Vochtige muren Aalst

Vochtige muren Aalst

Last van vochtige muren Aalst ?

Een huis is een plek om te wonen, om te werken en om te leven. Elke woning moet comfort bieden, de bouwkundige staat speelt hierbij een belangrijke rol. Helaas komen vochtige muren in Aalst vaker voor dan u wellicht zult denken. Het is wellicht geruststellend om te vernemen dat u niet de enige bent met vochtige muren in Aalst , dat biedt helaas nog geen oplossing. Dan zijn wij uit Aalst uw partner bij alle soorten vochtproblemen in Aalst in huis. Er is vrijwel altijd een oplossing op maat, ook in uw situatie.

Last van vochtige muren Aalst ? Wij uit Aalst zijn de specialist bij u in de regio, neem vandaag nog contact met ons op.

Heeft u vochtige muren Aalst ?

vochtige muren Aalst

Het maakt niet uit of u woont in een monumentaal pand of in een nieuwbouwwoning, vochtproblemen zoals vochtige muren in Aalst komen erg vaak voor. Daar zijn verschillende oorzaken voor aan te wijzen, elk met hun eigen specifieke oplossing. Dit zijn enkele redenen voor het ontstaan van vochtige muren in Aalst :

Oude gebouwen zonder isolatie

Wanneer u woont in ouder pand zult u gelukkig zijn met de solide constructie, u zult minder gecharmeerd zijn van de vaak matig geïsoleerde muren. Naast het verlies van warmte en energie kan dit ook leiden tot vochtige muren Aalst en andere delen van de woning met optrekkend vocht. Heeft u altijd een muffe lucht in huis? Dan is het verstandig om contact op te nemen met ons voor vrijblijvend advies.

Nieuwe huizen op vochtige grond

Er is een reden dat stadskernen op een specifieke plaats gebouwd zijn. Dit zijn de droge gebieden die geschikt zijn voor bebouwing. Het zijn vaak de nieuwbouw woningen die gebouwd worden op drassige aarde, dit kan leiden tot vochtige muren in Aalst. komen deze problemen vaak voor, gelukkig zijn ze doorgaans goed op te lossen. Schakel bijtijds ons in voor een definitieve oplossing bij vochtproblemen in huis.

Het maakt niet uit of uw huis oud of nieuw is, vocht vindt altijd een weg. wij zullen aan de hand van uw persoonlijke situatie de juiste oplossing bieden bij vochtige muren Aalst . Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Symptomen van vochtige muren in Aalst

vochtige muren Aalst  symptonen

Denkt u dat er teveel vocht in de muren zit, maar twijfelt u of reparatiewerkzaamheden nodig zijn? Hier is de top drie van symptomen waarbij we adviseren direct contact op te nemen met ons:

  • Schimmel op de wanden Aalst: Schimmelvorming is nooit een goed teken. Het kan voorkomen bij de badkamer of kelder, maar schimmel kan zich ook manifesteren op onverwachte plekken door bijvoorbeeld lekkages.
  • Vochtige wanden: Vaak niet direct zo gevaarlijk als schimmelvorming, het is wel een indicatie van een serieus probleem. Voorkom afbladderen van verf, houtrot en poreuze muren, onderneem direct actie.
  • Muffe geur in huis: Dit komt vaak voor in de kelder en op zolder, maar muffe lucht kan zich door het hele huis verspreiden. Dit is niet alleen onaangenaam om te ruiken, het kan ook tot gezondheidsklachten leiden.

Herkent u één of meerdere van bovenstaande symptomen? Neem bij vochtige muren Aalst direct contact op met ons voor een overzicht van de mogelijke problemen, en een passende oplossing.