Dingen die u moet weten voordat u een waterdichte aannemer inhuurt

De meeste huiseigenaren weten dat vroegtijdige opsporing van problemen rond het huis belangrijk is. De structurele integriteit van uw woning en de kosten die gepaard gaan met het onderhoud ervan vereisen dat goed doordachte, zorgvuldig onderzochte plannen worden uitgevoerd om uw woning te beschermen wanneer zich problemen ontwikkelen. Een weloverwogen aanpak kan het verschil maken tussen het voor eens en voor altijd oplossen van een probleem en aanzienlijke financiële verliezen als gevolg van slecht uitgevoerd werk.

Maar bepaalde soorten problemen, in het bijzonder met betrekking tot waterschade, kunnen soms moeilijk te herkennen en te behandelen zijn, waardoor vroegtijdige opsporing van cruciaal belang is, en meer een uitdaging. Verder is het voor huiseigenaren niet altijd bekend wat de oorzaken van waterschade zijn, samen met de potentieel verwoestende kosten ervan. Om de blijvende waarde die een huis vertegenwoordigt te beschermen, moet een huiseigenaar weten hoe te bepalen of er waterschade bestaat, en misschien wel het allerbelangrijkste, hoe een waterdichte aannemer die uw huis droog en veilig kan houden, te evalueren. Belangrijke informatie over hoe u problemen herkent, hoe u uw huis droog en uw gezin en investering veilig te houden, en ten slotte, hoe u hulp te krijgen wordt beschreven op de volgende pagina's.

Hoe herken je tekenen van waterschade in je huis.

Duidelijke zingt van waterschade zijn plassen op kelderverdiepingen na een harde regenbui, vochtige plekken op keldermuren, peeling verf, roest op apparaten of gereedschappen, en kromme bekleding in het geval van een afgewerkte kelderruimte. Minder voor de hand liggend, maar niet minder verontrustend, kraken of buigen van keldermuren en de aanwezigheid van een witte krijtachtige substantie die op muren kan verschijnen. Zorgvuldige en weloverwogen inspectie van alle kelderruimte op routinebasis, vooral na een harde regenbui, kan problemen opvangen voordat ze uit de hand lopen. Een vreemde geur, gewoonlijk het resultaat van vorm, kan de enige aanwijzing van een probleem zijn en kan de verwijdering van het bekleden of het bekleden vereisen om te bepalen of de vochtigheid of de vorm aanwezig is.

Het probleem met neerslag en druk

Een centimeter regenval op een hectare land komt overeen met meer dan 27.000 liter water. Wanneer de aarde verzadigd raakt, stroomt het water door de grond in capillaire vorm als ondergrondse stromen. Hierdoor kan het water zich vullen rond de fundering waar de oorspronkelijke opgraving werd uitgevoerd. De druk op de fundering is afhankelijk van het niveau rond de kelder. Een 30 voet muur die 8 voet in rang is heeft reeds 15.000+ ponden van druk op het. Wanneer het waterniveau stijgt, neemt deze druk exponentieel toe. Blootstelling aan dit op een constante basis kan een fundering verzwakken.

De kosten van een vochtige of natte kelder.

Een natte of vochtige kelder kan de structurele integriteit van uw woning aantasten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een vochtige of natte kelder de waarde van uw woning met 15% kan verminderen en sommige schattingen lopen op tot 25%. Een natte of vochtige kelder kan in feite een gezondheidsrisico voor u worden en uw gezin zou zich moeten ontwikkelen. In voltooide kelders zijn geliefde familiebezittingen kwetsbaar voor de corrosieve effecten van vocht en vocht. De hulpmiddelen zullen roesten, kunnen de houten bevloering scheeftrekken, en het tapijt kan worden vernietigd wegens vorm en schimmel. De aanwezigheid van vocht is ook bekend om termieten en andere insecten aan te trekken. Uw vloerbalken en oven kunnen ook worden beschadigd door overmatig vocht. Water of vocht in de nabijheid van elektrische panelen is uiterst gevaarlijk.

Waarom u uw kelder waterdicht moet maken.

Uw huis is de grootste investering die u waarschijnlijk ooit zult doen. Een natte kelder ondermijnt die investering op vele manieren. Het waterdicht maken van uw kelder beschermt de veiligheid en gezondheid van uw gezin, de fundering van uw huis en uw bezittingen. Een droge kelder kan worden gebruikt voor hobby's en extra leefruimte en het belangrijkste is dat een droge kelder vijandig staat tegenover schimmel, meeldauw en termieten. De kosten verbonden aan het creëren van extra leefruimte in een droge kelder zijn beduidend lager dan het bouwen van een toevoeging op uw huis. Om deze redenen is het economisch zinvol om uw kelder waterdicht te maken.

Lees meer over: Kelderdichting: werkwijze en methodes dichten kelder

Inzicht in de gevaren van schimmel in uw huis.

Mold is geen plant of dier, maar een schimmel. Schimmels zijn overal en maken deel uit van ons dagelijks leven, maar het probleem is dat blootstelling aan schimmel het potentieel heeft om echte gezondheidsrisico's te creëren. Vorm heeft weinig nodig om voet aan de grond te krijgen in uw huis - een beetje vocht, een beetje warmte en een beetje voedsel is alles wat nodig is. Het probleem wordt verergerd doordat schimmel zich vaak ontwikkelt in gebieden die moeilijk te zien zijn, zoals onder tapijt en tegels, of achter muren, en daarom een groot probleem kan worden voordat het wordt ontdekt. In veel gevallen wordt de aanwezigheid van schimmel door geur gedetecteerd. Een sterke, muffe geur is meestal een teken dat u schimmel heeft. De gezondheidsproblemen verbonden aan vorm kunnen significant zijn. Allergische reacties zoals hooikoorts zoals symptomen, huiduitslag, loopneus, jeukende ogen, hoesten en niezen, worden het vaakst aangehaald. De ernstigere gevolgen van blootstelling aan vorm zijn beweerd, en de studies zijn con

De progressieve en agressieve aard van waterproblemen. Waterproblemen zijn zowel progressief als agressief. Bij een kelderwaterprobleem kunnen slechts twee dingen gebeuren. Ze kunnen worden verholpen of ze zullen erger worden! Vroegtijdige detectie en het dichten van kelders is de sleutel!

Hoe kies je een waterdichte aannemer.

Het waterdicht maken van een huis vereist een aanzienlijke vaardigheid, dus is het belangrijk om een gelicentieerde, gebonden en waar van toepassing, gecertificeerde aannemer te kiezen. Neem contact op met vrienden of collega's om te zien of ze vergelijkbaar werk hebben laten doen. Mogelijk kunnen zij namen geven en licht werpen op het proces. Werk samen met een bedrijf dat een band heeft met uw gemeenschap en dat u referenties zal geven waarmee u een vervolg kunt geven. Gerenommeerde aannemers hebben slechts een derde tot een halve aanbetaling nodig. Bekijk elk contract zorgvuldig voordat u het ondertekent.

Over de schrijver
Als vochtbestrijder help ik al je problemen met vocht op te lossen. Tevens handige tips geven over hoe bepaalde problemen zelf kan oplossen horen hier ook bij.