vochtbestrijding Oost-Vlaanderen

Laat ons u helpen met uw vochtbestrijding Oost-Vlaanderen

We stellen u een blijvende oplossing voor elk vochtprobleem in en rond uw woning. Dit om u een optimale kwaliteit te kunnen garanderen. We werken over heel Vlaanderen.

Lees meer over vochtbestrijding in huis.

Gevel impregneren Oost-Vlaanderen

Gevel impregneren

Heb je last van doorslaand vocht in je woning, of je buitenmuren zitten constant onder de mos of alg? Dan heb je waarschijnlijk een vochtprobleem. Op de langere termijn kan dit grotere schade aan je woning geven, dus het is van belang om op tijd te starten met vochtbestrijding Oost-Vlaanderen . De beste vochtbestrijding Oost-Vlaanderen van je buitenmuren is je gevel impregneren.

Wat is vochtbestrijding Oost-Vlaanderen door gevel impregneren?

Bij het gevel impregneren wordt op de buitenmuren een waterafstotende vloeistof gespoten. De vloeistof trekt volledig in de poriën van de bakstenen. Doorslaand vocht kan dan niet meer de woning binnendringen. Daarnaast wordt er een waterafstotende laag op de gevel achtergelaten, waardoor je geen last meer hebt van vuil, mos en algen op je gevel. Deze wijze van helpt dus niet enkel tegen vocht, maar een gevel impregneren kan zelfs de waarde van je woning verhogen.

Producten voor gevel impregneren

Er zijn talloze producten voor het impregneren van je gevel. Je kunt zelf aan vochtbestrijding Oost-Vlaanderen doen, maar voor een goede kwaliteit impregneren wordt een vakman toch wel aangeraden. Het impregneren kan met een speciale vloeistof die diep in de baksteen dringt, maar ook met een gel. Deze gel zal de bakstenen ook waterafstotend maken.

kelderdichting Oost-Vlaanderen

kelderdichting Oost-Vlaanderen

Een kelder in je woning is heel handig om dingen in op te bergen, maar de pret gaat er snel vanaf wanneer blijkt dat je kelder gevoelig is voor vocht. Als er veel vocht je kelder binnenkomt en je last hebt van optrekkend grondwater, dan kunnen de gevolgen groot zijn. Naast het overlast van water in de kelder kun je overal in huis vocht en schimmelplekken krijgen. Dit is slecht voor de woning, maar ook voor je gezondheid. Een oplossing is om kelderdichting Oost-Vlaanderen toe te passen. De beste manier voor kelderdichting is bekuiping van de kelder.

Prijs voor vochtbestrijding Oost-Vlaanderen met kelderdichting

Vooral wanneer vocht via de kelderwanden naar binnendringt is bekuiping vaak in combinatie met drainage de beste wijze voor vochtbestrijding Oost-Vlaanderen . Eerst worden lekken in de keldermuur gevuld met een speciale waterdicht vulmiddel. Daarna worden er over de kelderwanden diverse fixeer- en cementlagen aangebracht zodat de kelder volledig waterdicht wordt. Om vocht van onder de vloer weg te krijgen wordt aangeraden daar een drainage systeem aan te leggen. De prijs voor vochtbestrijding Oost-Vlaanderen via kelderdichting hangt af van de grootte van de kelder. Gemiddeld zal de prijs tussen de € 15,- en € 20,- per vierkante meter liggen.

Waterkering muur Oost-Vlaanderen

Waterkering muur

Buitenmuur waterdicht maken Oost-Vlaanderen

Buitenmuur waterdicht maken

Waterdichting

Vocht in uw huis is nooit prettig, omdat het onbehandeld tot de grootste problemen met de constructie van uw woning kan leiden. Kies daarom voor een professionele vochtbestrijding Oost-Vlaanderen door de specialisten van vochtbestrijding Oost-Vlaanderen Snel. Onze ervaren en zeer vakkundige medewerkers zijn altijd rap bij u ter plaatse voor het stellen van een diagnose. Hiermee kunnen ze direct aan de slag met een gedegen waterdichting. Wacht dus niet te lang, maar kies vandaag nog voor vochtbestrijding Oost-Vlaanderen in onder meer uw kelder en zwembad.

Waterdichting kelder Oost-Vlaanderen

De kelder is de plek waar vocht zich het gemakkelijkst kan verzamelen en dus is het ook één van de plaatsen waar vochtbestrijding Oost-Vlaanderen het hardst nodig is. Enkel op deze manier wordt voorkomen dat het fundament van uw huis aangetast wordt. Schakel daarom direct onze vaklieden en kies voor het waterdicht maken van uw kelder.

Waterdichting zwembad

In uw zwembad is water natuurlijk juist gewenst, maar enkel in het bad zelf. Voorkom daarom dat vocht of zelfs grote hoeveelheden water uit uw zwembad kunnen lopen door een vakkundige waterdichting op maat te laten aanbrengen. Uiteraard gebruiken we hiervoor uitsluitend de beste materialen.

Waterdichting

Salpeter verwijderen Oost-Vlaanderen

Salpeter verwijderen

Wanneer je vochtproblemen Oost-Vlaanderen hebt of hebt gehad dan kun je ook last hebben van witte aanslag op je buitenmuur. Dit wordt salpeter genoemd. Wanneer je deze witte aanslag op je muur hebt geconstateerd dan moet je aan vochtbestrijding Oost-Vlaanderen doen en de salpeter verwijderen. Salpeter is slecht voor zowel de constructie als je gezondheid. Salpeter wordt meestal veroorzaakt door optrekkend vocht. Chemische elementen in het grondwater, zoals ammoniak en bacteriën en in combinatie met zuurstof vormen de witte aanslag op je buitenmuur. vochtbestrijding Oost-Vlaanderen en salpeter verwijderen is van groot belang, omdat salpeter zout bevat en daardoor ook vocht aantrekt. Hierdoor blijf je vocht in je muur houden. vochtbestrijding Oost-Vlaanderen en salpeter verwijderen is de enige oplossing om definitief van het vochtprobleem af te zijn.

Salpeter verwijderen van buitenmuur

De eerste stap voor salpeter verwijderen is het grondig reinigen van de buitenmuur met een zuuroplossing. Hiervoor dien je één deel zoutzuur te gebruiken op 10 delen water en met een borstel sop je de muur goed in. Daarna moet de muur mogelijk enige dagen of weken goed drogen. Met een speciaal middel kun je dan de muur bewerken. Dit kun je gewoon doen met een vachtroller. Er zijn twee lagen nodig met er tussen een periode om te drogen. Zijn er nog vochtproblemen Oost-Vlaanderen , waardoor de muur vochtig blijft, dan is het zaak om eerst aan vochtbestrijding Oost-Vlaanderen te doen en de oorzaak aan te pakken.

vochtbestrijding Oost-Vlaanderen : doe het zelf

vochtbestrijding Oost-Vlaanderen : doe het zelf

Kelder waterdicht maken

Kelder waterdicht maken

Drainage Oost-Vlaanderen

Drainage Oost-Vlaanderen

Wanneer je huis gebouwd is op leem- of kleigrond of een andere weinig waterdoorlatende grond dan kun je last krijgen van wateroverlast. Dit zal vooral te merken zijn in je kelder, die dan vooral bij regenachtig weer blank staat. Ook vochtplekken op de wanden of schimmel in je woning zijn gevolgen dat het vocht niet goed afgevoerd wordt. Ook in de tuin of oprit zul je merken dat er dikwijls grote plassen blijven staan en niet of heel langzaam door de bodem verwerkt worden. Een oplossing hiervoor is om aan drainage te doen .

Prijzen voor vochtbestrijding Oost-Vlaanderen drainage

De prijzen voor het aanleggen van een drainagesysteem kunnen nogal verschillen. Een en ander hangt ook af van de wijze van vochtbestrijding Oost-Vlaanderen door middel van drainage en gebruikte materialen. Je kunt een drainagesysteem laten aanleggen onder de grond. Regenwater wordt dan snel afgevoerd via ondergrondse drainagebuizen. vochtbestrijding Oost-Vlaanderen via ringdrainage is vooral handig als je veel last hebt van opkomende grondvocht. Er worden dan drainagebuizen rondom de voet van de kelder geplaatst. Dit kan zowel voor grondwater als sijpelwater afvoer. Ook kun je onder de fundering van de kelder drainagebuizen aanleggen. Houd rekening met een gemiddelde prijs van € 1.500,- tot € 1.600,- voor een volledig drainagesysteem.

vochtproblemen vochtbestrijding Oost-Vlaanderen prijs vochtbestrijding Oost-Vlaanderen Oost-Vlaanderen vochtbestrijding Oost-Vlaanderen doe het zelf vochtbestrijding Oost-Vlaanderen gent vochtbestrijding Oost-Vlaanderen kelder vochtbestrijding Oost-Vlaanderen Oost-Vlaanderen vochtbestrijding Oost-Vlaanderen premie

vochtbestrijding Oost-Vlaanderen biedt meer wooncomfort

Zowel klassieke als moderne panden zijn niet immuun voor natuurlijke invloeden zoals neerslag en vocht in de bodem. Daarom is vochtbestrijding Oost-Vlaanderen meer dan gewenst; bij schimmel, vochtplekken en andere vormen van overlast is vochtbestrijding Oost-Vlaanderen van groot belang. Gelukkig is er voor de meeste problemen met vocht in huis een passende oplossing die snel en efficiïnt uitgevoerd kan worden. Heeft u problemen met vocht in huis? Neem dan direct contact op met ons, of lees verder voor meer informatie.

Voorkomen is beter dan genezen

Zodra vocht wordt geconstateerd in het pand dient u snel contact op te nemen met ons om grotere problemen te voorkomen. Bij opstijgend vocht in de muren kan er bijvoorbeeld een speciale gel worden aangebracht die het optrekken van vocht zal stoppen. Deze methode kan toegepast worden bij kelders en binnenmuren. Wanneer er sprake is van condensatie kan dit worden opgelost door een vochtwerende laag te plaatsen. Op deze wijze krijgt vocht geen kans. Wanneer er reeds schimmel op de wanden aanwezig is zal deze snel verwijderd moeten worden. Vervolgens wordt de muur direct behandeld om schimmel in de toekomst te voorkomen.

Vocht kan gevaarlijk zijn

Elke omgeving heeft een bepaalde luchtvochtigheid, dat is normaal. Wanneer vocht zich gaat afzetten tegen de wanden kan er schimmel ontstaan. Schimmel ziet er niet alleen lelijk uit, omdat schimmels zich verspreiden via sporen kan dit de kwaliteit van de lucht beïnvloeden. Niet alleen leidt dit tot een muffe lucht, bij inademing kunnen deze schimmels in de luchtwegen komen. Voorkom chronische klachten en ziekte van uzelf en gezinsleden, blijf gezond door uw huis ook gezond te maken. Als vochtbestrijding Oost-Vlaanderen behandelen we uw huis of kantoor zodat u gezond en veilig kunt wonen, werken en leven.

start met een diagnose

Wanneer vocht in het pand zichtbaar is kan het al ver in de constructie zijn doorgedrongen. Optische symptoombestrijding heeft weinig effect op de lange duur. Daarom is het zo belangrijk dat vochtbestrijding Oost-Vlaanderen start met een grondige analyse van de woning. Hierbij wordt rekening gehouden met de leeftijd van het pand, de locatie, de materialen en de omvang van het probleem. Een muur met schimmel overschilderen is slechts een optische behandeling die het onderliggende probleem niet wegneemt. Zo blijft u niet alleen wonen in een potentieel gevaarlijk huis, dit zal later onvermijdelijk tot hoge kosten leiden. Wij bieden altijd een oplossing op maat, met oog op kostenbesparing en een duurzame oplossing voor al uw vochtproblemen in huis.

Totale dienstverlening

We beperken zich niet alleen tot particuliere woningen. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

 • Woonhuizen die leegstaand of bewoond zijn.
 • Opslagruimtes en garages.
 • Kelders in huis en op andere locaties.
 • Kantoorpanden waar dagelijks mensen werkzaam zijn.

En andere soorten bebouwing. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met vochtbestrijding Oost-Vlaanderen , wacht niet tot het te laat is!

Over de schrijver
Als vochtbestrijder help ik al je problemen met vocht op te lossen. Tevens handige tips geven over hoe bepaalde problemen zelf kan oplossen horen hier ook bij.