Voeg ruimte en waarde toe aan uw huis met onze kelderverdieping ideeën

Kelders zijn de ideale oplossing om uw woonruimte uit te breiden en waarde toe te voegen aan uw woning, zodat u uw woning kunt verzilveren als het moment daar is om uw huis te verkopen.

Of u nu het gevoel heeft dat uw familie de extra ruimte nodig heeft, of dat u gewoon een kamer wilt ontwerpen die uniek is voor u in het huis, een van de grote dingen aan een verbouwingsproject is dat zolang de ruimte goed waterdicht is gemaakt, de mogelijkheid bestaat om te creëren wat u maar wilt. Laten we eens kijken naar een aantal van de opties die voor u beschikbaar zijn om die extra ruimte om te zetten in de kelder van uw dromen.

Lees meer over:kelder waterdicht maken.

Home Gym Of Gym Lidmaatschap?

kelder fitness

Ondanks de beste bedoelingen om in topconditie te komen, zorgen familieverplichtingen, lange woon-werkverkeer en lange werktijden ervoor dat velen van ons het moeilijk vinden om de tijd die nodig is om naar onze lokale sportschool te reizen, een dienst te nemen, te douchen en terug naar huis te keren op een redelijke tijd. Het transformeren van uw kelder in een fitnesscentrum voor thuis zou uw fitness-regime echter in een versnelling brengen en u in staat stellen om te sporten wanneer het u uitkomt.

Bovendien, terwijl lang vergeten hometrainers momenteel koude en tochtende garages op en neer het land bezetten, zullen onze experts op het gebied van structurele waterdichtheid alle begeleiding bieden die u nodig hebt om een goed geventileerde trainingsruimte te creëren, gematigd tot precies de juiste temperatuur, zodat u geen excuus hebt om niet naar beneden te gaan en te beginnen met het maken van het lichaam mooi!

Bouw een kantoor in de kelder

bureau in de kelder

Een ombouw van de kelder is de perfecte manier om een effectief thuiskantoor te creëren, en gezien de veranderende aard van het werk en de grotere nadruk die wordt gelegd op flexibiliteit en werken op afstand, wordt dit steeds vaker als een optie gezien. Het bouwen van een gespecialiseerde ruimte in uw huis biedt u de optimale balans tussen uw woon- en werkleven door het creëren van een 'zakelijke' ruimte waar u zich kunt concentreren op de taak die bij u ligt, vrij van de constante afleiding in andere delen van het huis, terwijl u ook betekent dat u, zodra u vrij bent van de klok, gewoon naar boven kunt gaan om weer tot rust te komen in uw familie-omgeving.

Een andere trend onder degenen die ervoor kiezen om een kantoor aan huis te bouwen is het gebruik van de kamer als een creatieve studio of consulting ruimte, niet alleen om hen het comfort van het werken vanuit huis, maar ook waardoor ze te besparen op de aanzienlijke kosten in verband met het leasen van een aparte bedrijfsruimte, zoals huur, elektriciteit, water en internet kosten. Hoewel deze optie vooral aantrekkelijk is voor mensen die een gloednieuw bedrijf openen, voelen mensen in verschillende stadia van hun carrière en in verschillende beroepen nu de voordelen en waarderen de flexibiliteit die hen wordt geboden door hun kelder om te zetten in een kantoorruimte.

Ontwerp je Man Cave

man cave kelder

Het leven kan belastend zijn voor de moderne mens, dus wat is een betere manier om te ontspannen van de dagelijkse sleur, te ontspannen en te ontspannen dan de trap naar beneden af te dalen naar je eigen heilige toevluchtsoord om te genieten van een viering van alles wat mannelijk is. De essentiële onderdelen van de manengrot zijn: een comfortabele bank direct voor een onredelijk grote, aan de muur gemonteerde TV die is aangesloten op de nieuwste gaming- en geluidsinstallatie, geluiddichte muren zodat de buren je niet kunnen horen hoe je je team een late winnaar viert (of de scheidsrechter voor het toekennen van een onbetrouwbare boete tegen je horen zeggen) en - heel belangrijk - een ijskast voor het af en toe een drankje.... of voor de kenner een kelderbar gevuld met een selectie van Continentaal gebrouwen bier.

Hoewel niet bepaald een klap tegen stereotypen van de moderne mens, die onder ons eerlijk kan zeggen dat we niet eens een beetje jaloers zouden zijn op een vriend of collega die zijn eigen Man Cave in huis heeft!

Bereid je voor op de kelder van je dromen

Natuurlijk is geen van bovenstaande niet mogelijk zolang uw kelder nog donker, vochtig en vochtig is. Misschien wilt u eerst lezen over het tanken van uw kelder of de verschillende vormen van waterdichtingssystemen voordat u besluit om door te gaan met het werk. Mocht u ervoor kiezen om te beginnen met het transformeren van uw kelder, dan is het nuttig om contact op te nemen met experts uit de industrie die u kunnen begeleiden bij het aanvragen van een bouwvergunning en de voorschriften voor het waterdicht maken van uw kelder voordat u een onderzoek naar de waterdichtheid van uw kelder uitvoert om u te adviseren over hoe u uw plannen het beste kunt realiseren.