemen dat u niet de enige bent met vochtige muren in Antwerpen , dat biedt helaas nog geen oplossing. Dan is Vochtbestrijding in Antwerpen uw partner bij alle soorten vochtproblemen in Antwerpen in huis. Er is vrijwel altijd een oplossing op maat, ook in uw situatie.

Last van vochtige muren Antwerpen ? Vochtbestrijding Antwerpen is dé specialist bij u in de regio, neem vandaag nog contact met ons op.

Heeft u vochtige muren Antwerpen ?

vochtige muren Antwerpen

Het maakt niet uit of u woont in een monumentaal pand of in een nieuwbouwwoning, vochtproblemen zoals vochtige muren in Antwerpen komen erg vaak voor. Daar zijn verschillende oorzaken voor aan te wijzen, elk met hun eigen specifieke oplossing. Dit zijn enkele redenen voor het ontstaan van vochtige muren in Antwerpen :

Oude gebouwen zonder isolatie

Wanneer u woont in ouder pand zult u gelukkig zijn met de solide constructie, u zult minder gecharmeerd zijn van de vaak matig geïsoleerde muren. Naast het verlies van warmte en energie kan dit ook leiden tot vochtige muren Antwerpen en andere delen van de woning met optrekkend vocht. Heeft u altijd een muffe lucht in huis? Dan is het verstandig om contact op te nemen met Vochtbestrijding Snel voor vrijblijvend advies.

Nieuwe huizen op vochtige grond

Er is een reden dat stadskernen op een specifieke plaats gebouwd zijn. Dit zijn de droge gebieden die geschikt zijn voor bebouwing. Het zijn vaak de nieuwbouw woningen die gebouwd worden op drassige aarde, dit kan leiden tot vochtige muren in Antwerpen. komen deze problemen vaak voor, gelukkig zijn ze doorgaans goed op te lossen. Schakel bijtijds Vochtbestrijding Snel in voor een definitieve oplossing bij vochtproblemen in huis.

Het maakt niet uit of uw huis oud of nieuw is, vocht vindt altijd een weg. Vochtbestrijding Snel zal aan de hand van uw persoonlijke situatie de juiste oplossing bieden bij vochtige muren Antwerpen . Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Symptomen van vochtige muren in Antwerpen

vochtige muren Antwerpen  symptonen

Denkt u dat er teveel vocht in de muren zit, maar twijfelt u of reparatiewerkzaamheden nodig zijn? Hier is de top drie van symptomen waarbij we adviseren direct contact op te nemen met Vochtbestrijding Snel:

  • Schimmel op de wanden Antwerpen: Schimmelvorming is nooit een goed teken. Het kan voorkomen bij de badkamer of kelder, maar schimmel kan zich ook manifesteren op onverwachte plekken door bijvoorbeeld lekkages.
  • Vochtige wanden: Vaak niet direct zo gevaarlijk als schimmelvorming, het is wel een indicatie van een serieus probleem. Voorkom afbladderen van verf, houtrot en poreuze muren, onderneem direct actie.
  • Muffe geur in huis: Dit komt vaak voor in de kelder en op zolder, maar muffe lucht kan zich door het hele huis verspreiden. Dit is niet alleen onaangenaam om te ruiken, het kan ook tot gezondheidsklachten leiden.

Herkent u één of meerdere van bovenstaande symptomen? Neem bij vochtige muren Antwerpen direct contact op met Vochtbestrijding Snel voor een overzicht van de mogelijke problemen, en een passende oplossing.

Over de schrijver
Als vochtbestrijder help ik al je problemen met vocht op te lossen. Tevens handige tips geven over hoe bepaalde problemen zelf kan oplossen horen hier ook bij.