Hoe kan je zwarte schimmel verwijderen

Er zijn veel zwarte schimmel goedkope dodende producten beschikbaar op de markt. En, sommige van deze producten zullen uw basisbehoeften in uw volgende schimmel verwijderingsproject behandelen.

zwarte schimmel verwijderen

Echter, een aantal van deze reinigingsmiddelen zijn zeer giftig voor gebruik binnenshuis - dus wees voorzichtig. En, grote zorg zou ook moeten worden genomen om ervoor te zorgen dat uw het werkgebied goed wordt geventileerd en een ademhalingsapparaat en handschoenen worden gedragen terwijl het doden van zwarte schimmel en het behandelen van uw schimmelprobleem. In dit artikel, zullen wij sommige manieren schetsen om zwarte schimmel te behandelen zonder hoogst giftige substanties te gebruiken die het milieu konden beïnvloeden.

Als u uw schimmel besmetting wilt elimineren maar een duidelijk geweten wilt houden, dan gelezen voor verscheidene methodes om schimmel zonder zo vele gevaarlijke gevolgen te behandelen.

Lees meer over manieren waarop zwarte schimmel je gezondheid aantast

Hoe zwarte schimmel verwijderen met ammoniak

Het doden van zwarte schimmel met ammoniak heeft zijn voordelen. Het is een goed desinfectiemiddel en doet goed werk bij het doden van schimmels op harde, niet-poreuze voorwerpen.

Deze punten zouden de badkamersgootsteen, de douchedeuren of de keukentellers kunnen omvatten. Ik heb een artikel geschreven over hoe je van de doucheschimmel af te komen hier. En, het aanpakken van alle van de badkamer schimmel uitdagingen hier.

Ammoniak is ook goedkoop en gemakkelijk te vinden in uw lokale supermarkt of ijzerhandel.

Echter, de actieve bestanddelen van ammoniak (zoals bleekmiddel), doen een belabberde taak van het doordringen van poreuze materialen zoals hout, beton, plaatsteen, spaanplaat of sommige van de traditionele, drop-down plafondtegels.

Vraag het aan iedereen die zijn houten terras met bleekmiddel heeft geschrobd - en er zo mooi en vlekvrij (voor een paar weken - misschien) uitziet. En later keek hij met verwondering naar hun terras. Benieuwd, waarom was de eerder geschrobde schimmel in hemelsnaam teruggekomen!

Als je in een gebied woont waar je een behoorlijke hoeveelheid vocht en vocht hebt en je dek is omgeven door een boombedekking (zoals ik). Dan weet je precies waar ik het over heb.

Ik heb hier geschreven over hoe je de verschillende soorten schimmels kunt leren kennen die specifiek met hout en schimmelgroei te maken hebben. Je vindt hier enkele zeer nuttige tips om van de schimmel af te komen. Veel leesplezier!

Om schimmelsporen effectief te doden, moet je ze bij de wortel aanpakken. En, chloorbleekmiddel en ammoniak zijn niet opgewassen tegen de taak.

Er zijn vele andere schimmel reinigingsmiddelen die de schimmels effectief en op wortelniveau zullen doden.

Bakpoeder en azijn zijn uitstekende niet-toxische alternatieven voor ammoniak. En, zij zijn niet ruw voor het milieu of u.

Vergeet niet! Ammoniak is een huid- en oogirriterend middel en de dampen zijn vrij giftig. Deze schimmelmoordenaar is giftig en kan dodelijk zijn bij inname of bij inademing van de dampen. Vooral in niet-geventileerde gebieden zonder het gebruik van een ademhalingsapparaat.

Ammoniak zal sterk reageren met chloorbleekmiddel. Zorg goed voor u en de uwe! Label uw spuitflessen voor uw schimmelreinigingsoplossingen en lees altijd eerst het etiket van de actieve ingrediënten voordat u de oplossingen combineert.

Alvorens een alternatief te kiezen voor uw schimmelprobleem, gelieve te begrijpen hoe u de verbinding en de voordelen en risico's moet gebruiken.

We willen allemaal de ultieme oplossing die schimmel effectief zal doden en reinigen. En als u dit artikel leest, ben ik er zeker van dat uw keuze een gezonde keuze zal zijn voor ons milieu!

HOE VERWIJDER JE ZWARTE SCHIMMEL MET AMMONIAK?

Draag een ademhalingstoestel en handschoenen bij het werken met schimmelreinigingsproducten op basis van ammoniak. Meng nooit ammoniak met chloorbleekmiddel.

Open nabijgelegen vensters of deuren om een dwars-stroom van lucht te krijgen om om het even welke dampen te verdrijven die door uw het schoonmaken worden geproduceerd (kleine projecten van de schimmel schoonmaakbeurt - de grote banen zullen negatieve luchtdruk en het verzegelen van gebied vereisen om schimmelsporen door woonplaats te verhinderen te ontsnappen)

 • Combineer ammoniak en water in 50/50-verhouding.
 • Giet de oplossing in een spuitfles en spuit de verontreinigde delen gelijkmatig in.
 • Laat de oplossing voor het doden van schimmels 5 tot 10 minuten staan.
 • Schuur de aangetaste delen van de schimmel met een kleine borstel of een equivalent daarvan en veeg ze schoon.
 • Herhaal dit indien nodig.
 • Vaak genoeg, zullen vele schimmel dodende producten ammoniak reeds in hen hebben. Wees extra voorzichtig om de aanwijzingen op het etiket naar de letter te volgen en zorg ervoor dat het reinigingsmiddel nooit vermengd wordt met bleekmiddel (geheel of gedeeltelijk)!

Anders is ammoniak vergelijkbaar met het gebruik van bleekmiddel in die zin dat het alleen op niet-poreuze plaatsen mag worden gebruikt - Draag altijd handschoenen bij het werken met een chemische stof en was onmiddellijk daarna de handen!

Hoe zwarte schimmel te doden met bleekmiddel

Het doden van zwarte schimmel met bleekmiddel op een harde, niet-poreuze ondergrond doodt bijna elk type schimmelspore(s) waarmee het in contact komt.

Het elimineren van zwarte schimmel met bleekmiddel is ook zeer goedkoop en gemakkelijk verkrijgbaar. Velen, als niet de meeste voedselmarkten, kruidenierswinkelafzet, en hardwareopslag zullen een aantal schimmel dragen die reinigingsmachines doodt.

Nochtans, heeft het bleekmiddel een heck - van - een tijd die het wortelniveau van de schimmelgroei in poreuze typepunten zoals (niet - verzegelde) tegelvoegsel, hout en cementblok bereikt. Om enkelen te noemen. Aldus, is het zeer belangrijk om aandacht aan het type van oppervlakte te besteden u van plan bent om schoon te maken.

De schimmelmoordenaar in het bleekmiddel (chloor) bereikt gewoon niet de wortel en laat in plaats daarvan het vochtgehalte van het bleekmiddel achter in zijn kielzog. Dit zelfde vocht is wat de extra schimmelgroei naar het net gereinigde gebied bevordert.

Heb je je je ooit afgevraagd waarom schimmel vlekken blijven terugkomen op hetzelfde gebied van je buitenterras of houten dek na het doden van de schimmelgroei met bleekmiddel? Hmmm ...,

Meng nooit bleekmiddel met ammoniak - Dit is uiterst gevaarlijk en zal waarschijnlijk giftige chloordampen of dampen produceren.

Meng nooit bleekmiddel met azijn - Het combineren van deze twee schimmelreinigers samen geeft u geen beter reinigingsmiddel om mee te werken. Azijn verlaagt de pH-waarde van het bleekmiddel en maakt het bleekmiddel op zijn beurt tot een beter desinfectiemiddel, maar de inruil voor veiligheidsdoeleinden is het niet de moeite waard. En de azijn-bleach-combinatie kan dodelijk zijn, omdat giftige chloorgassen in het omringende luchtruim worden geloosd.

Om eventuele verwarring op te helderen en als ik het woord "bleekmiddel" gebruik, verwijs ik naar "chloorbleekmiddel" dat natriumhypochloriet bevat en nooit gemengd mag worden met ammoniak of azijn - bedankt!

Zoals u kunt zien, kan bleekmiddel in bepaalde situaties een effectieve schimmeldoder zijn, maar er zijn risico's en factoren waar u zich bewust van moet zijn voordat u besluit om bleekmiddel te gebruiken voor het verwijderen van schimmels.

HOE kan U ZICH ONTDOEN VAN ZWARTE SCHIMMEL MET BLEEKMIDDEL

Draag geschikte PBM's (persoonlijke beschermingsmiddelen - N95 Ademhalingsapparaat en handschoenen) bij het hanteren van bleekmiddel of soortgelijke producten voor het doden van schimmels.

Open ramen in de buurt (indien van toepassing) om wat lucht in beweging te krijgen en help bij het verspreiden van dampen of dampen die uit uw bleekmiddeloplossing ontsnappen.

Dit zou slechts op kleine zwarte schimmel dodende projecten van toepassing zijn - de grotere banen kunnen vereisen dat de negatieve druk op zijn plaats wordt gezet om schimmelsporen te houden van het worden aërosolized in uw huis (meer op dit later).

 • Combineer 1 kop van bleekmiddel aan niet minder dan 1 gallon water - meng grondig.
 • Voeg schimmel dodende oplossing aan een nevelfles toe en ben gelijk van toepassing op schimmel bevlekte gebied (en) gelijk van toepassing.
 • U kunt uw schoonmakende agent op schimmel bedorven gebieden met een spons of een beschikbare handdoek ook afvegen.
 • Indien nodig, gebruik indien nodig, een kleine borstel van de borstel op om het even welk bedorven gebied (en) en veeg weg of zuig met HEPA filters voor grotere het werkgebieden vacuüm af.
 • Spoel uw werkgebied niet af. Laat het bleekmiddel verder desinfecteren en remt verdere schimmelgroei.

7 Natuurlijke manieren om zwarte schimmel te verwijderen

De groei van zwarte schimmel is walgelijk en beledigt al onze zintuigen uit vele richtingen. Het ruikt, ziet er wreed uit en schimmelvorming kan u en de rest van het huishouden ziek maken.

Schimmel en schimmel zijn zo beledigend dat het geen wonder is dat we vaak eerst naar het bleekmiddel en de rubberen handschoenen grijpen! En voor geavanceerde schimmelsaneringstaken kunnen de grote kanonnen nodig zijn.

Net zo belangrijk, kan het verstandig zijn om te investeren in een schimmeltestkit om een goed idee te krijgen van de verschillende soorten schimmelsporen die in uw huis op de loer liggen.

De sporen van de schimmel zullen onverminderd op donkere gebieden van een kelderverdieping groeien. Als u tapijt in de kelderverdieping hebt en het om om om het even welke reden (en niet toegestaan om behoorlijk te drogen) nat wordt, zult u een landbouwbedrijf in korte orde hebben.

Hier kunt u een uitgebreider artikel lezen dat ik heb geschreven over het verwijderen van schimmel en meeldauw van nat en muf tapijt.

Uit de hand gelopen schimmelsporen kunnen schade aanrichten in uw zolderruimtes en HVAC-systemen.

Vooral als de ventilatiesystemen niet efficiënt werken. Ik leg hier uit hoe u de luchtkanalen schoon en schimmelvrij kunt houden. Een regelmatig onderhouden en onderhouden HVAC-systeem zal u en uw huis in staat stellen om gezonder te leven!

Velen van ons wonen in delen van het land waar een HVAC-systeem het hele jaar door niet praktisch is. Of, we geven er de voorkeur aan om efficiënter om te gaan met de energie die we gebruiken.

Als de temperatuur en de vochtigheidsgraad het toelaten, zijn er een aantal manieren om het vochtgehalte in ons huis op een natuurlijke manier te verminderen. En, ik leg hier uit hoe dat precies moet!

Wist u dat planten kunnen helpen om schimmelsporen in uw huis te verwijderen? Het is echter een evenwichtsoefening - te veel planten (of de verkeerde soorten planten) zullen de luchtvochtigheid verhogen door middel van een proces dat bekend staat als transpiratie.

Maar de juiste soorten planten kunnen wonderen doen voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in je huis en tegelijkertijd schimmelsporen verminderen. Dat is geweldig!

Verder kun je hier lezen hoe je schimmelsporen met planten kunt verwijderen en hoe je de luchtkwaliteit van je huis op een natuurlijke manier kunt verbeteren.

We kunnen niet altijd controleren wat we buitenshuis inademen. Echter, we kunnen (tot op zekere hoogte - en in het besef dat huurders niet altijd inspraak hebben) de luchtkwaliteit om ons heen en in onze huizen verbeteren.

Ik heb hier een artikel geschreven over enkele extra stappen die we kunnen doen om de kwaliteit van de lucht thuis in te ademen. Evenals hoe we ons te ontdoen van schimmelsporen, verwijderen van verontreinigende stoffen, en het verbeteren van huis ventilatiemethoden in het algemeen.

Cutting-edge, terwijl duurdere schimmel sanering methoden kunnen omvatten, met behulp van ijskorrels of zand en notenhouten schelpen om schimmel weg te blazen van uw kelder muren en het verwijderen van schimmel in uw zolder van de houten omhulsel en overhead balken.

Niettemin, ammoniak en bleekmiddel - de gebaseerde producten zullen beter gediend worden voor het schoonmaken van harde niet-poreuze oppervlakten (op goed - geventileerde gebieden).

Het is niet altijd nodig om de sterkste chemische stof in huis te gebruiken om van zwarte schimmel af te komen. Bovendien zijn er veel natuurlijke groene reinigingsalternatieven die het doden van schimmel op wortelniveau mogelijk maken.

Bovendien, veel van deze Eco-groene houden schimmel sporen van de groei terug in de vlekken waar bleekmiddel en ammoniak waren niet geschikt voor de baan.

Bijvoorbeeld, kan een combinatie van baksoda en azijn enkel het kaartje voor het van de hand doen van schimmel in vochtige kleding zijn. Als de kleding in een donkere en slecht geventileerde wasruimte zit, dan kunnen de omstandigheden rijp zijn om schimmel en meeldauw te ontwikkelen.

Of misschien, hebt u een regen blootgesteld dek als mijn die niet genoeg zonlicht toe te schrijven aan boomdekking krijgt. En, als ik de bladeren niet snel verwijderd krijg, zal ik schimmel laten groeien op mijn houten dek in korte tijd.

In de voortdurende strijd tegen deze schimmels, overweeg uw volgende aanval op de schimmel met groene reinigingsalternatieven. Hier zijn zeven manieren om schimmel te doden zonder dat het milieu of je familie in de war wordt gebracht.

De verwijdering van de zwarte schimmel met de Olie van de Theeboom

Het van de hand doen van zwarte schimmel met tea tree olie heeft vele voordelen ten opzichte van het gebruik van corrosieve stoffen zoals bleekmiddel of ammoniak gebaseerde schimmel reinigingsproducten.

Groen gaan met theeboomolie is niet zo goedkoop als het gebruik van bleekmiddel of ammoniak. Nochtans, zal een kleine hoeveelheid tea tree olie zeer ver in effectief het van de hand doen van zwarte schimmel gaan. En, het milieu en uw longen zullen u er dankbaar voor zijn!

Tea tree olie is een natuurlijk fungicide dat effectief is bij het doden van zwarte schimmelsporen en het wegwerken van meeldauw in het hele huis. Het zal voor u eveneens als reinigingsmachine en als schimmel preventieagent werken.

Ik heb hier een veel diepgaander artikel geschreven over de vele wonderen van verschillende etherische oliën. En, hoe ze u kunnen helpen als het verwijderen van schimmel in uw huis natuurlijk. Ik hoop echt dat u geniet van het lezen!

Niet-reinigende Attributen: Tea Tree Oil staat bekend om zijn anti-bacteriële en antiseptische eigenschappen. De Aboriginals van Australië gebruiken het al eeuwenlang om keelpijn te behandelen en om infecties tegen snijwonden en brandwonden te voorkomen.

Alle theeboomoliën zijn niet gelijkmatig "verpakt". Controleer eerst het etiket voor de aankoop en zorg ervoor dat de inhoud is gemaakt van de Australische boom "melaleuca alternifolia".

Opmerking: Voor het reinigen van de schimmel, controleer het etiket zorgvuldig voor de actieve ingrediënten "terpinen 4-ol en cineole (niet minder dan 30% terpinen 4-ol en cineole - en niet meer dan 10/15% cineole).

Let erop dat u geen Tea Tree olie inneemt - het is giftig bij inslikken.

Draag ook rubberen handschoenen bij het gebruik van tea tree olie om schimmel te doden. Lichte huidirritaties zijn niet ongewoon voor mensen die zonder de juiste veiligheidsuitrusting werken.

Tea tree olie is een geweldig alternatief voor de bestrijding van uw schimmel probleem, en je kunt een duidelijke geest te houden in de wetenschap dat het is veel beter voor het milieu dan veel van uw andere opties.

HOE met je ZWARTE schimmel verwijderen met MET TEA boom OLIE ?

 • Combineer 1 theelepel van uw favoriete tepelolie met 1 kopje water.
 • Roer of schud grondig en doe het mengsel in uw spuitfles.
 • Mist schimmel mengsel op aangetaste gebieden en veeg schoon.
 • Geen spuitfles - Geen zorgen!
 • Maak een wegwerphanddoek of oude handdoek grondig vochtig met een groene reinigingsoplossing en breng het aan op de aangetaste plek.
 • Ter voorkoming van schimmelvorming de boomolie op tegelvoegen of rond de handgrepen en uitloop van de kraan aanbrengen - daarna laten drogen).

Zwarte schimmel verwijdering met azijn

Het doden van zwarte schimmel met azijn (wit-gedistilleerd) is goedkoop en een goede groene manier om te gaan bij het werken aan kleine schimmelsaneringsprojecten rond het huis (hoewel een beetje stinkend).

Het heeft milde zure eigenschappen en is veilig te gebruiken voor dagelijkse schimmelsaneringstaken. Als anti - bacteriële agent, zal het u goed dienen wanneer het verwijderen van zwarte schimmel uit badkamers en keukengootstenen gelijk.

Aanvankelijk zal azijn een onaangename geur hebben (vooral in slecht geventileerde ruimtes). Maar, het zal snel verdwijnen in de loop van een paar uur. De geur schakelt veel mensen uit, maar vergeet niet dat dit misschien wel het veilige, schone alternatief is dat u zoekt.

En voor de lage kosten (en wat goed geplaatst elleboogvet) is azijn een geweldig groen alternatief voor het reinigen van schimmel boven bleekmiddel en ammoniak.

HOE moet je ZWARTE schimmel MET AZIJN verwijderen

Het is niet nodig om hier iets te mengen (hoewel dat wel kan) - witte gedistilleerde azijn kan worden gebruikt om zwarte schimmel weg te halen zoals het is en direct uit de fles.

 • Spuit gelijkmatig witte (gedistilleerde) azijn op de schimmelvlekken of maak je eigen mengsel van een azijn borax-water oplossing (zie hieronder - "Hoe zwarte schimmel te doden met Borax en azijn").
 • Geen spuitfles! Giet de azijn- of borax-oplossing op een wegwerphanddoek en veeg ruimschoots over de met schimmel bedekte oppervlakte(n) en laat het geheel een uurtje drogen.
 • Neem een vochtige handdoek en veeg deze schoon - opnieuw, laat het drogen aan de lucht (dit werkt geweldig als onderdeel van een wekelijks preventieplan om schimmel uit de keuken en badkamers te houden).
 • Als het bevlekken aanhoudt, geef dan de waterstofperoxyde of het bakken van soda en azijn combo een schot. De borax - het watercombo van het water kan voor u hier eveneens aan om het even welke duurzame verkleuring werken.
 • Voeg een beetje elleboogvet toe met een oude tandenborstel en je moet goed zijn om te gaan!

Zwarte schimmelverwijdering met natriumcarbonaat

Het verwijderen van zwarte schimmel met zuiveringszout is een geweldige groene reinigingsoplossing voor het huis. Als alternatief voor bleekmiddel en ammoniak, doet zuiveringszout een vrij goed werk (met een weinig elleboogvet) bij het elimineren van zwarte schimmel en zijn geuren.

Naast azijn, is de zuiveringszout is één van de betere natuurlijke schoonmakende oplossingen om rond het huis te hebben. En, is ook uiterst veilig om met (vooral met huisdieren en kinderen te werken die rond lopen).

Dus als u zeer bezorgd bent over de veiligheid van de producten die u gebruikt, en niet bang bent om de moeite te doen om alles schoon te schrobben, dan is zuiveringszout misschien wel uw eerste keuze.

Bakpoeder verwijdert niet alleen geuren uit de koelkast, maar kan ook gebruikt worden in kelders, kasten en badkamers om schimmel- en meeldauwgeuren te helpen voorkomen.

HOE TE OM ZWARTE schimmel MET BAKSELDRANK VAN DE HAND TE DOEN

 • Meng zuiveringszout direct met water in een 50/50 verhouding om een pasta te vormen voor lichtere schimmelvlekken en preventie.
 • Gewoon de pasta aanbrengen en laten drogen (de soda zal helpen om eventuele schimmelvlekken te bleken en dominante geuren te absorberen - net zoals het dat doet met geuren bij gebruik in uw kast of koelkast).
 • Schrob een schimmel bevlekte gebieden licht met een kleine borstel.
 • Veeg alle schimmelresten of resterende reinigingspasta weg (grotere oppervlakken moeten mogelijk worden gestofzuigd met HEPA-filters).
 • Combineer 1-2 eetlepels met 2 kopjes water en meng dit in een kom of giet het in een spuitfles.
 • Meng en schud de oplossing goed (anders raakt de spuitmond verstopt door het bakken van soda).
 • Spuit of veeg een kleine oplossing van zuiveringszout en water op dezelfde plaats die onlangs is schoongemaakt.
 • Laat het drogen zonder verdere spoeling (zuiveringszout zal blijven ontgeuren en toekomstige schimmelgroei remmen).
 • Zeer kleine schoonmaakklussen kunnen worden aangepakt met niet meer dan 1-2 eetlepels bakpoeder en 2 kopjes water.
 • Schud de oplossing krachtig in uw spuitfles en spray het op het verontreinigde gebied of veeg het af met een oude handdoek.
 • Schuur het aangetaste gebied af met een kleine borstel of oude handdoek en spoel de eerste oplossing af met water.
 • Breng opnieuw water en een oplossing van zuiveringszout aan (niet deeg).
 • Laat drogen - dit laat een dun laagje bescherming achter om herhaling van de schimmelgroei te voorkomen.

Zwarte schimmelverwijdering met waterstofperoxide

Het elimineren van zwarte schimmel met waterstofperoxide is een ander goed alternatief voor chloorbleekmiddel. En, is niet schadelijk voor het milieu aan laars te lopen.

Het is niet giftig, laat na gebruik geen giftig residu achter, is zeer goedkoop en produceert geen giftige dampen. Het dient ook uitstekend als antiviraal, schimmelwerend en antibacterieel middel.

In tegenstelling tot bleekmiddel en ammoniak kan waterstofperoxide worden gebruikt om schimmel te verwijderen uit poreuze materialen zoals kleding en muren. Het kan een goede oplossing zijn voor uw moeilijker te verwijderen schimmel.

Nochtans, functioneert de waterstofperoxyde ook als milde bleekagent. Vlektest: test eerst de te reinigen plekken op overmatig bleken, want u wilt niet het risico lopen om iets te beschadigen in plaats van het schoon te maken!

HOE ZWARTE SCHIMMEL VERWIJDEREN MET WATERSTOFPEROXIDE

 • Meng een oplossing van 2 delen water en 1 deel 3% waterstofperoxide in een spuitfles voor een gelijkmatige en snelle toepassing.
 • OF u kunt een wegwerphanddoek met de schimmel dodende oplossing doordrenken en direct op de schimmel aangetast gebied ook afvegen.
 • Laat de peroxide-oplossing 5 tot 10 minuten zitten terwijl hij reinigt en zijn werk doet.
 • Wat het lichte schrobben met een kleine borstel kan voor koppige vlekken worden vereist.
 • Veeg om het even welk schimmel puin weg en sta om het even welk schimmel puin toe te drogen.

Zwarte schimmelverwijdering met Borax

Borax is een populaire chemische stof die gebruikt wordt in veel huishoudelijke producten zoals fungiciden, herbiciden en als huishoudelijke reiniger. Het ontgeurt, reinigt en desinfecteert - waardoor het een zeer goede keuze is om zwarte schimmel te helpen bestrijden en te doden.

Borax is giftig, dus wees voorzichtig om het niet in te nemen. Het geeft echter geen giftige dampen of gassen vrij die anders het dragen van een ademhalingsapparaat verplicht zouden stellen om veilig te werken. Wees u bewust van deze risico's bij het gebruik van Borax.

Borax is niet kankerverwekkend en is geclassificeerd als een licht huidirriterend middel. Daarom, wat betreft schimmel dodende oplossingen - Borax is een winnaar!

HOE ZWARTE SCHIMMEL VERWIJDEREN MET BORAX

 • Combineer een oplossing van 1 kopje borax met 1 liter water en meng goed.
 • Spuit of veeg op de schimmel dodende oplossing op het verontreinigde gebied.
 • Schrob de schimmelgekleurde plek grondig schoon met een kleine borstel of oude tandenborstel.
 • Veeg of stofzuig al het schimmel materiaal dat door het schrobben losgekomen is weg (gebruik HEPA-filters bij het stofzuigen om schimmelsporen op te vangen en te bevatten).
 • Spoel NIET uit (eventuele resterende borax zal voor u blijven werken als desinfectiemiddel en ontgeurder).
 • Laat het aan de lucht drogen (herhaal dit proces indien nodig).

Zwarte schimmel verwijdering met druivenextract

Het verwijderen van zwarte schimmel met pompelmoesextractolie is een proces dat zeer vergelijkbaar is met het gebruik van tea tree oil. Het is een natuurlijke en niet-giftige groene manier om zwarte schimmel in huis te verwijderen.

Druivenextract kan precies de oplossing zijn die je nodig hebt om je schimmel op een zeer schone, veilige manier te verwijderen.

De praktische toepassing desinfecteert, ontgeurt EN is veilig voor dagelijks gebruik in huis rond huisdieren en kinderen. Uw gezin en het milieu zullen het waarderen!

Druivenextract (olie) kan ook gebruikt worden als een zwarte schimmel preventiemiddel. Het heeft zeer weinig (of geen) geur. Dus, dagelijks of wekelijks gebruik zal de huisdieren en familie niet weglopen van sterke dampen.

Zoals altijd met schimmel, preventieve maatregelen zijn vaak uw beste inzet voor het oplossen van een schimmel probleem, dus een scrub van schimmel-gevoelige gebieden met grapefruit zaad olie kan zeer nuttig zijn bij het vermijden van een groter probleem langs de lijn.

Het gaat een beetje meer kosten dan ammoniak of bleekmiddel. Het slaat echter vrij goed op en heeft een zeer goede houdbaarheid (houd de dekselhouders luchtdicht).

Wanneer u klaar bent met kleine schimmelreinigings- of preventieprojecten, kunt u uw spuitfles (met het juiste etiket) eenvoudigweg wegzetten om te gebruiken op een later tijdstip.

HOE ZWARTE schimmel MET HET EXTRACT VAN druiven verwijderen

 • Combineer en meng 10 druppels pompelmoesextractolie met elk gebruikt kopje water. Of 1 druppel olie per eetlepel water voor een basislijn verhouding (u kunt de verhouding versterken voor hardnekkige schimmelvlekken).
 • Giet de inhoud in een spuitfles en verzadig gelijkmatig alle te behandelen schimmelgebieden.
 • Laat de schimmelreinigingsoplossing ten minste 5 tot 10 minuten werken. Laat het tot een uur inwerken voor hardnekkige vlekken.
 • Reinig en veeg alle resterende schimmelresten weg.
 • Niet afspoelen en indien nodig opnieuw aanbrengen.
 • De zuren in het grapefruitzaad extract zullen blijven doordringen in de schimmelgroei en voorkomen dat toekomstige schimmelsporen terugkomen.

Zwarte schimmelverwijdering met Borax en azijn

Borax en azijn hebben individuele eigenschappen die uniek zijn voor zichzelf om schimmelschimmels aan te vallen en te doden. En, deze schimmel het doden van attributen compenseren elkaar niet uit wanneer gecombineerd samen schimmel het doden van attributen.

Een ander pluspunt voor het milieu en voor u is dat, wanneer gecombineerd, deze natuurlijke schimmel moordenaars geen giftige dampen of gassen in de lucht voor u uitzenden om te ademen.

HOE ZWARTE schimmel MET BORAX EN AZIJN DODEN

 • Combineer ½ kopje azijn met ¼ kopje borax en 1 kwart liter warm water.
 • Schud of meng uw schimmel dodende oplossing grondig.
 • Breng het mengsel en een beetje elleboogvet aan op de te behandelen plaatsen.
 • Veeg eventueel losgekomen schimmelresten weg.
 • Voor hardnekkige vlekken, herhaal het bovenstaande - veeg schoon en laat drogen.
 • Er zijn te veel ongelukken gebeurd bij het combineren van 2 of meer reinigingsmiddelen met elkaar. Vaak genoeg gebeurde dit omdat de gebruiker (hoewel goedbedoeld) dit deed om een sterker reinigingsmiddel voor de klus te creëren.

Ik weet het uit eerste hand! Op de rijpe jonge leeftijd van 15 jaar. En, als lijnkok in een steakhouse en het schrobben van de vloeren na een dienst op een nacht..., mengde ik bleekmiddel en een ander schoonmaakmiddel samen (denkend dat ik efficiënt was - ha!) Het resultaat was niet goed voor zeker. Dus, wees voorzichtig - alsjeblieft - Zorg voor u en alle van jou!

Neem even de tijd. En, de tijd om het etiket te lezen. Wees voorzichtig met alle huisdieren en kinderen bij het werken met bleek- of ammoniakgebaseerde reinigingsmiddelen - wees veilig!

Afronden

Schimmel kan voor u een groot probleem zijn bij het onderhouden van een schoon en gezond huis. Nochtans, wilt u waarschijnlijk niet dat de schimmel zich in uw inspanningen mengen in het leven een groene en schone levensstijl.

Ik hoop dat dit artikel u enig inzicht heeft gegeven in veel van de manieren waarop u schimmel kunt voorkomen, reinigen en doden zonder een groot milieueffect.

Zoals met om het even welke schimmelproblemen, zou de doeltreffendheid van deze remedies van de strengheid van uw schimmelbesmetting kunnen afhangen. Deze alternatieven zouden niet voor elk type van schimmel of elk type van teistering zo efficiënt kunnen zijn.

Als u in twijfel over het type van oplossing of over om het even welke potentiële gevaren bent u van uw schimmel teistering kunt onder ogen zien, zou het een goed idee kunnen zijn om een beroeps te raadplegen die het probleem kan identificeren en een oplossing voorstellen die voor u en uw familie zal werken.