De oplossing voor vochtproblemen in de kelder

Wanneer je problemen hebt met vocht in de kelder, is de aanname al snel dat dit komt omdat het vocht opgestegen is vanuit de grond. De implicatie hierbij is dat de vloer onvoldoende bescherming biedt tegen het opstijgende vocht. Echter stelt het bedrijf vochtbestrijding snel, een specialist met bijna een halve eeuw aan ervaring, dat dit niet de enige oorzaak is van vochtproblemen in de kelder. Zij geven iedere klant advies op maat. Want een one size fits all oplossing past niet voor iedere klant. En bovendien is het zo dat niet elk vochtprobleem in de kelder dezelfde oorzaak heeft. Lees meer over Kosten en prijzen voor vochtproblemen op te lossen

Hoe ontstaan vochtproblemen in de kelder?

Natuurlijk is het wel zo dat opstijgend vocht geregeld een probleem is voor kelders. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Soms kan het zijn dat het fundament aan corrosie onderhevig is. Dit komt vaak voor bij oudere woningen. Na verloop van tijd gebeurt dit, waarna er problemen met vocht in de kelder kunnen ontstaan. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat de manier van vocht wegwerken gebrekkig is. Hierdoor kan het alsnog opstijgen, waardoor jij last krijgt van vochtproblemen en eventueel zelfs schimmel. Dit is vooral de oorzaak bij oudere huizen.

problemen met vocht in de kelder

Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis offerte.

Ook schade kan leiden tot vochtproblemen binnen de kelder. Ten eerste kan er schade zijn aan je keldervloer of je keldermuur. Hierdoor kan vocht toegang krijgen tot je kelder, met alle gevolgen van dien. Dit kan bij zowel oude als nieuwe woningen voor komen. Daarnaast kan vocht in de kelder geraken wanneer er sprake is van een lek in een waterleiding. Dit kunnen silent killers zijn, want veelal zie je het lek pas wanneer er een grote vlek ontstaat. Vochtproblemen in de kelder zijn dus niet louter een probleem bij oude woningen. En opstijgend vocht hoeft niet per se de oorzaak te zijn van vochtproblemen.

Vochtbestrijding Snel helpt je bij vochtproblemen

Vochtproblemen kunnen niet alleen je kelder aantasten, maar ook de muren van je woning. Zeker bij lekkages of opstijgend vocht dat lange tijd niet aangepakt wordt kan het zo zijn dat je muren ook aangetast worden. En dat wil je natuurlijk voorkomen. Vochtbestrijding Snel geeft advies op maat voor ieder individueel geval. Zo weet je zeker dat je optimaal geholpen wordt. De analyse is gratis en geheel vrijblijvend. Ieder vochtprobleem vereist immers zijn eigen behandeling. Bovendien is elke methode die Vochtbestrijding Snel hanteert milieuvriendelijk. Je wordt perfect en verantwoord geholpen.

Copyright © 2024. Alle Rechten Voorbehouden