Beste Vochtvreters kopen en review

vochtvreter

Bijna alles in ons huis moet zijn droge toestand behouden om zijn conditie te behouden. Als het gaat om 2024, is vocht een belangrijk aspect om rekening mee te houden als het gaat om het behoud van de conditie van uw etenswaren, uw huishoudelijke onderdelen en zelfs de conditie van uw kleding. Door dit overtollige vocht in bedwang te houden kan schimmel en meeldauw worden voorkomen. Als het gaat om het inademen van frisse lucht, is het onder controle houden van het overtollige vocht een belangrijke factor. Houd de vochtige delen van uw huis, zoals uw keuken, badkamer en kelder, altijd in een lager vochtigheidsniveau.

Een vochtvreter kan worden gebruikt om het vochtgehalte in uw ruimtes onder controle te houden.

Er zijn verschillende soorten vochtvreters op de markt. Hun belangrijkste functie is om het vochtgehalte op peil te houden. Ook worden ze gebruikt bij een vochtig huis, muffe geur of heb als je last van schimmelvorming hebt

Beste Vochtvreter kopen overzicht

Als je geen idee hebt over het kiezen van de juiste vochtvreter voor je ruimte, dan ben je op de juiste plaats.

Na dagen van vermoeiend onderzoek zijn we gekomen met een paar vochtvreters varianten om uit te kiezen. Alsjeblieft:

Airmax Vochtvreter - 1 kg

Airmax Vochtvreter - 1 kg

Bekijk de dagprijs

Bestrijdt condens, vocht en muffe geurtjes in o.a. huis, schuur, caravan, garage en boot. Verlaagt een te hoge relatieve luchtvochtigheid in gesloten ruimtes met weinig of geen ventilatie. O.a. geschikt voor caravan, boot, schuur, meterkast, zolder, voorraadkast, kelder, kruipruimte, logeerkamer, kledingkast, tuinhuis, keukenkast, kluis en wasruimte.

Bison vochtvreter airmax navulzak neutraal 3x1kg

Bison vochtvreter airmax navulzak neutraal 3x1kg

Bekijk de dagprijs

Handige navulzak voor het navullen van Air Max Vochtvreter®. Verlaagt een te hoge relatieve luchtvochtigheid in gesloten ruimtes met weinig of geen ventilatie. O.a. geschikt voor caravan, boot, schuur, meterkast, zolder, voorraadkast, kelder, kruipruimte, logeerkamer, kledingkast, tuinhuis, keukenkast, kluis en wasruimte. Verspreidt tevens een heerlijke geur.

Pingi Vochtvreter auto-ontvochtiger XL 2 Pak

Pingi Vochtvreter auto-ontvochtiger XL 2 Pak

Bekijk de dagprijs

Deze Pingi vochtvreter voor in de auto is in de herfst en winter onmisbaar in jouw auto! Hiermee help je op een eenvoudige manier beslagen autoruiten en andere vochtproblemen de wereld uit. Deze efficiënte vochtvreter trekt vocht als een magneet uit de lucht en geeft via de gepatenteerde indicator aan wanneer hij vol is. Geen gedoe met navullingen: even in de microgolfoven en hij is weer als nieuw! Deze Pingi vochtvreter gaat jarenlang mee.
Voordeelpak van 2 Pingi auto luchtontvochtiger XL. Wanneer de vochtvreter verzadigd is, kleurt de indicator op het zakje van lila-blauw naar lichtroze. Plaats het product altijd op een microgolfovenbestendig bordje. Leg het zakje 6 minuten in de microgolf op 600 Watt. Je kan de Pingo vochtvreter ook herladen in de zon of op de verwarming, maar dat duurt langer. Na het herladen is al het vocht op een hygiënische manier uit het product verdampt en kleurt de indicator weer blauw. Laat het zakje nog even uitdampen, en jouw vochtvreter voor in de auto is weer klaar voor gebruik!
Beste ontvochtigers kopen en review

Vochtopnemer 2 X 400 Gram

Vochtopnemer 2 X 400 Gram

Bekijk de dagprijs

Ultra Fresh Vochtvreters. Bestrijdt condens, vocht en muffe geurtjes.
Brengt de relatieve luchtvochtigheid terug tot normale waarden.
Een navulbare vochtontrekker, wordt geleverd incl. 2 zakjes voor het onvochtigen van de ruimte.

Airmax Vochtvreter Navulling neutraal 3x450gr Zak

Airmax Vochtvreter Navulling neutraal 3x450gr Zak

Bekijk de dagprijs

 • Knip de buitenverpakking voorzichtig open en haal de witte navulzak uit de verpakking.
 • Haal de witte kap van de Vochtvreter® en leg de navulzak in het bakje. Let op: zorg ervoor dat de navulzak niet uitsteekt buiten het bakje!
 • Zet de witte kap weer terug en Vochtvreter® is klaar voor gebruik.
 • Wanneer de navulling volledig opgelost is, kan de Vochtvreter® eenvoudig geleegd worden in toilet of gootsteen. De lege navulzak in de afvalcontainer gooien.
 • Zet het Vochtvreter® apparaat altijd op een vlakke stabiele ondergrond, bij voorkeur in een wasteiltje.

Rubson Navullingen AERO 360 neutral 6 pcs

Rubson Navullingen AERO 360 neutral 6 pcs

Bekijk de dagprijs

Deze navulverpakking is gevuld met 6 tabs geschikt voor de Rubson Aero 360 vochtvreter.

De extreem absorberende AERO 360 Tab heeft een vernieuwde golfvorm en een centrale opening om de contactoppervlakte te vergroten. Het nieuwe systeem optimaliseert de luchtcirculatie met 360° graden en versterkt hierdoor een superieure vochtopname en een zeer efficiënte geurneutralisatie. Het systeem is gebaseerd op een fysisch principe: hoe meer contact met de lucht, des te hoger de vochtopname.

Aangeraden voor vochtige ruimtes:

Gebruikersvoordelen:

 • 360 graden luchtcirculatie voor optimaal contact met de vochtige lucht
 • Eerste druppel al na 24 uur
 • Tot 40% efficienter dan klassieke vochtopnemers
 • Bestrijdt muffe geuren

Bison navulling vochtvreter ambiance tab neutral 100 g 2 stuks

Bison navulling vochtvreter ambiance tab neutral 100 g 2 stuks

Bekijk de dagprijs

Krachtige tab voor het navullen van Bison Vochtvreter Ambiance, gebaseerd op de meest geavanceerde technologie op het gebied van vochtopname. Bestrijdt effectief condens, vocht en muffe geurtjes. Houdt vocht overal in huis onder controle o.a. in de woonkamer, slaapkamer, badkamer, toilet, etc.

Wanneer gebruik ik Bison Vochtvreter Ambiance Tab?
Voor het navullen van Bison Vochtvreter Ambiance. Bestrijdt effectief condens, vocht en muffe geurtjes in de woonkamer, slaapkamer, badkamer, toilet, etc.

De voordelen van Bison Vochtvreter Ambiance Tab:

 • Past in alle Bison Vochtvreter apparaten van 100g.
 • Snelle vochtopname
 • Schoon en makkelijk in gebruik

Bison vochtvreter vochtmagneet navulling promopack - 3 + 1 gratis!

Bison vochtvreter vochtmagneet navulling promopack - 3 + 1 gratis!

Bekijk de dagprijs

Navulverpakking voor de vernieuwde Bison vochtvreter apparaten.

De vernieuwde Bison vochtvreter met vochtmagneet is een verbetering van het oude bekende Bison vochtvreter concept. Het nieuwe design is beter en makkelijker in gebruik. Bovendien is de onderkant van de bak nu transparant in plaats van blauw, zodat u precies kunt zien hoeveel vocht er is opgenomen. En het apparaat kan sneller geleegd worden middels het verbeterde deksel, waarbij het risico op morsen een stuk kleiner is.

De ronde vochtvreter tablet is vervangen door een U-vormige navulling (vochtmagneet) die het vocht nog sneller opneemt!

 • Bestrijdt condens, vocht & muffe geurtjes.
 • Binnen 1 dag resultaat
 • Schoon en makkelijk in gebruik

Rubson Aero 360 bathroom 450 g

Rubson Aero 360 bathroom 450 g

Bekijk de dagprijs

Deze vochtvreter is special ontwikkeld voor het verwijderen van vocht in uw badkamer. Door zijn strakke design zal deze vochtvreter niet mistaan in uw badkamer.

 • De Rubson vochtopnemer optimaliseert de luchtcirculatie met 360 graden en versterkt hierdoor een superieure vochtopname en een zeer efficiënte geurneutralisatie.
 • Het systeem is gebaseerd op een fysisch principe: hoe meer contact met de lucht, des te hoger de vochtopname. Het aërodynamisch toestel heeft een unieke 360° luchttunnel.
 • De extreem absorberende AERO 360 Tab heeft een vernieuwde golfvorm en een centrale opening om de contactoppervlakte te vergroten. De AERO 360 Tab is bijgevoegd in de verpakking.
 • Aangeraden voor vochtige ruimtes:badkamers, keukens, wasplaatsen, bergruimtes, kelders, garages, wijnkelders, ateliers, tuinhuisjes, schuren, leefruimtes, vakantiehuizen, caravans, camping-cars, boten.

EIGENSCHAPPEN:

 • Geavanceerd Aërodynamisch toestel
 • Navulbaar toestel met de AERO360 Tabs
 • 360° luchtcirculatie
 • Tot 40% efficiënter
 • Anti-vocht en anti-geur

Lafita Vochtvanger Starterset 900 gram - Voordeelpakket met 10 Navullingen ! - Refresh Your Life

Lafita Vochtvanger Starterset 900 gram - Voordeelpakket met 10 Navullingen ! - Refresh Your Life

Bekijk de dagprijs

Heb je last van veel vocht in huis? Bijvoorbeeld in je badkamer, het toilet, de woonkamer of je slaapkamer? Plaats een vochtvanger in iedere ruimte! De vochtvanger onttrekt de vocht in de ruimte en vangt het op in het bakje. Als het vochtvangerzakje leeg is en het bakje vol met water, kun je het bakje legen en een navulzakje in de vochtvangerbak plaatsen. Een navulling gaat ongeveer 1-3 maanden mee. Deze Starterset bevat het bakje met daarbij 10 navullingen. Zo kun je een lange tijd vooruit!

Bison vochtvreter 450 gram (inclusief gratis 2e vochtmagneet)

Bison vochtvreter 450 gram

Bekijk de dagprijs

De vernieuwde Bison vochtvreter met vochtmagneet, voor de bestrijding van vocht, condens en muffe geurtjes. Inclusief gratis vochtmagneet navulling.

Pingi Luchtontvochtigers Pingi auto-ontvochtiger 300gr NL

Pingi Luchtontvochtigers Pingi auto-ontvochtiger 300gr NL

Bekijk de dagprijs

Carpoint auto-ontvochtiger

De perfecte oplossing voor beslagen ruiten en andere vochtproblemen in jouw auto, caravan of boot. Deze auto-ontvochtiger van Carpoint trekt het vocht als een magneet uit de lucht en houdt het veilig vast, zonder kans op lekken. Met een handige indicator wordt aangegeven wanneer de auto-ontvochtiger vol zit. Deze is vervolgens herlaadbaar in de microgolfoven en daarna weer als nieuw te gebruiken.

Lafita Vochtvanger Starterset 450 gram - Voordeelpakket met 12 Navullingen ! - Refresh Your Life

Lafita Vochtvanger Starterset 450 gram - Voordeelpakket met 12 Navullingen

Bekijk de dagprijs

Lafita - Refresh Your Life

Heb je last van veel vocht in huis? Bijvoorbeeld in je badkamer, het toilet, de woonkamer of je slaapkamer? Plaats een vochtvanger in iedere ruimte! De vochtvanger onttrekt de vocht in de ruimte en vangt het op in het bakje. Als het vochtvangerzakje leeg is en het bakje vol met water, kun je het bakje legen en een navulzakje in de vochtvangerbak plaatsen. Een navulling gaat ongeveer 1-3 maanden mee. Deze Starterset bevat het bakje met daarbij 12 navullingen. Zo kun je een lange tijd vooruit!

Bison vochtvreter vochtmagneet navulling promopack - 2 + 1 gratis!

Bison vochtvreter vochtmagneet navulling promopack

Bekijk de dagprijs

Bison vochtmagneet ultra absorberend geurloos navulling voor voschtvreter model magneet 3x450 gram u vormig bestrijdt voscht condens en muffe geurtjes resultaat in 1 dag

2 X Pingi Luchtontvochtiger - Pingi auto ontvochtiger (2 stuks) tbv vochtige auto

2 X Pingi Luchtontvochtiger - Pingi auto ontvochtiger (2 stuks) tbv vochtige auto

Bekijk de dagprijs

De perfecte oplossing voor beslagen ruiten en andere vochtproblemen in uw auto, caravan of boot
Trekt het vocht als een magneet uit de lucht en houdt het veilig vast, zonder kans op lekken
Herlaadbaar in de magnetron

Limpro Auto Ontvochtiger 400 gram 1 stuk | Herbruikbaar | Anti Condens | Auto | Caravan | Boot

Limpro Auto Ontvochtiger 400 gram 1 stuk | Herbruikbaar | Anti Condens | Auto | Caravan | Boot

Bekijk de dagprijs

Gebruik de Limpro auto ontvochtiger om condens en beslagen ruiten te bestrijden in uw auto, caravan of boot. De Limpro auto-ontvochtiger onttrekt overtollig vocht uit de lucht en houdt deze goed vast, zonder te lekken. Dankzij de Limpro auto-ontvochtiger wordt de auto weer fris! Condens die zorgt voor beslagen ramen en muffe luchtjes maken geen kans meer. Vochtvanger indicator wit? Snel en simpel drogen in de magnetron.

Lafita Vochtvanger Navulling 900 gram - XXL Voordeelpakket 10 stuks ! - Refresh Your Life

Lafita Vochtvanger Navulling 900 gram - XXL Voordeelpakket 10 stuks

Bekijk de dagprijs

Heb je last van veel vocht in huis? Bijvoorbeeld in je badkamer, het toilet, de woonkamer of je slaapkamer? Plaats een vochtvanger in iedere ruimte! De vochtvanger onttrekt de vocht in de ruimte en vangt het op in het bakje. Als het vochtvangerzakje leeg is en het bakje vol met water, kun je het bakje legen en een navulzakje in de vochtvangerbak plaatsen. Een navulling gaat ongeveer 1-3 maanden mee. Dit pakket bevat 10 navullingen. Zo kun je een lange tijd vooruit!

LIMPRO Auto ontvochtiger Voordeelpak 2 stuks | Vochtvreter | Anti Condens auto | Luchtontvochtiger Herbruikbaar | XL 2 pack

LIMPRO Auto ontvochtiger Voordeelpak 2 stuks | Vochtvreter | Anti Condens auto

Bekijk de dagprijs

Onmisbaar voor in de auto in het herfst/winterseizoen. De perfecte partner om de strijd aan te gaan met beslagen autoruiten en andere vochtproblemen. Deze effectieve vochtkiller trekt vocht als een magneet uit de lucht en laat d.m.v de indicator zien wanneer hij vol is. Even in de magnetron herladen en hij is weer als nieuw. Geen navulling nodig! Jarenlang bruikbaar. Voordeel pak van 2 x LIMPRO auto luchtontvochtiger XL 400 gram per stuk!. Na verzadiging kleurt de indicator op het zakje van bruin naar licht roze / wit. Plaats het product altijd op een magnetron bestendig bordje. Stop het zakje voor 6 minuten in de magnetron op 600 Watt. Herladen in de zon op de radiator kan ook, maar dit duurt langer. Na het herladen zal alle vocht op een hygiënische manier uit het product zijn verdampt en de kleurenindicator weer bruin kleuren. Laat het product even uitdampen en uw auto ontvochtiger is weer klaar voor gebruik.

Silica Gel Oranje 3-5mm 1Kg

Silica Gel Oranje 3-5mm 1Kg

Bekijk de dagprijs

Silica Gel orange 3-5mm, 1Kg is verkrijgbaar in bulk (losse korrels) mét indicator (Orange). Deze silica gel is te verkrijgen in een kleinere verpakkign van 1Kg. Silica gel orange kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden.

Onze Silica Gel korrels in bulk granulaat zijn geschikt voor vele toepassingen zoals: vochtabsorptie bij elektronica, het drogen van bloemen of als relatieve luchtvochtigheidsbuffer (RH buffer) b.v. in (museum)vitrines of piano’s.

Silica Gel bevat geen Cobalt Chlorid (II) (Silica Gel in blauw of paars) welke onder de categorie IARC Groep 2B vallen. Tevens bevat onze Silica Gel Orange geen zwaar-metalen als indicator en zijn vrij van DMF (Dimethylfumarat).

Wanneer de oranje silica gel verandert van oranje naar een groen blauwe kleur, is de korrel verzadigd en kunt u de gel als volgt reactiveren:

Plaats de Silica gel orange losse korrels gelijkmatig verdeeld, in een platte schaal in een geventileerde oven op maximaal 80°C. De silica gel gaat kapot en verliest zijn werking indien u de korrels op een hogere temperatuur verhit. Laat de silica gel orange gedurende 3 uur in de oven staan of totdat de gel weer oranje wordt. Op deze manier heeft u de silica gel geregenereerd.

Rubson vochtopnemer Classic navullingen 4x1000 gram

Rubson vochtopnemer Classic navullingen 4x1000 gram

Bekijk de dagprijs

Rubson Universal Moisture Absorber Refill Bag

vidaXL Luchtontvochtigingszakken 2 st 2 kg silica gel

vidaXL Luchtontvochtigingszakken 2 st 2 kg silica gel

Bekijk de dagprijs

Deze 2 nonwoven droogzakken, elk met 1 kg silica gel, zijn ideaal voor het adsorberen van overtollig vocht uit je auto, kledingkast, kast, enz.

Silica gel is een universeel droogmiddel dat zeer snel watermoleculen aantrekt en adsorbeert. In vergelijking met elektrische drogers is het voordeel van het gebruik van silica dat er geen stroom nodig is en dat het vanzelf werkt. Dankzij 2 stukken klittenband aan de achterkant kan de zak gemakkelijk op zijn plaats worden gehouden. Je kunt de zak op het dashboard van je auto of in je kledingkast bevestigen. De nonwoven zak is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen, waardoor hij een compacte textuur heeft en zeer stevig is.

Deze vochtvangerset is met name geschikt voor diegenen die een milieuvriendelijke levensstijl nastreven.

 • Met klittenband voor eenvoudige bevestiging
 • Levering bevat 2 nonwoven zakken silica gel (2 kg in totaal)
 • Materiaal: Polypropyleen: 100%

Kant en klare vochtvanger / ontrekker met 2 navulzakken

Kant en klare vochtvanger / ontrekker met 2 navulzakken

Bekijk de dagprijs

Kant en klare vochtvanger / ontrekker met 2 navulzakken.

Bison vochtvreter navulling losse kristallen neutraal - 450 gram

Bison vochtvreter navulling losse kristallen neutraal - 450 gram

Bekijk de dagprijs

Handige navulzak voor het navullen van Bison Vochtvreters. Verlaagt een te hoge relatieve luchtvochtigheid in gesloten ruimtes met weinig of geen ventilatie. O.a. geschikt voor caravan, boot, schuur, meterkast, zolder, voorraadkast, kelder, kruipruimte, logeerkamer, kledingkast, tuinhuis, keukenkast, kluis en wasruimte.

50 x Silica Gel 30 gram Tyvek Droogzakjes

50 x Silica Gel 30 gram Tyvek Droogzakjes

Bekijk de dagprijs

LET OP: Silica Gel 30 gram Tyvek zakje, is verpakt per 50st.

De meest voorkomende dessicant packs zijn de silicagel droogmiddelen. Silica Gel in combinatie met een Tyvek zakje wordt gebruikt voor verschillende voedingsmiddelen en farmaceutische producten. De door ons geleverde Silicagel is vrij van DMF (Dimethylfumarat).

Silicagel zakjes kunnen de relatieve luchtvochtigheid laten dalen van 90% RH tot 40% RH en presteert het best bij kamertemperatuur. Maar absorberen tevens vocht tot zeer hoge temperaturen van wel 220 ° F (105 ° C). Met zijn enorme bereik van porie maten heeft Silica Gel de mogelijkheid om niet alleen water maar tevens andere verbindingen zoals alcohol, ammoniak, aromatische verbindingen en olefinen te absorberen.

Soorten vochtvreters

Er zijn drie veel voorkomende soorten vochtvreters die vandaag de dag worden gebruikt. Elk met zijn unieke eigenschappen die kunnen worden gebruikt voor verschillende absorptiedoeleinden.

1. Silica Gel

Deze vochtvreter is gemaakt van natriumsilicaat. Het is de vaste vorm van siliciumdioxide die in geparelde of korrelvorm wordt geproduceerd. Silicagel heeft een sterk absorberend karakter wanneer het op kamertemperatuur wordt gebracht. Silicagel heeft een sterk en aantrekkelijk effect op de watermoleculen. Het kan het geabsorbeerde water geven wanneer het wordt blootgesteld aan een temperatuur gelijk aan of groter dan 40 graden Celsius.

Silicagel is een giftige stof en mag niet worden ingenomen. Fabrikanten plakken meestal een waarschuwing op de buitenste laag. Omdat silicagel duurder is, wordt het meestal niet gebruikt in grote ruimtes zoals kelders of in de keuken.

2. Klei vochtvreters

Klei vochtvreters zijn het goedkope alternatief voor het absorberen van vocht in uw ruimte. Het wordt niet aanbevolen voor sterk vochtige ruimtes omdat de absorptie-eigenschap ervan zeer laag is. Steenkool, houtskool en ruw grind zijn alternatieven voor kleiaccumulatoren.

3. Calciumchloride

Calciumchloride is een mengsel van calcium en chloor. Het is misschien wel de beste vochtvreter stof. Het heeft een zeer hoog absorberend vermogen waardoor het geschikt is voor hoge vochtabsorberende eisen. Voor vochtige ruimtes zoals uw kelders, keukens, kasten en andere ruimtes zorgt calciumchloride wel voor een effectieve vochtopname. Een elektrische ventilator kan worden gebruikt om het ontvochtigingseffect van de verbinding veel sneller en wijdverspreid te maken.

Copyright © 2024. Alle Rechten Voorbehouden