Veelvoorkomende fouten gemaakt door nieuwe huizenbouwers

Veelvoorkomende fouten gemaakt door nieuwe huizenbouwers

Het bouwen van een huis vanaf de grond is geen kleine onderneming, en er zijn zoveel details om te onthouden gedurende het hele proces. Het laatste wat je wilt is een deel van je huis afmaken om vervolgens opnieuw te moeten beginnen omdat je een belangrijke functie hebt gemist. Hier zijn een paar veelgemaakte fouten van nieuwe huizenbouwers die u moet vermijden.

Gerelateerd: keldervloer waterdicht maken

Uw perceel niet zorgvuldig selecteren

De grond die u kiest voor uw huis zal van invloed zijn op vele andere aspecten van uw bouwoverwegingen, evenals uw tevredenheid met uw levensstijl als u zich eenmaal hebt gevestigd. Voordat u verder gaat met uw plannen, moet u ervoor zorgen dat nutsleidingen zoals water, elektriciteit en gas kunnen worden aangesloten op de ruimte. Hoe verder weg de locatie, hoe moeilijker dit kan worden, omdat de lokale infrastructuur daar minder ontwikkeld is. U moet ook nadenken over hoe het gebied rond de kavel is wat betreft de buurt, de nabijheid van plaatsen zoals uw baan en de kruidenierswinkel, en de wederverkoopwaarde. Deze lijken misschien niet zo'n groot verschil te maken als je een goedkope kavel ziet op een minder ideale locatie, maar ze zullen terugkomen om je te beïnvloeden als je er woont.

Uitzicht op uw luchtkanalen

De manier waarop uw luchtkanalen zijn ingericht kan gemakkelijk leiden tot veel energie en geld verspillen in uw huis. Dit kan worden toegeschreven aan ofwel de inefficiëntie van het ontwerp in het algemeen, ofwel aan het feit dat de kanalen in delen van het huis die niet geïsoleerd zijn en geen verwarming en koeling nodig hebben, geplaatst zijn. Bijvoorbeeld, een kanaal dat leidt tot een kruipruimte of een garage zou het HVAC-systeem harder laten werken om de temperatuur in de woning te veranderen. De lucht die in de ongeconditioneerde plaatsen wordt geblazen, verspreidt zich in wezen naar de buitenomgeving. Als gevolg daarvan moet u de juiste HVAC-aannemer krijgen die in staat zal zijn om een kanaalsysteem te creëren dat is afgesloten van de buitenwereld en zijn werk goed doet.

Vergeten om uw kelder waterdicht te maken

Als uw woningplattegrond een kelderverdieping bevat, moet u maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat er geen water uit de omliggende grond naar binnen sijpelt. Constante vochtigheid onder uw woning kan leiden tot structurele problemen en de groei van schimmel. Stop deze problemen door het gebied te sorteren en uw kelder en fundering waterdicht te maken. Door het sorteren wordt de grond rondom uw huis verhoogd, zodat het water zich op natuurlijke wijze van uw huis verwijdert. Het waterdicht maken sluit de constructie af en kan ook actief het water verdrijven dat zich mogelijk rond de kelder verzamelt door het werk van een opvangpomp.

Als u een nieuw huis bouwt en een kelderafdichting nodig heeft, om er zeker van te zijn dat het stevig blijft tegen de elementen voor de komende jaren, bel dan vandaag nog The Real Seal. We zijn er zo zeker van dat we uw kelder volledig droog kunnen houden dat we terugkomen en elk probleem dat blijft bestaan nadat we een klus hebben geklaard, zonder kosten voor u, zullen oplossen.