Vochtbestrijding kelder Antwerpen

Vochtbestrijding kelder Antwerpen

Vochtbestrijding kelder Antwerpen

Veel woningen in Antwerpen hebben de beschikking over een kelder. Deze kelder vormt een erg handige extra ruimte waarin je onder meer je voorraden heel netjes en uit het zicht kunt opbergen. Zeker wanneer je er etenswaren opslaat, is het natuurlijk wel zo prettig als het er droog is. Zo blijven de producten langer goed en kun je er beter van profiteren. Kelders zijn echter erg ontvankelijk voor vocht en als de bodem onder je woning nattig is, zal het vocht snel in je kelderruimte trekken. Dan is het tijd voor een professionele vochtbestrijding Antwerpen. Het team van Vochtbestrijding Snel staat altijd klaar om je van je vochtproblemen in huis af te helpen. Dit kunnen we op meerdere manieren voor je uitvoeren.

Stap 1: op zoek naar de oorzaak van je vochtige kelder Antwerpen

De vochtproblemen in je kelder kunnen diverse oorzaken hebben. Om het probleem met vocht te kunnen oplossen is het van belang om eerst de oorzaak te kennen. Het kan onder meer gaan om grondvocht, regeninslag of een slechte afvoer, al dan niet in combinatie met scheuren of naden in de vloer of wanden van je kelder. Onze vakkundige Antwerpse vochtbestrijding maakt snel helder waar de kern van het vochtprobleem zit.

Stap 2: een passende oplossing vinden voor vochtproblemen in je kelder Antwerpen

Nadat we de veroorzaker van je vochtprobleem gevonden hebben, kunnen we aan de slag. De moeilijkheidsgraad van het vochtprobleem oplossen hangt af van de aard van het probleem. Ontstaat je probleem met vocht in de kelder door regeninslag, dan is dit gemakkelijk te verhelpen door het raam te sluiten of te vervangen. Is er sprake van echte schade, zoals naden en scheuren in de vloer of muren, grondvocht en een slechte afvoer van vocht? Dan zullen we de muren dichten en drainage toepassen.

Kelder afdichten Antwerpen

Dit type vochtbestrijding Antwerpen is vrij ingrijpend en pakt de gehele kelderruimte aan. We behandelen je muren en vloer met waterdicht cement. Extern grondvocht kan zo niet meer binnenkomen en ook vochtplekken en schimmels zijn verleden tijd.

Drainage vochtige kelder

Drainage vochtige kelder

Bij zeer vochtige kelders is drainage een uitstekende en zeer betaalbare oplossing. Via een uitstekend afvoersysteem voeren we het overtollige water in je kelder af door middel van speciale pompen en leidingen. Zorg na de drainage voor voldoende ventilatie, zodat de muren van je kelder continu worden voorzien van verse, droge lucht.

Vochtige kelder droog maken

Drainage zorgt er niet voor dat het vocht altijd uit je kelder blijft. Het is daarom goed om een ventilatiesysteem, ramen of roosters te plaatsen. Op deze manier kun je een goede verluchting toepassen, wat zorgt voor een uitstekende Antwerpse vochtbestrijding.

Prijs kelder vochtbestrijding Antwerpen

Ben je benieuwd wat onze deskundige vochtbestrijding voor jouw kelder zou gaan kosten? Neem dan voor meer informatie of een offerte contact op met Vochtbestrijding Snel.