Waterdicht maken in de kelder - wanneer te beginnen en wat u moet weten

"Lekt mijn kelder genoeg om waterdicht te willen zijn? Dit is een kwestie die doorklinkt. Als de kelder op dit moment een keer lekt of als de ontsnappingen bescheiden zijn, kan de keuze uitdagend lijken. Als kelderprofessionals die al 20 decennia actief zijn in de sector, heeft Basement Systems ontdekt dat er zulke belangrijke gevallen zijn waarin huiseigenaren ervoor kiezen om hun kelder waterdicht te maken.

Bij de bouw van het huis

Kelders zijn imperfecte betonconstructies die geleidelijk aan zullen gaan barsten. Later of vroeger zal het water de mogelijkheid hebben om zich een weg te banen door de basismuurvloer rond de perimeter, en door scheuren in de keldermuren, vloeren. Rondom de buitenkant van het huis zijn veel huizen gemaakt als preventieve maatregel. Als het vuil van het huis naar het computersysteem komt, zal een buitenafvoer die Frans is buiten deze woning verstopt raken. Dat doek zal verstopt raken wanneer het filterdoek met behulp van een afvoer wordt gelegd. In ieder geval is uw kelder onbeschermd van het basiswater. Door het onderhoud van deze afvoerkanalen is uitgraving rond het huis vereist - dat wil zeggen dat alle tuinen, portieken, trappen en alles wat tegen de woning ingaat, moeten worden geëlimineerd.

In plaats van een buitenafvoersysteem te bouwen, moet u een Frans binnenrioleringssysteem met behulp van een gietijzeren Zoeller carterpomp inbouwen. Ondersteuning en een systeem zijn eenvoudiger te onderhouden en u hoeft uw gazon niet uit te graven. Nieuwe, effectievere Franse afvoerkanalen, bijvoorbeeld, WaterGuard zijn opgezet naast de basis van de basis en onder de kelderbodem, waardoor ze bijna onzichtbaar zijn in uw huis en volledig compatibel zijn met kelderwandproducten die u ook kunnen beschermen tegen lekkende keldermuren en vloeren.

Voorafgaand aan de voltooiing van de kelder

De afwerking van een kelder is een uitstekend idee. Tegen de helft van de kosten van de bouw van een toevoeging op het huis en zonder de vermindering van het gazon gebied, een kelder voltooiing draait de grootste oppervlakte van de vrije ruimte in een huis naar een nieuwe woonkamer, woonkamer, woonkamer, woonkamer, kelder bar, kelder bad, mama in de wet suite, wijnkelder, of wat dan ook dat kan worden voorzien voor de regio. Zodra de woningmarkt naar verwachting zal stijgen Een landelijk gemiddelde van 75 procent van de aankoopprijs van de kelder betaalt voor zichzelf terug in de waarde van het huis en vanaf 2010, zal deze opleving beter zijn. Kelders zijn rustige ruimtes en het voltooien ervan is een uitstekende aanpak. Bezoek de Blue Maxxkelders website hier voor meer details.

Helaas zal een overstroomd souterrain onmiddellijk sporensporen, hout en zelfs meubels verpesten. En toen de overstroming werd weggepompt uit de kelder - zoals tapijt, houten ondervloeren, meubels en andere voorwerpen zullen waarschijnlijk worden vernietigd en aan vervanging toe zijn. Ook gipsplaten (zelfs schimmelwerende groene en asfaltplaten) kunnen gemakkelijk door water worden vernietigd. De investering valt weg en de kelderverdieping wordt verspild.

Hierdoor is het van vitaal belang dat er een kelderafdichtingssysteem wordt opgezet totdat de kelder gereed is. In werkelijkheid kunnen veel huiseigenaren de voorzorgsmaatregel nemen om een carterpomp en een perimeterafvoersysteem in het huis te installeren voorafgaand aan de kelderverdieping, om zo een terugverdientijd te garanderen voor hun investering in de renovatie van hun woning.

Voorafgaand aan de verkoop van het huis

Als u uw huis probeert te verkopen, kan een natte kelder een deal breaker zijn. Kopers van een huis zijn momenteel niet op zoek naar de kwestie van iemand anders te kopen, en ze zullen terug van hun aanbod als ze ontdekken dat de kelder overstromingen. Thuis inspecteurs zijn opgeleid om de aanwijzingen van kelders te ontdekken, en ze zullen het ontdekken van deze signalen een prioriteit maken.

Eigenlijk is 10 procent van de marktwaarde van het huis gedaald met een vochtige kelder. En aangezien kopers terughoudend zullen zijn om het huis te kopen, zelfs als het op de markt wordt gebracht. Het repareren van de kelder door middel van een midsize waterdichtheidsproces en een carterpomp is een procedure - met behulp van een uitstekende aannemer voor het waterdicht maken van de kelder om de bezetting af te maken - en het maakt een fantastische deal van waarde vrij.

Alvorens gebruik te maken van de afstand

Natte kasten creëren een afschuwelijke opslagruimte. Lekkages verpesten alles in de regio - zoals houten ondervloeren. En de druk buiten deze woning zal water door beton, mortel en vuil duwen en leiden tot vochtigheidsniveaus, wanneer de kelder niet lekt.

Aangezien de luchtvochtigheid in een kelder stijgt, stijgen ook de hoeveelheden schimmel en huisstofmijt. Naarmate de warme lucht uit de allerbeste niveaus van het huis stijgt en de frisse lucht naar beneden wordt getrokken, zullen vocht, vieze geuren, schimmelsporen en huisstofmijt uitwerpselen in de atmosfeer in de rest van het huis groeien, waardoor allergenen aan de huisatmosfeer worden toegevoegd. Een vochtige atmosfeer is moeilijk te koelen en te verwarmen, en de energierekeningen van het huis zullen standhouden.

Ondertussen groeit de schimmel op alles wat natuurlijk is in uw kelder. Dozen, stof, leer, gipspapier, gipspapier over het plafond en de muren, hout en wat dies meer zij. Onder 60%, zou de vochtigheid van dit gebied voor de kelder moeten worden gebracht om afstand te zijn.

Over de schrijver
Als vochtbestrijder help ik al je problemen met vocht op te lossen. Tevens handige tips geven over hoe bepaalde problemen zelf kan oplossen horen hier ook bij.